- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
emzirirken diyet yapılır mı valla ben taktım bi üye yazmış eslerimiz dana gibi hallerimizi sevmedi diye, üzüldüm
10 aylık oldu dün,ankaraya gidicem martta anneme satıp yürüyüş yaparım azcık batmanda yapamıyorum pek hava kışın çok pis oluyo
Yaşayan bilir hic uzulme herkez düsünebildigi yasaya bildigi kadar yorum yazar.Topla kendini oncelikle cocuklarin icin sen annesin.....ne oldugu belli olmayan bir kiz ve gecmiste kalmis fotograflar icin uzulmeye degmez.05.
çok teşekkür ederim arkadaşım senin Adınada üzüldüm erkekler hepmi böyle hepmi bayanlar üzülecek hala fake mi bu konu diye yazanlar var ben üçgündür sinirden uyuyamıyorum bayanlara yazıyım derdimi döküyüm iki güzel kelime diyarda rahatlarım diye hala fake diyorlar ya keşke açmasaydım bu konuyu bana yazılanları yalancılıkla itham edenleri görünce iyice moralim bozuldu
Konu sahibi ben sana inandım neden dersen kayınvalidemde eşimin eski kız arkadaşlarının resimlerini saklamış hemde elişi yaptığı çantada gezdiriyormuşkiii birgün tansiyonu fırlayınca kızım koş ilacımı getir dedi ilacı ararken 3 tane kz resmi anne bunlar kim dedim bitanesini tanıyorum tanımamızlıkdan geldim vereceği cvp merak ettim ahhhh kızım onlar bizim memleketten biri halamın torunu biri dayımın dediği an yalan söyleme ben kim olduklarını biliyorum dediğimde ise benim suçum yok oğlum sakla dedi bende sakladım dedi bende dururmuyum eşim eve gelince sordum annesinin yanında inanamıyorum anne sen nasıl bir insansın yıllar önce çöpe attım gerimi aldın dedi kadına bak sen oğlum tehdit falan ederlerse kapı gibi resmin var elimizde deriz dedi eşim 2. Şoku yaşadı bence eşiniz unutmuşdur hiç üzme kendini unutmasa neden seninle evlensin bide çoçuklarınız var hadi onu unutmak için evlendi desek çoçuklarınız olmazdı boşver hiç takma kafana
yav he heEvet canım ya kız yabancı zaten o çıkarttırmış eşime vermiş
yapılır canım; yani en azından biraz daha dengeli beslenilebilir. ve spor...
dışarı çıkıp yürüyüş yapma vs imkanım var ama bebekten sonra onu bırakıp da çıkamayacağım; o yüzden eşime 40 ımın çıkmasına eliptik bisiklet siparişi verdim; sarıcam bacakları göbeği folyoyla kızım uyurken yapacağım sporumu. aynı yöntemle+sıkı diyet 4 ayda 20 kg vermiştim ben. 4 olmaz da 6 ay olur böyle ama aynısı olacak inşallah.
Canım tehdit falan palavra kadın çok seviyor oğlunun işlerine el atmaya eşimin eski kız arkadaşlarını ararmış oğluma iyi davranın diyen bi kadınmış emme beni bulamadııı ohhhh olsun sefammm olmuştövbe ya bir yaşıma daha girdim.
burda duyduğum şeyler beni yaşlandırıyor
kadın her an tehditlere karşı tedarikli geziyor el işi çantasında ....
05.
çok teşekkür ederim arkadaşım senin Adınada üzüldüm erkekler hepmi böyle hepmi bayanlar üzülecek hala fake mi bu konu diye yazanlar var ben üçgündür sinirden uyuyamıyorum bayanlara yazıyım derdimi döküyüm iki güzel kelime diyarda rahatlarım diye hala fake diyorlar ya keşke açmasaydım bu konuyu bana yazılanları yalancılıkla itham edenleri görünce iyice moralim bozuldu
Kimseyi inandırmak zorunda Değilim umarım başınıza gelmez ben banyo olayını örnek olarak verdim eşimle mesafwliyiz neden diye sorduğumda hep bir susuyor neyse inanıp inanmamak size kalmış ama dediğim gibi umarım başınıza gelmez gerçekten kötü bir olaydıBanyo olayını okuyunca bana da hiç inandırıcı gelmedi konu.
Kimseyi inandırmak zorunda Değilim umarım başınıza gelmez ben banyo olayını örnek olarak verdim eşimle mesafwliyiz neden diye sorduğumda hep bir susuyor neyse inanıp inanmamak size kalmış ama dediğim gibi umarım başınıza gelmez gerçekten kötü bir olaydı
yabancı memleket ya demek i zamanlardan vardı oralarda selfie, yayıla yayıla Balkanlardan bize giriş yaptı