6 yıl önce olan şey ve kendinizi aldatılmış gibi hissediyorsunuz? Üzülüyorsunuz? Eski mesajları veya yeni fark etmez eşinizin telefonunu mu alıp incelediniz? Yani ne diyeyim bilemedim Allah aşkına kendinize gelin Allah korusun hastalık vs kapmış olma ihtimaline bişey diyemem ama sizden 6 yıl önce olan şey sizi ne ilgilendiriyor? Onu geçtim evli bile olsanız oturup telefonu yazışmaları artık her ne ise onları mı incelediniz? Yapmayın bunu gerçekten Ne göreceğinizi nereden biliyorsunuz? Örnek veriyorum kız kardeşinizle yazışmalarınızı eşinizin açıp okumasını ister misiniz? Eş bile olsak bir sınırı olmalı herşeyin.Eşimle görücü usulü ile evlendim ve 6 ay oldu evleneli ve eski mesajlarlar vesilesiyle hayat kadınıyla ilişkiye girdiğini bir erkek arkadaşıyla mesajlarından öğrendim o zamanlar 17 yaşlarındaymış şuan 23 ve bunu düşündükçe üzülüyorum aklıma geldikçe aldatılmışım gibi hissediyorum çok zoruma gidiyor onunla bu konuyu konuştuk ve ben o zamanlar ergen olduğumu dayanamdığımı ve arkadaşlara uyup yaptığını sonrasında pişman olduğunu bu konuyla ilgili din hocalarıyla konuşup tövbe ettiğini söyledi
Senin o müthiş kafanda ikisi de aynı şey. Evlenmeden önce ilişki yaşamadıysan böyle birini istemen normal ama senin derdin bu değil. Sen senden önce normal sevgilisiyle bile bir şey yaşasa aldatmak olur. Bu kafada olduğun için burda eleştiri yiyorsun. He senin için çok önemliyse evlenmeden önce sorsaydın evlenmeseydin.Komik olan sensin aslında biliyor musun ve öpüşmek ve cinsellik aynı şey mi kafana yazık yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen!
Dıştan bakıp yorum yapıcaz tabi evinizin içinde değiliz şükür.İşte aradığım yorum ve insanlar bunu anlamıyor dıştan bakıp yorum yapıyorlar şurada kadın olanlara empati kurmalarını istiyorum kendilerini benim yerime koymalarını istiyorum
Cherrycim haklısın ama şöyle bir durum daha var: konu sahibesi bunu eşinden telefonunda vs öğrenmişse neden daha öncesinde sorma, telefonunu karıştırma gereği duymamış ki? İş işten geçmiş allı evlenmiş güllü gelin olmuş konu sahibi konu açıyor eşim bilmem ne yılında ilişkiye girmiş diye. Bunun muhasebesini önceden yapsaydın derler.Millet niye gülücük atmış bu mesaja anlayamadım, ben de fuhuş yapmış biriyle evlenmezdim. Parayla bir kadın bedeni satın almak kadar mide bulandırıcı bir şey daha yok sanırsam, böyle bir iş yapmış birindne iğrenmek gayet normal. Bayıl Ferihalık bir durum yok yani, konu sahibes, baştan sona haklı, iğrenç bir durum.
katılıyorumKız, taaaaa kaç zaman önceki mesajları oturup okudun?Adam seni daha tanımıyor o zaman nasıl aldatsın. Saçmalama.
Diğerlerinin öyleleriyle evlenme hayali kuruyorlar herhalde ne gülünç yazık kafanıza bunu normalleştiriyorsunuz
17 yaşındayken gitmiş , arkadaş gazıyla yetişkin olmadan bu yaşlarda yapılan bu tarz hareketleri çok yargilayamam,Çünkü neresinden tutsan elinde kalır .30 da 40 da hala gitmeyi normal görüyorsa sıkıntıMillet niye gülücük atmış bu mesaja anlayamadım, ben de fuhuş yapmış biriyle evlenmezdim. Parayla bir kadın bedeni satın almak kadar mide bulandırıcı bir şey daha yok sanırsam, böyle bir iş yapmış birindne iğrenmek gayet normal. Bayıl Ferihalık bir durum yok yani, konu sahibes, baştan sona haklı, iğrenç bir durum.
Haklısın bence boşan. Düşünsene lise ortaokul vs de de sevgilisi olmuş. Sana duyduğu aşkı başkalarına duymuş. Seni aldatmışErkek misiniz kadın mısınız bilmem ama bir kadın olarak evet öyle olmasada öyle hissediyorum
Aşkım çok haklısın ben de aynı şeyi düşünüyorum ama konu sahibi bundan rahatsız değil insanlar ona kızmış. Yani herhangi bir sevgilisi de olsa aynı tepkiyi veriyor. Aldatılmış hissediyorum diyor. Madem böyle bir hassasiyeti vardı evlenmeden önce soracaktı. İğrenç kadın bedeni kiralayan bi kocası var hala takıldığı mesele neMillet niye gülücük atmış bu mesaja anlayamadım, ben de fuhuş yapmış biriyle evlenmezdim. Parayla bir kadın bedeni satın almak kadar mide bulandırıcı bir şey daha yok sanırsam, böyle bir iş yapmış birindne iğrenmek gayet normal. Bayıl Ferihalık bir durum yok yani, konu sahibes, baştan sona haklı, iğrenç bir durum.
Çoluk çocuk evlenirseniz böyle olur zaten. 6 ay öncesi bile seni ilgilendirmez değil 6 yıl21 yaşındayım
Boşan tabiki, adam sen yokken 6-7 sene önce hayat kadınıyla birlikte mi olmuş. Tühh Allah ın cezası boşan yükleme bir nafaka al ben yokken beni aldatmış diye.Eşimle görücü usulü ile evlendim ve 6 ay oldu evleneli ve eski mesajlarlar vesilesiyle hayat kadınıyla ilişkiye girdiğini bir erkek arkadaşıyla mesajlarından öğrendim o zamanlar 17 yaşlarındaymış şuan 23 ve bunu düşündükçe üzülüyorum aklıma geldikçe aldatılmışım gibi hissediyorum çok zoruma gidiyor onunla bu konuyu konuştuk ve ben o zamanlar ergen olduğumu dayanamdığımı ve arkadaşlara uyup yaptığını sonrasında pişman olduğunu bu konuyla ilgili din hocalarıyla konuşup tövbe ettiğini söyledi
Eşimle görücü usulü ile evlendim ve 6 ay oldu evleneli ve eski mesajlarlar vesilesiyle hayat kadınıyla ilişkiye girdiğini bir erkek arkadaşıyla mesajlarından öğrendim o zamanlar 17 yaşlarındaymış şuan 23 ve bunu düşündükçe üzülüyorum aklıma geldikçe aldatılmışım gibi hissediyorum çok zoruma gidiyor onunla bu konuyu konuştuk ve ben o zamanlar ergen olduğumu dayanamdığımı ve arkadaşlara uyup yaptığını sonrasında pişman olduğunu bu konuyla ilgili din hocalarıyla konuşup tövbe ettiğini söyledi