Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

emzirirken diyet yapılır mı valla ben taktım bi üye yazmış eslerimiz dana gibi hallerimizi sevmedi diye, üzüldüm

10 aylık oldu dün,ankaraya gidicem martta anneme satıp yürüyüş yaparım azcık batmanda yapamıyorum pek hava kışın çok pis oluyo

yapılır canım; yani en azından biraz daha dengeli beslenilebilir. ve spor...
dışarı çıkıp yürüyüş yapma vs imkanım var ama bebekten sonra onu bırakıp da çıkamayacağım; o yüzden eşime 40 ımın çıkmasına eliptik bisiklet siparişi verdim; sarıcam bacakları göbeği folyoyla kızım uyurken yapacağım sporumu. aynı yöntemle+sıkı diyet 4 ayda 20 kg vermiştim ben. 4 olmaz da 6 ay olur böyle ama aynısı olacak inşallah.

Siz şimdi eşinizle çıplak resimleriniz yok, sizinle duşa girip orada resim çektirmiyor diye mi ağladınız?
ee yuh diyesim geldi :))
Adam senden 2 çocuk yapmış daha ne olsun :)))

Yaşayan bilir hic uzulme herkez düsünebildigi yasaya bildigi kadar yorum yazar.Topla kendini oncelikle cocuklarin icin sen annesin.....ne oldugu belli olmayan bir kiz ve gecmiste kalmis fotograflar icin uzulmeye degmez.

Fotoğrafları görmen çok kötü olmuş senin için ama bende eşinin onları unuttuğunu kasıtlı saklamadığını düşünüyorum. Senin de demek istediğini çok iyi anladım neden benimle bişeyleri daha derin paylaşmıyo diye düşünüyorsun. Tabi ki olay seninle fotoğraf çekinmesi değil en azından seninle duş alsın bişeyler yaşayın istiyorsunuz. Yanlış okumadıysam önce kayınvalide ile oturuyormussunuz bununda etkisi olduğunu düşünüyorum. Belki de tepki vericeğin için eşin sana teklif etmiyo. Çünkü bizde cinsellik hala tabu ayıp.. Bence üzülme ve eşine sen teklif et umarım herşey düzelir :)

Ben gorsem midem bulanirdi
sen niye benle boyle yapmiyor
kiloluyum diye mi diyorsun pess diyorum
bide hamile kalip cocuk dogurunca kilolu olarak kalmak zorunda değilsiniz.spor yapin saglikli beslenin.kilo vermek zor degil..

tövbe ya bir yaşıma daha girdim.
burda duyduğum şeyler beni yaşlandırıyor

kadın her an tehditlere karşı tedarikli geziyor el işi çantasında ....

emzirirken spora dikkat edin ama çok sıkı spor kaslarda laktik asit salgılanıyor ve o da sütü etkiliyor tadı acılaşıyor ve azalıyor bildiğim kadarıyla.

bir araştırın

bu arada eşimle nişanlıyken bilgisayarımda bir şey düzeltiyordu.
nereden çıktığını anlamadım, tüm fotoğrafları silmiştim ama hafızada mı kalmış ne olmuşsa, eski sevgilimin boy fotoğrafı peydah oldu birden bire.
anaaammm o ne hışımla evi terk etmek öyle... günlerce kendine gelememek.
anneciğim de şaşırmıştı "aaa ne oldu birden bire nereye gitti görüşürüz anne diyerek" dedi ..

konu sahibi, siz de üzmeyin kendinizi geçmişte kalmış bir şey.
evet çok üzücü.. kim olsa üzülür sinir olur ...
ama 2 çocuğunuz var ve evinize yeni geçmişsiniz 2 ay olmuş daha kayınvalideden ayrılalı.
cinsel hayatınızı renklendirmek de artık sizin elinizde.
kilo vermeye çalışın.
olay çıkartıp da adamın aklına düşürmeyin yani maziyi bence. unutulmuştur kasıtlı getirdiğini sanmıyorum eve.

tövbe ya bir yaşıma daha girdim.
burda duyduğum şeyler beni yaşlandırıyor

kadın her an tehditlere karşı tedarikli geziyor el işi çantasında ....
Canım tehdit falan palavra kadın çok seviyor oğlunun işlerine el atmaya eşimin eski kız arkadaşlarını ararmış oğluma iyi davranın diyen bi kadınmış emme beni bulamadııı ohhhh olsun sefammm olmuş

Durumunuza gerçekten çok üzüldm hiç kolay bir durum değil.. eşinizin onunla yaşadığı şeyleri sizinle yaşamayışına üzülmüşsünüz ama iki ay öncesine kadar kayınvalidenizle yaşıyormuşsunuz bundan kaynaklı olabilir bu mesafe.. sonuçta kendi evinizde olsaydınız daha farklı olurdu..

Söylemeden edemicem yurtdışında da olsalar çıplak fotolarını çıkarttırmaları çok cesurca.. hayrete düşürdü beni.. bulduğunuz kutuda kıza ait anılar varsa sadece kasıtlı saklandığ8nı düşünürüm ben.. ha yok başka eşyaların arasında bi iki foto gördüyseniz unutulmuş diyebilirim.. anladığım kadarıyla da kız anıları bir kutuya koyup eşinize getirmiş. Ona yakışan da sizinle tanıştıktan sonra o kutuyu öylece belediye çöplüğüne bırakmaktı..

Banyo olayını okuyunca bana da hiç inandırıcı gelmedi konu.
Kimseyi inandırmak zorunda Değilim umarım başınıza gelmez ben banyo olayını örnek olarak verdim eşimle mesafwliyiz neden diye sorduğumda hep bir susuyor neyse inanıp inanmamak size kalmış ama dediğim gibi umarım başınıza gelmez gerçekten kötü bir olaydı

benim başımada geldi buna benzer bişey.çıplak resim değilde sarmaş dolaş resimler cd ler aşk mektupları hediye ettiği şeylerin hepsini yeni evimize getirmişti.nedenini sorduğumda : benm senden gizli saklım yok acele ile taşındığım için kolilerin içine attım hepsini,yeni evimize yerleşirken atacaktım dedi.şimdiye kadar atmamasının nedeni ise yalnız yaşadığı için ayrıldıktan sonra bi yere kaldırmış ve kaldırdığı yeri unutmuş.içinde önemli şeyler olabilir diye de ayıklamamış sonra beraber attık bi dahada bu konuyu açmadım.sonuçta senden önce yaşanmış bitmiş..kafana takma

şaka ,espri bir yana ama gerçekten çok kötü bir durum az çok tahmin edebiliyorum yaşadıklarınızı ve hissetiklerinizi ama tr birde şu gerçek var ..erkekler evlenilecek kız,eğlenilecek kız diye iki ye ayrıyorlar malesef demek eşinizde sizi evlenilecek bayan olarakk görmüş ve zaten yaşamış yaşayacaklarını sizlede böyle bir hayat sürüyor ,bildiğimiz anne ve baba hayatı ..farklı şeyler istiyor iseniz oturup konuşacaksınız o zaman

İnandırmakla alakası yok.
Banyoda fotoğraf çekip bir de fotoğrafçıda bastırtmayı akıl mantık almıyor kusura bakmayın.

sormanız gereken tek şey bunların evde ne işi oldugu ve hala niye saklandıgı bence. bide o kıza nolmus nerde o kız o kız önemli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…