Sadece adini biliyorum adiyla da bir arpa boyu yol alamam. Acaba sorsam mi soyadini
O benim eski esimin adini soyadini biliyor. Nette görmüştür mutlaka cikan haberleriyle fotoğrafları.
Allah Razı olsun anlayışın için çok teşekkür ederim eşimde dedi zaten onları ben unutmuşum haberim bile yok dedi ama işte yinedeeee insanın kocası ve bi düşünün bi kendinizi benim yerime koyun Allah kimseye yaşatmasın sevdiğin adam eşin kocan Herşeyin bi başka Kadınla olan fotoğrafları göz görmeyince Gönül katlanır derler doğru görmesem eskiden sevgilileri olmadımııı hemde birsürü olmuş ama işte insan tahammül edemiyo görünce birde ben eşiyim ve bana karşı çok resmi bunlar üzdü beni neyse isteyen istediğini düşünebilir ben yalancı olsaydım burda herkese tek tek cevap vermek için çaba sarfetmezdim neyse bu son cevabım zaten şunu anladım kişi kendi derdini kendisi çözemiyorsan başka kimse çözemez sadece alay konusu olur yinede herkese teşekkürler...Arkadaşımız çaresiz kalmış burada bir umut yardım aramış ama siz onu yalancılıkla suçluyorsunuz ona destek olmanız gerekirken
soruya gelince de o eve gelin geldiğin söylüyorsun kilerde unutulmuş olabilir haber varmıymış orda fotoğrafların olduğundan
Manda vay onları bide yuvaniza mi getirmiş bacim Afedersin çok sinir oldumArkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
Al resımlerı topla yak gıtsın buna hakkın var..eşine de sormana gerek bıle yok..
En altta, mesaj yazdığımız kısmın altında Bu konuyu okuyan kullanıcılar yazıyor, orada görebilirsin konuyu okuyan üyeleri ve ziyaretçileri...ya cnm ben göremiyorum konudaki ziyaretçileri nereden görüyorsun ?
En altta, mesaj yazdığımız kısmın altında Bu konuyu okuyan kullanıcılar yazıyor, orada görebilirsin konuyu okuyan üyeleri ve ziyaretçileri...
O ne kız, biz Varyemez diye cimrilere diyoruzo artık sadece varyemez ablalara var
O ne kız, biz Varyemez diye cimrilere diyoruz
Hahahaha alt tarafı 30 lira kız 2013 den beri her ay kenara 1 lira koysan sende pro olurdunayy o anlamda dememistim
mrs. duck, zrngin abla, çil çil altın havuzunda her istedigini alır, manasında idi
öyle siyahlar icinde ezik ezik sizin kac kisi var yok demenizi iziliyoruz napalım
Allah Razı olsun anlayışın için çok teşekkür ederim eşimde dedi zaten onları ben unutmuşum haberim bile yok dedi ama işte yinedeeee insanın kocası ve bi düşünün bi kendinizi benim yerime koyun Allah kimseye yaşatmasın sevdiğin adam eşin kocan Herşeyin bi başka Kadınla olan fotoğrafları göz görmeyince Gönül katlanır derler doğru görmesem eskiden sevgilileri olmadımııı hemde birsürü olmuş ama işte insan tahammül edemiyo görünce birde ben eşiyim ve bana karşı çok resmi bunlar üzdü beni neyse isteyen istediğini düşünebilir ben yalancı olsaydım burda herkese tek tek cevap vermek için çaba sarfetmezdim neyse bu son cevabım zaten şunu anladım kişi kendi derdini kendisi çözemiyorsan başka kimse çözemez sadece alay konusu olur yinede herkese teşekkürler...
Hahahaha alt tarafı 30 lira kız 2013 den beri her ay kenara 1 lira koysan sende pro olurdun
Allah olmayanlara da versin ne diyelim
buram buram fake kokuyor..[/QUOTEfake olarak görüyorsan cevap verme Gereği neden duyuyorsun konu benim konum ilgilenme ozaman