• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin evlendikten sonra aldığımız evi babasının üzerine yapması

Bacim bu adami cekme ya cidden yasasin babasiylami yasiyo kimle yasiyor seni hasta eder bu adam
Merhaba kızlar, uzun zamandır çok rahatsız olduğum içimi kemiren bir durum var sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum çünkü bu yaşadığım olayda herkes benim gibi mi düşünürdü yoksa farklı bir yaklaşım mı sergilerdi bilemiyorum.

Öncelikle biz evleneli 1.5 yıl oluyor ve evliliğimiz benim tayin durumlarım nedeniyle biraz aceleye geldi o sırada evimizi eşyalarımızı bile alamadan evlendik sırf tayin yetişsin diye. Bir ev almayı düşündüğümüz için 3-4 ay eşimin ailesinin yanında kaldık bu sırada ev bulup eşyalarımızı alıp çıkacaktık. 4. ayın sonunda evimizi bulduk ve anlaşma için emlakçıya gittik, emlakçıda sözleşme imzalanırken emlakçı kimlik istedi ve eşimin babası bir anda kimliği uzattı ben o an anlam veremedim. Neyse sözleşme yapıldı ama daha tabu alınmamıştı. Oradan çıktıktan sonra eşime neden baban kimliği verdi dedim o da bana kredi çıkmadığı için babam konut kredisi çekecek evi onun üzerine yapmamız lazım dedi ve o an şok oldum. bunun üzerine tabi baya şiddetli bir kavga ettik ben evden gittim eşim daha sonra gelip 1 yıl sonra üzerimize alıcaz şu an mecburiyetten böyle falan diye açıklama yaptı.

türlü hır gürden sonra bizim düğün altınları satıldı ev alındı biz oturuyoruz 1.5 yıldır ama hala kavgasını ediyoruz çünkü eşim üzerine almaya yönelik bir girişimde bulunmuyor şu an alamam kredisi var bilmem ne türlü bahaneler. Tartışmalar esnasında bana sen de kira vermeden oturuyorsun o zaman kira ver, bu ev babamın böyle kabul et gibi söylemlerde bulunmaya başladı.

Bu konu yüzünden yazın büyük bir kavga daha yaşadık benden kredi için destek istedi ben de babasının evi olduğunu kendilerinin ödemesi gerektiğini karışmayacağımı söyledim. bunun üzerine evi terkedip ailesinde kaldı 1 hafta onlara da anlatmış rahatsız olduğumu, tabi biz o ara karakolluğuz. Ailesi bu süreçte bir kez aramadı ne oldu ne bitti sormadı zaten normalde de daha bir kez beni aramış değiller, yan yana gelince bir şey yokmuş gibi iyiyiz. İnsan olsalar yuvanız yıkılmasın tamam evi alın üzerinize ya da bizim krediyi siz ödeyin ev sizin olsun gibi tekliflerle gelebilirlerdi.

Eşim hala evin kredisini ödüyor ben karışmıyorum çünkü artık gurur yaptım. keşke alınmasaydı da kirada otursaydık. Bu arada babası geçen ay araba almış artık benim ev kredisini de siz ödersiniz demeye başladı krediyi bize yıktı zaten 1 yıl ödedi aylık 8 9 bin. Biz burda aylık 50 bin öderken o aylık 8 bin lira verip ev sahibi oldu.

Bizim aramız bu süreçte bayağı açıldı çok soğudum eşimden ve ailesinden. Ne zaman bir şey yapmak almak gezmek istesem eşimden duyduğum cevap kredi ödüyorum param yok. Tamam benim de gelirim var ama ben buna bana yaşattıkları için ödemeye karışmıyorum ama mutfak şu bu masraflarını karşılıyorum. İnanır mısınız daha balayına bile gitmedik neden çünkü kayınbabanın evinin kredisini ödüyoruz . Eşimin 2 tane daha kardeşleri var ve bu ev üzerinde onların bile hakkı oluyor tek hakkı olmayan benken niye yardımda bulunayım??

Bunlar yetmezmiş gibi bu ay benden kredi için para istedi aynı kavgalar çıktı ben de vermek istemeyince eşim boşanmak istedi dilekçeyi bile hazırlamış ben de durur muyum ben senden boşanıyorum diyip kendim dilekçemi yazdım ama sonra kimyasal bir gebelik yaşadım ve bu konu yine ertelendi…

Sizce bu durumda kim haklı ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum kızlar

kp 300 konut kredisi çekiyor aylık 8 9 ödüyor, eşim 500 ihtiyaç kredisi çekiyor aylık 50 ödüyor vade kısa seçiliyor o yüzden aylık ödeme yüksek, eşime konut kredisi çıkmamış bana öyle söylemişti. Sonuç olarak evin büyük kısmını biz ödüyoruz. tamam kp ödesin sonra borcumuz bitince ona öderiz o da evi bize verir diye konuşuyoruz sonradan. Ev alınıyor süre geçiyor eşim babamdan evi isteyemem bizim her şeyimiz ortak demeye başlıyor. ben de bu yüzden kandırılmış hissediyorum rahatsızlık duyuyorum. Evet biz oturuyoruz ama bunun bir garantisi yok tapu bizim olmadığı sürece, sonuçta eşimin kardeşleri var onlar da hak sahibi oluyor bu durumda
ee peki ne zaman boşanıyorsun bacım? Sen çalışıp kazandığından kredilere destek veriyor musun?

işte kadın konuyu anlatmayı beceremediği için :D

herşeyi geçtim de
zaten k.peder 300 bin kredi çekmiş

300 bin için tapuyu adama vermek çooook acaip.
hadi o zamanlar bu kadın kredi çekemiyormuş -tamamen kendi geçmiş ödeme beceriksizlikleri yüzünden. ablacım düzelt kredi puanını düzenli öde 1 sene.

karakolluk boşanmalık olmuşsun yahu çek bir kredi 300 binin kalan ödemesini kapat, evi devretsinler olsun bitsin...

ha devretmiyorlar mı o zaman hakketen anlarsın ki dolandırıldın boşan, atlınlarını talep et öyleyse

burada durum tamamen kaos. adamla kavgalı, dolandırdılar diye iddası var, ama hala sevişiyorlar....

sen de git bi seviş istersen migrenim geçsin canım hadi sen kafayı sevişmekle bozmuşsun

Bak aynı şekilde dolandirilmisiz senle . Kader ortağım merhaba .
Merhabalar ben vermemiştim altınları , birde kredi çekecekti üstüme izin vermedim , erkekler ilk evlendiklerinde çalışan eşinin paralarını yeme derdine düşmüşler ilk yıllarda hiçbir kadın kredi fln çekip altınları vermemeli bence evlilik otursun önce, altınlarını yemine etmeden boşanmayacağını söyle adam sizi sevmiyor belli kolay yoldan boşanma derdinde dilekçeyi de hazırlamış sakın imzalamayı avukatsız boşanmayın

ben mi boşanayım siz mi boşarsınız kk olarak 😂 başlarda veriyordum fakat niyetlerinin farkına varınca kestim artık madem bizim olmayacak siz ödeyin diyorum
Yani mantıklı. Vermeyecekleri kesinse tabii ki bir şey ödeme. Saçma bir durum olmuş en başında net konuşulmamış sanıyorum. Konuşulmasına rağmen kp evi vermem diyorsa o da onun ayıbı. 120 bine kim ev sahibi oluyor bugün.

ben bol bol sevişiyorum h.efendi ama seviştiğim adamla kredimiz olmadığı için kafam rahatsa demek....
aynen sevişmekten sulanmaması gereken yerleriniz de sulanmışsa demek konuyu bir türlü algılayamayıp sırf konuyu sabote etmeye çalışırmışcasına yorumlarda bulunuyorsunuz . siz sevişmekten kredi çekmeye vakit bulamamış olabilirsiniz

aynen sevişmekten sulanmaması gereken yerleriniz de sulanmışsa demek konuyu bir türlü algılayamayıp sırf konuyu sabote etmeye çalışırmışcasına yorumlarda bulunuyorsunuz . siz sevişmekten kredi çekmeye vakit bulamamış olabilirsiniz
bu seviyesizliğe cvp vermek pek adetim değildir ama

benim yaptığım yorumlar genelde uzundur ve değindiğim onlarca nokta vardır
sizin konunuzda da değindiğim onlarca şey var

ama nedense siz sevişme kısmına takıldınız kaldınız. bu bana başka şeyler düşündürdü, üzüldüm sizin için.

kredimi filan ödeyeli yıllar oldu, sizin merak etmeyin.

ama nedense siz sevişme kısmına takıldınız kaldınız. bu bana başka şeyler düşündürdü, üzüldüm sizin için.

okay oldu bakalım haber verirsin ndjs

algılayamadınız sanırım? ev babasının üzerine ve sadece 300 bin yardımda bulunup 1 yıl aylık 8 bin ödeyip 120 bin tl kadarını ödedi geri kalanı biz karşıladık altınlar eşimin kredisi falan
Geçmiş olsun adamlar evi size de ödeyip kendilerini ev sahibi yapmışlar. İlerde bosandiginda dimdizlak kalmak istemiyorsan eşine ev icin para odediginde internet bankacılığından bunu ev diye belirt yada taktiksel davran her ay para işte altın birikimi yap gizliden. Şimdi ortalığı yikarsan elin boş bosanirsin. Ha bu arada eşinin mal bolusecek kardeşi yoktur umarım?

eşimle neden seviştiğimi sorarken senin seviyen levelin kaçtı acaba sorabilir miyim 😂

Geçmiş olsun adamlar evi size de ödeyip kendilerini ev sahibi yapmışlar. İlerde bosandiginda dimdizlak kalmak istemiyorsan eşine ev icin para odediginde internet bankacılığından bunu ev diye belirt yada taktiksel davran her ay para işte altın birikimi yap gizliden. Şimdi ortalığı yikarsan elin boş bosanirsin. Ha bu arada eşinin mal bolusecek kardeşi yoktur umarım?

2 kardeşi daha var. keşke başlarda böyle düşünebilseydim.. niyetlerini geç anlamak oldu benim hatam. Eşime para istemek mi daha 100 tl vermişliği yok anca kredi ödüyorum diyor

Be
Merhabalar ben vermemiştim altınları , birde kredi çekecekti üstüme izin vermedim , erkekler ilk evlendiklerinde çalışan eşinin paralarını yeme derdine düşmüşler ilk yıllarda hiçbir kadın kredi fln çekip altınları vermemeli bence evlilik otursun önce, altınlarını yemine etmeden boşanmayacağını söyle adam sizi sevmiyor belli kolay yoldan boşanma derdinde dilekçeyi de hazırlamış sakın imzalamayı avukatsız boşanmayın
Ben malesef altinlarimi bozup onun bekarkenki borçlarını odemistim. Ev içinde pesinat yapıp kredi çekmiştim. Üstelik ev için aldığı herseyi düğün sonrası birlikte ödedik. Benim ceyixzimi ise peşin para ile tek başıma almıştım . Çok fena dolandırıldim hemde eşim dediğim adam tarafından. Evi gizlice satmış, neler neler ... üstelik üstüne kayıtlı bir çöp bile bırakmamış çocuğumuza mirası falan da kalmasın diye böyle bir p.çoglu p.ç

2 kardeşi daha var. keşke başlarda böyle düşünebilseydim.. niyetlerini geç anlamak oldu benim hatam. Eşime para istemek mi daha 100 tl vermişliği yok anca kredi ödüyorum diyor
O zaman geçmiş olsun evliliğe devam edeceksen boşuna kavga çıkarma ki evden olma. Kenara köşeye yarınların için para at yada eve oduyorsan belirt

Siz buraya bütün gün evinizdeki stressi milleten catip cikarmak yanlis yanlis anlayip ters ters yorumlar yapmak icin giriyorsunuz heralde!! ben biliyorum banada bi kac kere alakasiz yorumlar yaptiniz takmisiniz milletin sevismesine anlamadim bi doktorami görünseniz napsaniz herkes size iyi olmak zorunda degil nedir bu havalar
Ya hu karakolluk olan kocasıyla insan nasıl sevişir ? Her gun kavga kıyamet küsmeler ayrılmalar evi terk etmeler ? Mantıklı mı ? Sizi hatırlamıyorum bile ama aklınızda kalmışım demek ki.

Back