Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi ilgilendiren en önemli nokta: Adam cinsel yolla bulaşan bir hastalığın taşıyıcısı olup, size de bulaştırmış olabilir mi ? Hastaneye gidip test yaptırın.
Ben hiç konuşmayım o zamanBen de 20 sene önce öpüşmüştüm şimdi kocamı mı aldattım töbe yarabbi ya töbe töbe
Konu sahibi eşiyle 6 aydır evli. Adam taşıyıcı konumundaysa; risk altında olan konu sahibi. O yüzden ağlamak yerine, hastaneye gidip test yaptırmalı.6 sene onceki mevzu hastalik olsa simdiye coktan cikmisti
Dini hassasiyeti olan ya da kendince hassasiyeti olan kişilerle niye dalga geçiliyor anlamıyorum. Kimisi hayatında bir sürü birliktelik yaşamış olanı kabul eder, kimisi ilişkisi olmamış olsun der. Her ikisi de çok normal değil mi? Benimde dini hassiyetlerim var, mümkün mertebe ona uygun birisini tercih etmeye çalıştım. Konu sahibine içten içe üzüldüm ben, hem yaşı çok küçük hem de hayal kırıklığına uğramışBen de çok üzülürdüm sanırım.
Çünkü sevgiliyken konuşmuştuk bu konuyu.
Benim için önemliydi mesela.
Kimse dini hassasiyetiyle dalga geçmiyor. Düşünce ve bakış açısına ters bir olay fark etmiş, bu durumda ayrılması gerekiyor. Hem öyle hem böyle olmuyor. Adam hayat kadınıyla beraber olmuş, kabul edip devam mı edecek yok kabul etmeyip boşanacak mı? Tutarlı davranış bekliyoruz. Evdekini püri pak ilan edip üyelere hakaret edip azarlayamaz. Benim eşimin eski sevgilisi veya hayatındaki bir kadın beni ilgilendirmez, geçmiş bitmiş ama paralı beraberlik yaşamışı ben de kabul etmez evlenmezdim. Duygusal falan değil hastalık açısından etmezdim. Ne diye başıma bela alayım durduk yere. Bugün paralı beraberlik yaşadığını öğrensem çoluk çocuk demem boşanırım. Burada konu açıp kocasını şikayet ediyor, ee sonuç? Adamla aynı yatağa girmeye devam mı tamam mı?Dini hassasiyeti olan ya da kendince hassasiyeti olan kişilerle niye dalga geçiliyor anlamıyorum. Kimisi hayatında bir sürü birliktelik yaşamış olanı kabul eder, kimisi ilişkisi olmamış olsun der. Her ikisi de çok normal değil mi? Benimde dini hassiyetlerim var, mümkün mertebe ona uygun birisini tercih etmeye çalıştım. Konu sahibine içten içe üzüldüm ben, hem yaşı çok küçük hem de hayal kırıklığına uğramış
Kadere inanır mısın bilmem ama kader cidden ben 3 yıl önce aynı kişiye yok dedim 3 yıl sonra istemeye geleceklerinde bile yok dedim gelirlerse çocuğa kanım ısınsa dahi yok diyeceğim bilmiyorum kader kapıya gelince dil kilitlenir derler ya aynen öyle oldu nasıl oldu nasıl geçti anlamadan kendimi düğün salonunda buldum belki size tuhaf gelebilir ama okumaktan yanaydım hep bir yerlere gelip birşeyler başarmak peşindeydim ve 3 yıl önce de bunun için red ettim çok güzel hayallerim vardı oysa bilmezdim hayatın böyle olduğunu evet çoğu erken evlenmişsin diyor ve evet haklılar ama şunuda diyebilirim ki akıl yaşta değil baştadır ve çoğu ailem tarafından görücü usulü ile evlendiğimi düşünüyorlar ailemin hiç bir zaman bu istemeyle ilgili zorlaması olmadı hatta iyi düşün evlilik bir keredir diye nasihatler verdiler evet okumadım üniversiteye gidemedim maddi olarak zor geçirdiğimiz günler vardı ve para yoksa okumakta yok21 ve 23 yaşlarında sizi gorucu usuluyle evlenmeye iten motivasyon neydi acaba (
Bu yorumun altına imzamı atıyorum. Olduysa bile bu iğrençliği öğrenmeyelim daha iyi. Bir kadının bedenini satın almak iğrenç ve gurursuzca geliyor. Ve çoğu da kızların yüzüne bakmayacağı erkek tipleri oluyor. Sevdiği, beğendiği biriyle yaşaması başka bu başka. Ve 17 yaşında yaşaması da ne bileyim ee konu erkek olunca kadınlar bile normal karşılıyor.Bi kere 17 bile olsa reşit olmadan aslında o ortama girememeliydi. Kanunen yasak ama kim dinliyor ki? Bunu bi netleştirelim
Yine de sizden çok önce olmuş bi olayı mlesef söz hakkınız yok. Bunu da netleştirelim.
He eğer bu bahsettiğiniz konuşma yeniyse o zaman tepki hakkına sahipsiniz evlenmiş artık ne diye başka bi kadınla olan ilişkisini arkadaşıyla konuşur ki?
Rahatsız olmak hakkınız eşim çok gezmiş zamanında o sokaklar çok fena diye anlatıyordu gittiysen söyle bileyim dedim yok vallahi gitmedim dedi bi kaç kere inanmayı seçtim. Günahı onun boynuna. Bundan bile rahatsız olmuştum konunun dönmesinden yani. Gittiyse de saygımı yitirirdim yani benden önce ilişkisi olmsmış değil bunu biliyodum ama parasıyla yapmak bilemiyorum çok iğrenç bence. Bi kadın olarak başka bi kadının bedenini satın aldığını bilmek beni rahatsız ederdi. Aynı saygı ve sevgiyi yatak isteğini bulamayabilirdim.
Eğer gördüğünüz mesaj geçmiş zamansa yapacak bişey yok. Ya kabulleniceksiniz ya bu evlilikten vazgeçiceksiniz.
Cidden acaba biz kadın olarak bunu yapsaydım aynı seni ilgilendirmez yorumunu alabilir miydik erkeklerden sanmıyorum.Bu yorumun altına imzamı atıyorum. Olduysa bile bu iğrençliği öğrenmeyelim daha iyi. Bir kadının bedenini satın almak iğrenç ve gurursuzca geliyor. Ve çoğu da kızların yüzüne bakmayacağı erkek tipleri oluyor. Sevdiği, beğendiği biriyle yaşaması başka bu başka. Ve 17 yaşında yaşaması da ne bileyim ee konu erkek olunca kadınlar bile normal karşılıyor.
Konu sahibinin kimlere ne cevaplar verdiğini çok dikkatli okumadım ama profilinden anladığım kadarı ile sizin gibi çat diye kocayı boşayacak alt yapı ve maddi özgürlüğe sahip değil... ama bu demek değil ki kendince üzülüp dert edemez. Evdekini pirü pak ilan ettiğini de sanmıyorum, zaten kendisi de demiş en başından bilsem hiç evlenmezdim diye.Kimse dini hassasiyetiyle dalga geçmiyor. Düşünce ve bakış açısına ters bir olay fark etmiş, bu durumda ayrılması gerekiyor. Hem öyle hem böyle olmuyor. Adam hayat kadınıyla beraber olmuş, kabul edip devam mı edecek yok kabul etmeyip boşanacak mı? Tutarlı davranış bekliyoruz. Evdekini püri pak ilan edip üyelere hakaret edip azarlayamaz. Benim eşimin eski sevgilisi veya hayatındaki bir kadın beni ilgilendirmez, geçmiş bitmiş ama paralı beraberlik yaşamışı ben de kabul etmez evlenmezdim. Duygusal falan değil hastalık açısından etmezdim. Ne diye başıma bela alayım durduk yere. Bugün paralı beraberlik yaşadığını öğrensem çoluk çocuk demem boşanırım. Burada konu açıp kocasını şikayet ediyor, ee sonuç? Adamla aynı yatağa girmeye devam mı tamam mı?
Evlenmeden önce sağlık ocaklarında bu testler yapılmıyor mu zaten?Konu sahibi eşiyle 6 aydır evli. Adam taşıyıcı konumundaysa; risk altında olan konu sahibi. O yüzden ağlamak yerine, hastaneye gidip test yaptırmalı.