Eşimin Ailesi..

hehh aynı aynı kaynanam anca gezer eltilerimde kendilerini ilah sanarlar biri her ay saç değiştirir birinin çocuğu olmuyor tedavi görüuor ama genede fesatlıktan vazgecmez.Görümcelerim ayrı düşman..Seni okdaar iyi anlıyorum ki ben eşim büyük abisine benziyor diye gülmesinden nefret ediyordum bi ara.Sen yapma arkadaşım eşini suçlama.Benimkide böle çok iyi niyetliydi.Büyük abisinin çocukları var onlar zarar görmesin diye yapmadığı kalmadı oda anca güvercin derneğinde kuş uçurdu.Ama artık yetti yani hayatımı berbat ettiler.Hele kaynanamın adı bile geçse çıldırıyorum.Ayrıca para veriyodur verirde çok zorlarssan sen karışma der seninle kavga etmemek için.Allahıma bin şükür çekildiler hayatımdan.Borcumuz var ama inan huzurumuzda var

borç ayrılsada olacak ayrılmasada yine yük bizim omuzlarımıza olacak inan eşimin abisinin çocuklarına bile bişe almasını istemiorum çocukları çok sevdiğim halde keşke bizde kurtulabilsek onlardan ama eşim bana onları kötülerken ikili oynamasından korkuorum beni çıkıcam o iş yerinden die oyalıo gibi gelio artık yani dengeyi sağlamak için böyle bişey yapıyorsa bana çok büyük haksızlık etmiş olacak Allah biliyor doğrusunu eşim bide bu aralar çocuk istediğini söylemeye başladı şu an benim rızkımı onlar yerken çocuğumkinide yedirmekten korkuyorum.

böyle sürekli huzuursuz olacağınıza bir kere olursunuz kesin ilişkinizi.tehdit etmek kolay etsinler evlatlıktan red yazık ya

borç ayrılsada olacak ayrılmasada yine yük bizim omuzlarımıza olacak inan eşimin abisinin çocuklarına bile bişe almasını istemiorum çocukları çok sevdiğim halde keşke bizde kurtulabilsek onlardan ama eşim bana onları kötülerken ikili oynamasından korkuorum beni çıkıcam o iş yerinden die oyalıo gibi gelio artık yani dengeyi sağlamak için böyle bişey yapıyorsa bana çok büyük haksızlık etmiş olacak Allah biliyor doğrusunu eşim bide bu aralar çocuk istediğini söylemeye başladı şu an benim rızkımı onlar yerken çocuğumkinide yedirmekten korkuyorum.

Okadar iyi anlıyorum seni.Benim eşim yaklaşık 4 ay oyaladı beni ha ayrılıcam ha ayrıldım dukkan bulamadım yan yattı öamura battı en sonunda annem dediki ya işini ayırır rızkını bilirsin yada kızımı vermem ozaman nişanlıydık çünkü 2 günde işler çözüldü dükakn bulundu tasındı üretim başladı bile düşün artık.Bu sıralar eşinle bağırarak konuşma sessizce sadece konuş anlat ve en önemlisi hani ayrılıyodun nerde falan gıbı tepkıler verme ben verdım çok kavga ettık..Hayallaerını anlat ona bızımde cocugumuz olucak de hayatımızı kuralım de ona mutlu edıcek bıseyler söyle o hayatı cazip kıl canım bak çözülücek ozaman:KK69:

Okadar iyi anlıyorum seni.Benim eşim yaklaşık 4 ay oyaladı beni ha ayrılıcam ha ayrıldım dukkan bulamadım yan yattı öamura battı en sonunda annem dediki ya işini ayırır rızkını bilirsin yada kızımı vermem ozaman nişanlıydık çünkü 2 günde işler çözüldü dükakn bulundu tasındı üretim başladı bile düşün artık.Bu sıralar eşinle bağırarak konuşma sessizce sadece konuş anlat ve en önemlisi hani ayrılıyodun nerde falan gıbı tepkıler verme ben verdım çok kavga ettık..Hayallaerını anlat ona bızımde cocugumuz olucak de hayatımızı kuralım de ona mutlu edıcek bıseyler söyle o hayatı cazip kıl canım bak çözülücek ozaman:KK69:

bizde zamanında kavga ettik ama o zamanlar ailesinin yaptıklarını kabullenmiyodu.ne zaman ki düğün oldu ne evimi kurmamda ne düğünümde 7 kat el gibi oldular o zaman anladı eşimde bnm kimsem yokmş diye hep bnm ailem yanımızda oldu maddi manevi annem kız vermiorum ben damat alıyorum diodu bana ama eşime benden çok değer veriyolardı eşim gördü o zaman bi ailenin bolluk içinde olmasa bile elinden geleni yapacaklarını eşim bu kadar şeye rağmen herşeyin farkında ama ailemede çok yakın davranmaz çünkü aşağılık kompleks duyuyo aileme bi Allah razı olsun demez her laflarında art niyet arıo ama biliorum kompleksten dolayı böyle yaptığını bn şu an canımın sıkılmaya başladığından ve biraz mesefali durmaktan başka bi tepki vermiorrum

çok şanlsın canım, tamam maddi sıkıntılar var ama çok şükür ki eşin senden yana.. doğrudan yana yani... kör insanlarda var, bi konu okudum bugün,

adam eşine senin yerine 100 lerce kadın koyarım ama annemin yeirne koyamam demiş...

sen duruşunu bozma.

eşini bunlatmdan onla paylaş..

Allah yardımcın olsun

çok şanlsın canım, tamam maddi sıkıntılar var ama çok şükür ki eşin senden yana.. doğrudan yana yani... kör insanlarda var, bi konu okudum bugün,

adam eşine senin yerine 100 lerce kadın koyarım ama annemin yeirne koyamam demiş...

sen duruşunu bozma.

eşini bunlatmdan onla paylaş..

Allah yardımcın olsun

evet eşim bana şükür ki öyle tutum izlemiyor.ama eşimin de ikili oynamasından korkuorum çünkü yanımdayken telefonda kavga kıyamet kopuo annesinin etmediği beddua kalmıo ama ertesi gün hiç bişey yokmuş gibi davranıolar dün gece saat bir de abisi aradı ya canı sıkılmış diye sanki bütün gün birbirlerini görmüolar eşimin işten ayrılmak istediğini bildikleri için sokulmaya çalışıolar çok fena strateji oynuolar eşimde kanmaya meyilli eşimi bunaltmıyım diye kendim bunalıma girdim eşime patlayıp kavga etmekten korkuorum

X