Yaa düşünsene senden önce başkasıyla olmuş senden önce başka bedene dokunmuş ne kadar iğrenç gelmiyor muKız, taaaaa kaç zaman önceki mesajları oturup okudun? Adam seni daha tanımıyor o zaman nasıl aldatsın. Saçmalama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa düşünsene senden önce başkasıyla olmuş senden önce başka bedene dokunmuş ne kadar iğrenç gelmiyor muKız, taaaaa kaç zaman önceki mesajları oturup okudun? Adam seni daha tanımıyor o zaman nasıl aldatsın. Saçmalama.
Onun derdi bu degil. AldatilmakMillet niye gülücük atmış bu mesaja anlayamadım, ben de fuhuş yapmış biriyle evlenmezdim. Parayla bir kadın bedeni satın almak kadar mide bulandırıcı bir şey daha yok sanırsam, böyle bir iş yapmış birindne iğrenmek gayet normal. Bayıl Ferihalık bir durum yok yani, konu sahibes, baştan sona haklı, iğrenç bir durum.
Burada tek sorun ne bılıyo musunuz
6 yıl once yasadıgı bıseyı bır erkek arkadasıyla neden ŞUAN muhabbet konusu edıyor!!!
Iste burada sorun var
Millet niye gülücük atmış bu mesaja anlayamadım, ben de fuhuş yapmış biriyle evlenmezdim. Parayla bir kadın bedeni satın almak kadar mide bulandırıcı bir şey daha yok sanırsam, böyle bir iş yapmış birindne iğrenmek gayet normal. Bayıl Ferihalık bir durum yok yani, konu sahibes, baştan sona haklı, iğrenç bir durum.
Diğerlerinin öyleleriyle evlenme hayali kuruyorlar herhalde ne gülünç yazık kafanıza bunu normalleştiriyorsunuzMillet niye gülücük atmış bu mesaja anlayamadım, ben de fuhuş yapmış biriyle evlenmezdim. Parayla bir kadın bedeni satın almak kadar mide bulandırıcı bir şey daha yok sanırsam, böyle bir iş yapmış birindne iğrenmek gayet normal. Bayıl Ferihalık bir durum yok yani, konu sahibes, baştan sona haklı, iğrenç bir durum.
Onun derdi bu degil. Aldatilmak
Ben onun aldatilmaktan kastinin bu oldugunu hic sanmiyorum. Yalan soyledi anlamjnda soylemiyor bunu. NeyseAldatılmak, kandırılmak da var tabi, konu sahibesi muhafazakar bir insan ve muhafazakar evliliklerde 2 taraf da bakir insan bekliyor. Konu sahibesi bakire olmasaydı bu adam o nikahı yapar mıydı, hiç sanmam, üstüne adını o....uya çıkartırdı . Adam hem bakir değil yalan söylemiş, hem fuhuş yapmış. Ben dindar değilim, hatta din hiç sevmem ama konu sahibesinin böyle bir hassasiyeti varsa da gayet anlıyorum. Forumda muhafazakar insanları horlamak da moda oldu, bu bu kızın hayat biçimi adam da bariz yalan söylemiş. Kendi bakire olan kadın gayet bakir erkek de isteyebilir ancak gayet normal bir durum.
Büyük ihtimalleÇocuk?
Boşan desek boşanacak mısınız? Adam zaman makinesine binip o ilk kadınla yatma işini iptal edemeyeceğine göre?Diğerlerinin öyleleriyle evlenme hayali kuruyorlar herhalde ne gülünç yazık kafanıza bunu normalleştiriyorsunuz
Biz sana burada fikir veriyoruz normalleştirdiğimiz bir şey yok.Diğerlerinin öyleleriyle evlenme hayali kuruyorlar herhalde ne gülünç yazık kafanıza bunu normalleştiriyorsunuz
Ay bizim hayalimizse senin gerçeğin olmusssss asıl sana yazıkDiğerlerinin öyleleriyle evlenme hayali kuruyorlar herhalde ne gülünç yazık kafanıza bunu normalleştiriyorsunuz
Yaa düşünsene senden önce başkasıyla olmuş senden önce başka bedene dokunmuş ne kadar iğrenç gelmiyor mu
21(YİRMİBİR) yaşında ailesi tarafından görücü usulu evlendirilen genç bir kızın boşanacağını asla düşünmüyorum. Kendisi boşanmak istese ailesi müsaade etmez bence.Boşan desek boşanacak mısınız? Adam zaman makinesine binip o ilk kadınla yatma işini iptal edemeyeceğine göre?
Sence okumuş gibi miDiyelim ki boşandınız başka biriyle evlenmezsiniz o zaman ayy başkası dokunmuş iğrenç deyip dokunmazsınız :)
21 yaşınıza göre fazla ahkam kesiyorsunuz insanlar hakkında üniversite okudunuz mu ??
Konu sahibinin üniversite okuduğunu asla düşünmüyorum. Reşit olur olmaz ailesi tarafından görücü usulu evliliğe mahkum edilmiş bir birey muhtemelen. Daha hangi hastalıkta, hangi doktora hangi bölüme gidileceğini bile bilmiyor.Diyelim ki boşandınız başka biriyle evlenmezsiniz o zaman ayy başkası dokunmuş iğrenç deyip dokunmazsınız :)
21 yaşınıza göre fazla ahkam kesiyorsunuz insanlar hakkında üniversite okudunuz mu ??
Sence okumuş gibi mi
e peki kadın eskort değil de kız arkadaşı olsa ne düşünecektiniz?Yaa düşünsene senden önce başkasıyla olmuş senden önce başka bedene dokunmuş ne kadar iğrenç gelmiyor mu
yalanı ne ki?Aldatılmak, kandırılmak da var tabi, konu sahibesi muhafazakar bir insan ve muhafazakar evliliklerde 2 taraf da bakir insan bekliyor. Konu sahibesi bakire olmasaydı bu adam o nikahı yapar mıydı, hiç sanmam, üstüne adını o....uya çıkartırdı . Adam hem bakir değil yalan söylemiş, hem fuhuş yapmış. Ben dindar değilim, hatta din hiç sevmem ama konu sahibesinin böyle bir hassasiyeti varsa da gayet anlıyorum. Forumda muhafazakar insanları horlamak da moda oldu, bu bu kızın hayat biçimi adam da bariz yalan söylemiş. Kendi bakire olan kadın gayet bakir erkek de isteyebilir ancak gayet normal bir durum.