eşimin evlendikten sonra aldığımız evi babasının üzerine yapması

Bacim bu adami cekme ya cidden yasasin babasiylami yasiyo kimle yasiyor seni hasta eder bu adam

ee peki ne zaman boşanıyorsun bacım? Sen çalışıp kazandığından kredilere destek veriyor musun?

sen de git bi seviş istersen migrenim geçsin canım hadi sen kafayı sevişmekle bozmuşsun

sen de git bi seviş istersen migrenim geçsin canım hadi sen kafayı sevişmekle bozmuşsun
ben bol bol sevişiyorum h.efendi ama seviştiğim adamla kredimiz olmadığı için kafam rahatsa demek....

ee peki ne zaman boşanıyorsun bacım? Sen çalışıp kazandığından kredilere destek veriyor musun?
ben mi boşanayım siz mi boşarsınız kk olarak başlarda veriyordum fakat niyetlerinin farkına varınca kestim artık madem bizim olmayacak siz ödeyin diyorum

Bak aynı şekilde dolandirilmisiz senle . Kader ortağım merhaba .
Merhabalar ben vermemiştim altınları , birde kredi çekecekti üstüme izin vermedim , erkekler ilk evlendiklerinde çalışan eşinin paralarını yeme derdine düşmüşler ilk yıllarda hiçbir kadın kredi fln çekip altınları vermemeli bence evlilik otursun önce, altınlarını yemine etmeden boşanmayacağını söyle adam sizi sevmiyor belli kolay yoldan boşanma derdinde dilekçeyi de hazırlamış sakın imzalamayı avukatsız boşanmayın

ben mi boşanayım siz mi boşarsınız kk olarak başlarda veriyordum fakat niyetlerinin farkına varınca kestim artık madem bizim olmayacak siz ödeyin diyorum
Yani mantıklı. Vermeyecekleri kesinse tabii ki bir şey ödeme. Saçma bir durum olmuş en başında net konuşulmamış sanıyorum. Konuşulmasına rağmen kp evi vermem diyorsa o da onun ayıbı. 120 bine kim ev sahibi oluyor bugün.

ben bol bol sevişiyorum h.efendi ama seviştiğim adamla kredimiz olmadığı için kafam rahatsa demek....
aynen sevişmekten sulanmaması gereken yerleriniz de sulanmışsa demek konuyu bir türlü algılayamayıp sırf konuyu sabote etmeye çalışırmışcasına yorumlarda bulunuyorsunuz . siz sevişmekten kredi çekmeye vakit bulamamış olabilirsiniz

bu seviyesizliğe cvp vermek pek adetim değildir ama

benim yaptığım yorumlar genelde uzundur ve değindiğim onlarca nokta vardır
sizin konunuzda da değindiğim onlarca şey var

ama nedense siz sevişme kısmına takıldınız kaldınız. bu bana başka şeyler düşündürdü, üzüldüm sizin için.

kredimi filan ödeyeli yıllar oldu, sizin merak etmeyin.

okay oldu bakalım haber verirsin ndjs

Geçmiş olsun adamlar evi size de ödeyip kendilerini ev sahibi yapmışlar. İlerde bosandiginda dimdizlak kalmak istemiyorsan eşine ev icin para odediginde internet bankacılığından bunu ev diye belirt yada taktiksel davran her ay para işte altın birikimi yap gizliden. Şimdi ortalığı yikarsan elin boş bosanirsin. Ha bu arada eşinin mal bolusecek kardeşi yoktur umarım?

eşimle neden seviştiğimi sorarken senin seviyen levelin kaçtı acaba sorabilir miyim

2 kardeşi daha var. keşke başlarda böyle düşünebilseydim.. niyetlerini geç anlamak oldu benim hatam. Eşime para istemek mi daha 100 tl vermişliği yok anca kredi ödüyorum diyor

Be
Ben malesef altinlarimi bozup onun bekarkenki borçlarını odemistim. Ev içinde pesinat yapıp kredi çekmiştim. Üstelik ev için aldığı herseyi düğün sonrası birlikte ödedik. Benim ceyixzimi ise peşin para ile tek başıma almıştım . Çok fena dolandırıldim hemde eşim dediğim adam tarafından. Evi gizlice satmış, neler neler ... üstelik üstüne kayıtlı bir çöp bile bırakmamış çocuğumuza mirası falan da kalmasın diye böyle bir p.çoglu p.ç

eşimle neden seviştiğimi sorarken senin seviyen levelin kaçtı acaba sorabilir miyim
Adam senden mal kaçırıyor seni kovuyor ve sen hala sevişiyorsun çocuk yapıyorsun burada soru soruyorsan bunu sorgularız.

2 kardeşi daha var. keşke başlarda böyle düşünebilseydim.. niyetlerini geç anlamak oldu benim hatam. Eşime para istemek mi daha 100 tl vermişliği yok anca kredi ödüyorum diyor
O zaman geçmiş olsun evliliğe devam edeceksen boşuna kavga çıkarma ki evden olma. Kenara köşeye yarınların için para at yada eve oduyorsan belirt

Ya hu karakolluk olan kocasıyla insan nasıl sevişir ? Her gun kavga kıyamet küsmeler ayrılmalar evi terk etmeler ? Mantıklı mı ? Sizi hatırlamıyorum bile ama aklınızda kalmışım demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…