Ah tatlım, öneri verirken keşke biraz yazılanların içeriğini iyi araştırıp gelmiş olsan.
KENDİ eviniz diye büyük yazmaz mı birde. Canım benim bak, ben de biliyorum krediyi kim çekerse evin onun olduğunu fakat eşim beni kandırdı 1 yıl sonra alıcaz dedi ama mümkün değilmiş zaten kredi bitmeden kredi 4 yıllık, e şimdi de babama söyleyemem diyor, şu an eş ailesi evi vermekten yana değil, ev için 120bin tl ödediler sadece ve şimdi üzerimize geçirmek istemiyorlar bu her hallerinden belli. Yani evin %90ınını ödeyen biz ama kp 120bin ödedi diye evi kendine hak sayıyor. Şimdi bu kadar ev kendimizin mi oluyor yoksa kayınpederin mi?? Madem kötü niyetli değillerdi ortak tapu yapsalardı, ya da şimdi krediyi üzerimize devretselerdi evi verselerdi, bu işler güven ilişkisine bakmıyor kredi bitince ev kimsinse onun olur demişsin ne kadar saf temiz kalplisin ah canım, e hani vermiyorlar napacağız?? hala yardım diyorsun seni eşimin ailesi mi tuttu naptı buraya yazmak için yoksa bu kadar vasıfsız ve saçma yorumlar yapmazdın diye düşünüyorum