hehh aynı aynı kaynanam anca gezer eltilerimde kendilerini ilah sanarlar biri her ay saç değiştirir birinin çocuğu olmuyor tedavi görüuor ama genede fesatlıktan vazgecmez.Görümcelerim ayrı düşman..Seni okdaar iyi anlıyorum ki ben eşim büyük abisine benziyor diye gülmesinden nefret ediyordum bi ara.Sen yapma arkadaşım eşini suçlama.Benimkide böle çok iyi niyetliydi.Büyük abisinin çocukları var onlar zarar görmesin diye yapmadığı kalmadı oda anca güvercin derneğinde kuş uçurdu.Ama artık yetti yani hayatımı berbat ettiler.Hele kaynanamın adı bile geçse çıldırıyorum.Ayrıca para veriyodur verirde çok zorlarssan sen karışma der seninle kavga etmemek için.Allahıma bin şükür çekildiler hayatımdan.Borcumuz var ama inan huzurumuzda var
borç ayrılsada olacak ayrılmasada yine yük bizim omuzlarımıza olacak inan eşimin abisinin çocuklarına bile bişe almasını istemiorum çocukları çok sevdiğim halde keşke bizde kurtulabilsek onlardan ama eşim bana onları kötülerken ikili oynamasından korkuorum beni çıkıcam o iş yerinden die oyalıo gibi gelio artık yani dengeyi sağlamak için böyle bişey yapıyorsa bana çok büyük haksızlık etmiş olacak Allah biliyor doğrusunu eşim bide bu aralar çocuk istediğini söylemeye başladı şu an benim rızkımı onlar yerken çocuğumkinide yedirmekten korkuyorum.