Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

Sorabilirsin ama geçerli bir neden gerek sormak içindüşünmek gerekk

Sadece adini biliyorum adiyla da bir arpa boyu yol alamam. Acaba sorsam mi soyadini
O benim eski esimin adini soyadini biliyor. Nette görmüştür mutlaka cikan haberleriyle fotoğrafları.

Arkadaşımız çaresiz kalmış burada bir umut yardım aramış ama siz onu yalancılıkla suçluyorsunuz ona destek olmanız gerekirken
soruya gelince de o eve gelin geldiğin söylüyorsun kilerde unutulmuş olabilir haber varmıymış orda fotoğrafların olduğundan

Allah Razı olsun anlayışın için çok teşekkür ederim eşimde dedi zaten onları ben unutmuşum haberim bile yok dedi ama işte yinedeeee insanın kocası ve bi düşünün bi kendinizi benim yerime koyun Allah kimseye yaşatmasın sevdiğin adam eşin kocan Herşeyin bi başka Kadınla olan fotoğrafları göz görmeyince Gönül katlanır derler doğru görmesem eskiden sevgilileri olmadımııı hemde birsürü olmuş ama işte insan tahammül edemiyo görünce birde ben eşiyim ve bana karşı çok resmi bunlar üzdü beni neyse isteyen istediğini düşünebilir ben yalancı olsaydım burda herkese tek tek cevap vermek için çaba sarfetmezdim neyse bu son cevabım zaten şunu anladım kişi kendi derdini kendisi çözemiyorsan başka kimse çözemez sadece alay konusu olur yinede herkese teşekkürler...

Vay
Manda vay onları bide yuvaniza mi getirmiş bacim Afedersin çok sinir oldum

bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama

ben bu kısma takıldımm

Onlati ben unutmusu. Haberm bile yok.. bu cumle bana cok tanidik geliyor kendi hikayemden... cnm erkekler pek oyle bizim gb ayrildk amann hemen foto atalim yakalim faceden silelim tel no silelim. Derdne dusmuyor. Ve bir sure snra gercekten unutuyorlar.. sakin kendine dert edip hayati hem kocana hemde kendine zehir etme. Bu daha cok erkeklrn aklna sokmak olurmus bir psklog arkdsm soylemsto. Hatta ben olsam direk yok ederim. Ama altan alttan icimdeki hincimida alirdim. Ama tabi ben... ve soyle birsey de var. Erkekler eslerine ayri sevgililerine ayri davranrlar secerlerms. O yuzden siznle evliyse mutluysa sevio demektir.

Afedersinde adam hala o kadina ask canim yoksa niye saklasin

ayy o anlamda dememistim
mrs. duck, zrngin abla, çil çil altın havuzunda her istedigini alır, manasında idi
öyle siyahlar icinde ezik ezik sizin kac kisi var yok demenizi iziliyoruz napalım
Hahahaha alt tarafı 30 lira kız 2013 den beri her ay kenara 1 lira koysan sende pro olurdun

Allah olmayanlara da versin ne diyelim

bence eşiniz size karşı resmi değil. sonucta bu olay yıllar önce olmuş ve eşiniz bugunkü halinden farklı biriydi, bu yüzden de farklı zevkleri, davranışları, alışkanlıkları olabilir o zamanlarda. o zaman birlikte duş almayı denemiştir, o kadar da beğenmemistir, şimdiki ilişkisinde de yapmıyordur; bu sizi daha az seviyor beğeniyor demek değil. Ayrıca size karşı olan bu tutumu resmiyet değil dikkatli olmak olabilir. Cinsel konularda yeterince serbest olmadığınızı düşünüp sizi rahatsız edecek bir şeyler yapmak istememiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…