- 16 Haziran 2011
- 14.653
- 60.233
Tüm türlere bakılmıyor diye okumuştum.Evlenmeden önce sağlık ocaklarında bu testler yapılmıyor mu zaten?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm türlere bakılmıyor diye okumuştum.Evlenmeden önce sağlık ocaklarında bu testler yapılmıyor mu zaten?
Eğer böyleyse yazık hepimize. Eşlerimizin dürüstlüğüne insafına kaldık demek ki.Tüm türlere bakılmıyor diye okumuştum.
Evlenmeden önce kan testi yapılıyor. Hpv testi yapılmıyor ki. Hiv bakılmıyor mu?Evlenmeden önce sağlık ocaklarında bu testler yapılmıyor mu zaten?
Konu sahibinin kimlere ne cevaplar verdiğini çok dikkatli okumadım ama profilinden anladığım kadarı ile sizin gibi çat diye kocayı boşayacak alt yapı ve maddi özgürlüğe sahip değil... ama bu demek değil ki kendince üzülüp dert edemez. Evdekini pirü pak ilan ettiğini de sanmıyorum, zaten kendisi de demiş en başından bilsem hiç evlenmezdim diye.
Diğerlerinin öyleleriyle evlenme hayali kuruyorlar herhalde ne gülünç yazık kafanıza bunu normalleştiriyorsunuz
Veya ilişki öncesi 2 tarafta tam kapsamlı cinsel yolla bulaşan hastalıklar testlerini yaptıracak. Sonrasında sonuçlar temiz çıksa da tarafların tek eşli bir hayat sürdürmesi gerekliliği de var tabii.Eğer böyleyse yazık hepimize. Eşlerimizin dürüstlüğüne insafına kaldık demek ki.
Cinsel yolla bulaşan hastalıklara bakılıyor diye biliyorum ama emin degilim.Evlenmeden önce kan testi yapılıyor. Hpv testi yapılmıyor ki. Hiv bakılmıyor mu?
Hemen kadını suçlar tüü seni bilmem ne diye küfür ederlerdi. Garip bir düşünce yapımız var maalesef. O değil de yıllar önceki olay neden mesajda geçmiş onu da anlamadım ben.Cidden acaba biz kadın olarak bunu yapsaydım aynı seni ilgilendirmez yorumunu alabilir miydik erkeklerden sanmıyorum.
Bi de hastalık riski var ya. Göze almaya değmez ki. E yani bugün beni arzuluyor bana bağlı sadık ama benden yıllar önce bu duyguları başkasına da yaşamış olabilir ben hiç mi birini sevmedim bu başka. Hislerine saygı duyabilirim ama bi kadın bedeni satın almaya asla saygı duyamıyorum.
Hemen kadını suçlar tüü seni bilmem ne diye küfür ederlerdi. Garip bir düşünce yapımız var maalesef. O değil de yıllar önceki olay neden mesajda geçmiş onu da anlamadım
Ben de 20 sene önce öpüşmüştüm şimdi kocamı mı aldattım töbe yarabbi ya töbe töbe
Bende aynısını yaşıyorum boşanıp evlenmiş boşanmış bir adamla mı evleneceğim ne farkım kalır ki ondan mecbur yutuyor insan hem ailesi için hemde laf söz çıkmasın diyeDüşündûmde iğrenç eşim böyle bir şey yapsaydi boşanmazdím tabi ama hayli soğurdum. Çok kötü gerçekten
Ablacım 3 yıl reddettin okumak için, 3 yılda neden bişey yapmadın? 21 çok erken bir yaş. Ben o yaşta üniversiteye gitmiştim. Sen akıl yaşta değil başta diye diye ne okul ne meslek, gitmiş şak diye evlenmişsin 3 yıl seni takıntı yapan tuhaf bi tiple. O 3 yıl bi baksan konuşsan en azından zaten dökülecekmiş ne olduğu.Kadere inanır mısın bilmem ama kader cidden ben 3 yıl önce aynı kişiye yok dedim 3 yıl sonra istemeye geleceklerinde bile yok dedim gelirlerse çocuğa kanım ısınsa dahi yok diyeceğim bilmiyorum kader kapıya gelince dil kilitlenir derler ya aynen öyle oldu nasıl oldu nasıl geçti anlamadan kendimi düğün salonunda buldum belki size tuhaf gelebilir ama okumaktan yanaydım hep bir yerlere gelip birşeyler başarmak peşindeydim ve 3 yıl önce de bunun için red ettim çok güzel hayallerim vardı oysa bilmezdim hayatın böyle olduğunu evet çoğu erken evlenmişsin diyor ve evet haklılar ama şunuda diyebilirim ki akıl yaşta değil baştadır ve çoğu ailem tarafından görücü usulü ile evlendiğimi düşünüyorlar ailemin hiç bir zaman bu istemeyle ilgili zorlaması olmadı hatta iyi düşün evlilik bir keredir diye nasihatler verdiler evet okumadım üniversiteye gidemedim maddi olarak zor geçirdiğimiz günler vardı ve para yoksa okumakta yok
Üniversiteye gitmek için çok çalıştım ama yetersiz oluyordu ve sadece evde çalışmam gerekiyor du ama evde düzen olmayınca çalışmaktanda birşey anlamıyor insan dershaneye gitmem gerekiyordu oda maddi durumum iyi olmadığı için gidemiyordum köyde yaşayan köy hayatını gören bir birey olarak çok zor maalesef ki ve benim anlamadığım insanlar burda sanki olanları ben yapmışım gibi davranıyorlar derler ya kadının düşmanı kadındır diye cidden öyle beni aldatmış demiyorum o şekilde göz önünde bulundurduğumda öyle hissediyorum diyorum evet size saçma geliyor olabilir birşey diyemem ama böyle bir şeyin yaşaması beni üzüyor ben bekarken benim hiç sevgilim olmadı ben istemedim çünkü hep ilk ve son olmak isterdim ve hep dua ederdim Allahım benim gibi birisini karşıma çıkar nasip et diye onları ben yapmış olsaydım bakire olmasaydın ve evlenseydim diğer günü bırak o gün içerisinde baba evine geri dönerdim nolur sizden tek ricam bunu normalleştirmeyin bunları düşünemedim şu hayata hep saf baktığım için kendimden özür diliyorumAblacım 3 yıl reddettin okumak için, 3 yılda neden bişey yapmadın? 21 çok erken bir yaş. Ben o yaşta üniversiteye gitmiştim. Sen akıl yaşta değil başta diye diye ne okul ne meslek, gitmiş şak diye evlenmişsin 3 yıl seni takıntı yapan tuhaf bi tiple. O 3 yıl bi baksan konuşsan en azından zaten dökülecekmiş ne olduğu.
Ablacım 3 yıl reddettin okumak için, 3 yılda neden bişey yapmadın? 21 çok erken bir yaş. Ben o yaşta üniversiteye gitmiştim. Sen akıl yaşta değil başta diye diye ne okul ne meslek, gitmiş şak diye evlenmişsin 3 yıl seni takıntı yapan tuhaf bi tiple. O 3 yıl bi baksan konuşsan en azınd zaten dökülecekmiş ne olduğu.
Ablacım 3 yıl reddettin okumak için, 3 yılda neden bişey yapmadın? 21 çok erken bir yaş. Ben o yaşta üniversiteye gitmiştim. Sen akıl yaşta değil başta diye diye ne okul ne meslek, gitmiş şak diye evlenmişsin 3 yıl seni takıntı yapan tuhaf bi tiple. O 3 yıl bi baksan konuşsan en azından zaten dökülecekmiş ne olduğu.
Biz normalleştirsek nolur ki öyle böyle evlenmişsin. Boşanmazsın da şimdi bu yüzden. Bi tane de çocuk yapar oturursun. Ben eskortçuyu koca diye tutmam ki yanımda, bu konuya yazan çoğu kadın kabul etmez, midesi bulanır.Üniversiteye gitmek için çok çalıştım ama yetersiz oluyordu ve sadece evde çalışmam gerekiyor du ama evde düzen olmayınca çalışmaktanda birşey anlamıyor insan dershaneye gitmem gerekiyordu oda maddi durumum iyi olmadığı için gidemiyordum köyde yaşayan köy hayatını gören bir birey olarak çok zor maalesef ki ve benim anlamadığım insanlar burda sanki olanları ben yapmışım gibi davranıyorlar derler ya kadının düşmanı kadındır diye cidden öyle beni aldatmış demiyorum o şekilde göz önünde bulundurduğumda öyle hissediyorum diyorum evet size saçma geliyor olabilir birşey diyemem ama böyle bir şeyin yaşaması beni üzüyor ben bekarken benim hiç sevgilim olmadı ben istemedim çünkü hep ilk ve son olmak isterdim ve hep dua ederdim Allahım benim gibi birisini karşıma çıkar nasip et diye onları ben yapmış olsaydım bakire olmasaydın ve evlenseydim diğer günü bırak o gün içerisinde baba evine geri dönerdim nolur sizden tek ricam bunu normalleştirmeyin bunları düşünemedim şu hayata hep saf baktığım için kendimden özür diliyorum
Belki geçmiş mesajları görmüştür. Bunu soranlsr olmuş ama cevap yokHemen kadını suçlar tüü seni bilmem ne diye küfür ederlerdi. Garip bir düşünce yapımız var maalesef. O değil de yıllar önceki olay neden mesajda geçmiş onu da anlamadım ben.
Aynen öyle. Ne eşim ne ben birbirimizin geçmiş ilişkileri hakkında hiçbir şey bilmeyiz. İkimizin de evlenmeden önce cinsel hayatı varmış. Benim geçmişim onu, onun geçmişi de beni ilgilendirmez. Ben birbirimizin hayatına girdikten sonra yapılan eylemlere bakarım o da aynı şekilde. Tecavüzcü, katil olmadığı sürece beni daha tanımıyorken yaptığı eylemler beni ne ilgilendirir ki bananeEşimle birbirimizin önceki ilişki/leri hakkında tek soru sormadık birbirimize. Öğrenmenin ne bana faydası olurdu ne de ona. Ama hassasiyetimiz olsaydı daha evlilik yoluna girmeden sorardık bence, sonradan oturup içimiz içimizi kemireceğine baştan bilmek lazım.
O da ilginç herhalde yeni oldu bu mesajlaşma. Evlenmişsin ne diye eski konuları konuşursun bilmem ki bence yaşla ilgili de olabilir ben de hanımefendinin yaşında çok meraklıydım ama partnerlerim de eski konuları açmayı severdi. Erkek ağzını kapayacak kadına bu fırsatı vermeyecek. Oldu bitti geçmiş geçmişte kaldı gibi kestirip atacak.Belki geçmiş mesajları görmüştür. Bunu soranlsr olmuş ama cevap yok
Görücü usulü ile evlenmen ayıp ya da suç değil. Kimse seni sorgulayamaz ve yargılayamaz bu konuda !Kadere inanır mısın bilmem ama kader cidden ben 3 yıl önce aynı kişiye yok dedim 3 yıl sonra istemeye geleceklerinde bile yok dedim gelirlerse çocuğa kanım ısınsa dahi yok diyeceğim bilmiyorum kader kapıya gelince dil kilitlenir derler ya aynen öyle oldu nasıl oldu nasıl geçti anlamadan kendimi düğün salonunda buldum belki size tuhaf gelebilir ama okumaktan yanaydım hep bir yerlere gelip birşeyler başarmak peşindeydim ve 3 yıl önce de bunun için red ettim çok güzel hayallerim vardı oysa bilmezdim hayatın böyle olduğunu evet çoğu erken evlenmişsin diyor ve evet haklılar ama şunuda diyebilirim ki akıl yaşta değil baştadır ve çoğu ailem tarafından görücü usulü ile evlendiğimi düşünüyorlar ailemin hiç bir zaman bu istemeyle ilgili zorlaması olmadı hatta iyi düşün evlilik bir keredir diye nasihatler verdiler evet okumadım üniversiteye gidemedim maddi olarak zor geçirdiğimiz günler vardı ve para yoksa okumakta yok