- 8 Mart 2019
- 6.714
- 31.327
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis gecmisi kimseye ilgilendirmez o zamanlarda onun hayatinda yoktun ve evet sana evlenmeden önce anlatmasi gerekti o zamanki senin kabullenip kabul etmemen bi sürecin olacakti. BosanabilirsinizEşimle görücü usulü ile evlendim ve 6 ay oldu evleneli ve eski mesajlarlar vesilesiyle hayat kadınıyla ilişkiye girdiğini bir erkek arkadaşıyla mesajlarından öğrendim o zamanlar 17 yaşlarındaymış şuan 23 ve bunu düşündükçe üzülüyorum aklıma geldikçe aldatılmışım gibi hissediyorum çok zoruma gidiyor onunla bu konuyu konuştuk ve ben o zamanlar ergen olduğumu dayanamdığımı ve arkadaşlara uyup yaptığını sonrasında pişman olduğunu bu konuyla ilgili din hocalarıyla konuşup tövbe ettiğini söyledi
Her ikiside ve böyle bir şey olduğunu aklımın ucuna bile gelmezdi çünkü öyle görünmüyord
u
Ben genelin aksine sizi haksız bulmadım. Sahsen bakire evlenen herkesin bakir birisini istemek gayette hakkı. Sizin hatanız tanıma aşamasında yeterince birbirinizi tanimamissiniz.Her ikiside ve böyle bir şey olduğunu aklımın ucuna bile gelmezdi çünkü öyle görünmüyord
u
Çocuk?Gerçekten aldatılsanız naparsınız acaba
Üzüldüm evlenmeden önce söyleseydi evlenmezdim
Bu adam hiç mi mesaj silmiyor yahuEşimle görücü usulü ile evlendim ve 6 ay oldu evleneli ve eski mesajlarlar vesilesiyle hayat kadınıyla ilişkiye girdiğini bir erkek arkadaşıyla mesajlarından öğrendim o zamanlar 17 yaşlarındaymış şuan 23 ve bunu düşündükçe üzülüyorum aklıma geldikçe aldatılmışım gibi hissediyorum çok zoruma gidiyor onunla bu konuyu konuştuk ve ben o zamanlar ergen olduğumu dayanamdığımı ve arkadaşlara uyup yaptığını sonrasında pişman olduğunu bu konuyla ilgili din hocalarıyla konuşup tövbe ettiğini söyledi
Bu sitede bana ikinci kere erkek dendi bu da hakaret sayılsın ve hanımefendi banlansınEvet artık kartlarını açık oyna J Justjustice gadın mısın irkek misin çabuk söyle burda yargı dağıtılacak hemeeen
Bu yorumdan nasıl erkek iması çıkardın vallahi seni de tebrik ediyorum F fatber
Tanışmadan yaptığı şey ile aldatılmış hissetmen şakadır umarım. Ha size birşey yaşamadım diyip bu ortaya çıktıysa bu kandırmak ama yıllar öncesinin hesabını size vermek zorunda değil. Ki dini açıdan bakıyorsan zaten t*vbesini etmiş bir daha yapmamışsa affedecek olan Allah, ona verecek geçmişinin hesabını size değil. Eğer geçmişte yüz kızartıcı bir suç işlemediyse geçmişte yaşadığı cinsellik sorgulanamaz ne erkekte ne kadında. ha diğerarkadaşlarında dediği gibi para karşılığı olması mide bulandırıcı, hastalık riski var evliliğe devam etseniz bile test yaptırın ikinizde.Eşimle görücü usulü ile evlendim ve 6 ay oldu evleneli ve eski mesajlarlar vesilesiyle hayat kadınıyla ilişkiye girdiğini bir erkek arkadaşıyla mesajlarından öğrendim o zamanlar 17 yaşlarındaymış şuan 23 ve bunu düşündükçe üzülüyorum aklıma geldikçe aldatılmışım gibi hissediyorum çok zoruma gidiyor onunla bu konuyu konuştuk ve ben o zamanlar ergen olduğumu dayanamdığımı ve arkadaşlara uyup yaptığını sonrasında pişman olduğunu bu konuyla ilgili din hocalarıyla konuşup tövbe ettiğini söyledi
Görücü usulü 23 yaşında mi evlendiniz ? Sevgili bile değilsiniz aldatılmış hissetmek çok saçma ama bir test yaptırın.Eşimle görücü usulü ile evlendim ve 6 ay oldu evleneli ve eski mesajlarlar vesilesiyle hayat kadınıyla ilişkiye girdiğini bir erkek arkadaşıyla mesajlarından öğrendim o zamanlar 17 yaşlarındaymış şuan 23 ve bunu düşündükçe üzülüyorum aklıma geldikçe aldatılmışım gibi hissediyorum çok zoruma gidiyor onunla bu konuyu konuştuk ve ben o zamanlar ergen olduğumu dayanamdığımı ve arkadaşlara uyup yaptığını sonrasında pişman olduğunu bu konuyla ilgili din hocalarıyla konuşup tövbe ettiğini söyledi
Üzüldüm evlenmeden önce söyleseydi e
Üzüldüm evlenmeden önce söyleseydi evlenmezdim
Kız oğlan kız arayanı biliyoruz da.. siz oğlan oğlu oğlan arıyordunuz galiba...Zor bulurdunuz..Kafaya takacak derdiniz yok belli ki..Üzüldüm evlenmeden önce söyleseydi evlenmezdim
İşte aradığım yorum ve insanlar bunu anlamıyor dıştan bakıp yorum yapıyorlar şurada kadın olanlara empati kurmalarını istiyorum kendilerini benim yerime koymalarını istiyorumBen genelin aksine sizi haksız bulmadım. Sahsen bakire evlenen herkesin bakir birisini istemek gayette hakkı. Sizin hatanız tanıma aşamasında yeterince birbirinizi tanimamissiniz.
Ayrıca paralı sex yapan erkekler bana çok aciz geliyor, siz yine gerekli testlerini yaptırın.
21Esin 23 ise sen kac yasindasin dusundukce korkuyorum
Komik olan sensin aslında biliyor musun ve öpüşmek ve cinsellik aynı şey mi kafana yazık yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen!Ben de 20 sene önce öpüşmüştüm şimdi kocamı mı aldattım töbe yarabbi ya töbe töbe