Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

Hah tamam tam da tahmin ettiğim gibi,10 değil ama 9 yaş büyükmüş. Bundan sonra önce soruları sormak gerek yoksa herşeye bir kulp bulunup açık kapatiliyor gibi geliyor.

alakasız ama şu imzanı değiştirsen mi acaba tecavüzcü coşkun üstüme geliyomuş gibi oluyor her seferinde tövbee

işte biizm adamlar sorunlu kadın olsun da nefes alsın yeter modundalar azcık bişey görüncede sapıtıyorlar

bu kadar baskı altında kalmasa insanlar normalleştirebilsek gözünde insanların cinselliği aslında bu kadar sorun olmayacak
herkes tavşan gibi üreyor sanıyor mesela avrupalıları ama öyle değil işte...
önce insan haklarını öğretmemiz gerekiyor onlardaki gibi :/

2003 te selfie var mıydı?o fotoları kim çekti ????

selfie yoktu da pek ala 20 yaşlarındaki iki genç yapabilir böyle işler, sevgililer sonuçta, karışan görüşen de yok yapmışlar işte. Kol uzatıp fotoğraf çekmedinin adı daha yeni selfie oldu, 20 senedir yapılıyor benim bildiğim.

Ama burdan eşim beni sevmiyor manası çıkmaz konu sahibi, eşiniz o kişiyi sevip evlenip 2 çocuk yapmamış. şimdi de 33 yaşında, siz 20 yaşındayken ne yapıyordunuz? Bugüne odaklanın rahat edin.

emzirirken diyet yapılır mı valla ben taktım bi üye yazmış eslerimiz dana gibi hallerimizi sevmedi diye, üzüldüm

bence yapılır. diyet deyince ille az yemek gerekmiyor ki. diyetin kökeni zaten yaşam stili demek beslenme düzenini daha sağlıklı yiyeceklerle değiştirirsin abur cuburun zaten bünyeye bir faydası yok
günde 15-20 dk da spor koydun mu mis gibi olursun :)

ay ne biliyim yazıyoruz ama fake mi değil mi ben öyle derin düşünmüyorum vakit geçiyo işte boşver
Yok boşveriyorum zaten ama salak yerine konulmak ta hoşuma gitmez. Diyoruz Resimleri nasıl çıkarmışlar eee kız yabancıymis, e o zaman eşin 2003 yılında yaşı küçüktür diyoruz ama eşim 81 li diyor.amaannn neyse ya,nasıl olsa çıkar kokusu.

ekmek yemeyi kestim bakalım etki edecek mi oğlum da ayaklandı o spor oluyo bana sağolsun sezeryan olduğum için aktif spor yapamıyorum henüz

Halen saklıyor olması düşündürücü değerli biri yada kıymetli bi animıki anlamadım . Bu ne saygısızlık 10 sene geçmiş .

Daha sağlıklı yiyeceklerle degistirirsin haklisin da ben gece emzirip kizi yatirip gidip bi şeyler yerdim. Hic oyle gece yeme huyum da yoktur ama inanilmaz acikiyordum.

Velhasilikelam biraz zor oluyor o is

Kendimi yerinize koydum da çok kötü bi durum rabbim sabır versin

lanet olsun eski sevgililere yırtıp atsaydın ne yazıkki eski sevgililerin yeri onlarda bi ayrı bence sende kendine gel topla biraz kendini. zayıfla kendine güvenin gelsin iki tane çocuk var tabikide böyle bişey için çok fazla tadınızıda kaçırma ama ara sıra nazını yap kolay kolay affetme tartıştığınızda azcık değerini anlasın..

Git bul diyin yano?

Geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşadım 7 sene önce. Evlenirken bakirim diyen eşimin cdlerini düzeltirken fotoğraflar cdsi bulmuştum. Benden 4sene önce ama eşim benim resimlerimi çekmez. Olesea isimli yabancı bayanın mutfakta yatakta çoğunlukla şortlu askılı geceliklerle resimlerini çekmiş. O eşyaların olduğu bekar evine evlendiğim için hepsini attım yorgan tabak ne varsa! Sorun sende değil eşinde! Kendini sev. Bir insan evlenirken gemilerini yalmalı ardında gözü olmamalı. O eski sevgilisini bulup ona dönmeyeceğine göre içini rahat tut. Erkeklerin bazısı eşlerine özellikle anne olduktan sonra resmi davranabiliyor

Tartışıp da boşuna eşinden kendini soğutma . sakince onunla daha samimi ve sıcak temaslarda bulunmak istediğini kıskandığını anlat, sevildiğini bilirse sever. Aciz veya kin dolu görünme

Pek inandırıcı gelmedi bana gerçi eğlendikleri kızlarlada bunlar evlenmiyor buda bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…