- 4 Mart 2012
- 1.368
- 4.722
Hah tamam tam da tahmin ettiğim gibi,10 değil ama 9 yaş büyükmüş. Bundan sonra önce soruları sormak gerek yoksa herşeye bir kulp bulunup açık kapatiliyor gibi geliyor.
işte biizm adamlar sorunlu kadın olsun da nefes alsın yeter modundalar azcık bişey görüncede sapıtıyorlar
2003 te selfie var mıydı?o fotoları kim çekti ????
emzirirken diyet yapılır mı valla ben taktım bi üye yazmış eslerimiz dana gibi hallerimizi sevmedi diye, üzüldüm
Yok boşveriyorum zaten ama salak yerine konulmak ta hoşuma gitmez. Diyoruz Resimleri nasıl çıkarmışlar eee kız yabancıymis, e o zaman eşin 2003 yılında yaşı küçüktür diyoruz ama eşim 81 li diyor.amaannn neyse ya,nasıl olsa çıkar kokusu.ay ne biliyim yazıyoruz ama fake mi değil mi ben öyle derin düşünmüyorum vakit geçiyo işte boşver
bence yapılır. diyet deyince ille az yemek gerekmiyor ki. diyetin kökeni zaten yaşam stili demek beslenme düzenini daha sağlıklı yiyeceklerle değiştirirsin abur cuburun zaten bünyeye bir faydası yok
günde 15-20 dk da spor koydun mu mis gibi olursun :)
Halen saklıyor olması düşündürücü değerli biri yada kıymetli bi animıki anlamadım . Bu ne saygısızlık 10 sene geçmiş .Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
Hihiii (bu arada smiley yapamıyorum hep başa kopyalaniyor çünkü telden dolayi)alakasız ama şu imzanı değiştirsen mi acaba tecavüzcü coşkun üstüme geliyomuş gibi oluyor her seferinde tövbee
bence yapılır. diyet deyince ille az yemek gerekmiyor ki. diyetin kökeni zaten yaşam stili demek beslenme düzenini daha sağlıklı yiyeceklerle değiştirirsin abur cuburun zaten bünyeye bir faydası yok
günde 15-20 dk da spor koydun mu mis gibi olursun :)
Kendimi yerinize koydum da çok kötü bi durum rabbim sabır versinArkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
Kac aylik oldu oglun? Ben 7. Ayda baslamistim spora. Mekik falan cekemiyordum ama basit pilates hareketleriyle yürüyüş yapıyordumekmek yemeyi kestim bakalım etki edecek mi oğlum da ayaklandı o spor oluyo bana sağolsun sezeryan olduğum için aktif spor yapamıyorum henüz
Kac aylik oldu oglun? Ben 7. Ayda baslamistim spora. Mekik falan cekemiyordum ama basit pilates hareketleriyle yürüyüş yapıyordum
lanet olsun eski sevgililere yırtıp atsaydın ne yazıkki eski sevgililerin yeri onlarda bi ayrı bence sende kendine gel topla biraz kendini. zayıfla kendine güvenin gelsin iki tane çocuk var tabikide böyle bişey için çok fazla tadınızıda kaçırma ama ara sıra nazını yap kolay kolay affetme tartıştığınızda azcık değerini anlasın..Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
Git bul diyin yano?O işi belki vukuatlı nüfus kayıt örneği çözer
Ama temiz çalışan adam da takdir kazanır yani, ben de gerçek hayatta görmesem hiç eski sevgililerin tipini bilmiyordum, insan bir hatıra saklamaz mı, anca kısa kısa tanımlar hiç merakım giderilmedi, gördüm öyle rahatladım.