6 yıl önce olan şey ve kendinizi aldatılmış gibi hissediyorsunuz? Üzülüyorsunuz? Eski mesajları veya yeni fark etmez eşinizin telefonunu mu alıp incelediniz? Yani ne diyeyim bilemedim Allah aşkına kendinize gelin Allah korusun hastalık vs kapmış olma ihtimaline bişey diyemem ama sizden 6 yıl önce olan şey sizi ne ilgilendiriyor? Onu geçtim evli bile olsanız oturup telefonu yazışmaları artık her ne ise onları mı incelediniz? Yapmayın bunu gerçekten Ne göreceğinizi nereden biliyorsunuz? Örnek veriyorum kız kardeşinizle yazışmalarınızı eşinizin açıp okumasını ister misiniz? Eş bile olsak bir sınırı olmalı herşeyin.Eşimle görücü usulü ile evlendim ve 6 ay oldu evleneli ve eski mesajlarlar vesilesiyle hayat kadınıyla ilişkiye girdiğini bir erkek arkadaşıyla mesajlarından öğrendim o zamanlar 17 yaşlarındaymış şuan 23 ve bunu düşündükçe üzülüyorum aklıma geldikçe aldatılmışım gibi hissediyorum çok zoruma gidiyor onunla bu konuyu konuştuk ve ben o zamanlar ergen olduğumu dayanamdığımı ve arkadaşlara uyup yaptığını sonrasında pişman olduğunu bu konuyla ilgili din hocalarıyla konuşup tövbe ettiğini söyledi