- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
suya dayanıklı göz kalemi ile ben çarşaf çarşaf çekinirim saçımı da güzelce yaptım mı haberim yokmuş gibi çek bey
Ayy pardon devrelerim yandi.canım saklaması değil daha derin mevzu
benimle neden duş almak istemiyo beğenmiyor mu beni diyo
Ayy pardon devrelerim yandi.
Ama bazi erkek tipleri sevgilileriyle yaptiklarini esleriyle yapmaz. Hani nasil anlatsam esi daha kutsal gibi görürler. Sevgiliyi siradan, her seyi yapabilecekleri insan gibi gorurler. Yanlis tabi hem sevgiliye bakis acisi hem ese atfedilen misyon..
neden birkaç gündür kk da bu tarz konular açılıyor ki
nedense konu hep cinselliğe geliyor...
mart ayı yaklaştı ondan mı diyecem mart ayıda kediler için
acaba kediler ortalığa libido mu bırakıyor ve insanlar havadan bunu soluyo
yaşını sormuşlar mı ben okuyamadım tüm msjlarıFotoları saklamış farkındaysanız sevişirken fotoğraf çekilmesi ayrı bir olay zaten fanteziye gel
2003 te selfie var mıydı?o fotoları kim çekti ????Kusura bakmayın, alıntıyı sizden alıp negatif mi kaldı sene kaç? diyecektim
Diğer yeni bilgilerle kilerde kolide bulunan 2003 fotoları oldukları ortaya çıktı :)
Bana göre hala "olumsuz" saklama yok, adam cüzdanınında taşımıyor, kilere gidip gizli gizli ağlıyorsa saklıyor derim, eski eşyalarım arasında günlüklerim de var açıp okumuyorum ama eşim at dese atmam onlar benim kişisel tarihim.
Haaaa dünkü özel mesajlar da Mart ayı nedeniyle demek kii
yeni üye olup ilk dert cinsel içerikli olunca (ki genelde öyle oluyormuş, fake deniliyor.çoğunluk da fake çıkıyor ondan)Arkadaşlar neden sanki ben yalan konuşuyormuşum gibi suçlamalı konuşuyorsunuzki sadece canım sıkıldı bilmiyorum işte belki eşime aşırı bi sevgim olduğundan belki başka nedenden bilmiyorum ama inanın çok kötü oldum
galiba yabancı kadınlar cinsellik konusunda bizden bir adım öndeler yani daha rahatlar.biz belki yetiştirilme tazımızdan dolayı kocamızla bile bazı şeyleri sınırlı yaşıyoruz.örneğin eşim bana banyoda öyle fotolar çekelim dese de get manyak mısın derim belki.
Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
Yuha. Burada olsa açılan davalarda patlama olur.E sonra kalkıp fotoğrafla tehdit eden de bizimkiler ama
O kadar şey okuduktan duyduktan sonra nasıl çektirsin insan
Gerçi yurtdışında da çok oluyor böyle sevgilisinin fotoğrafını yayınlayan
Dün bir site gördüm
"intikam için exinizin fotoğrafını koyun" diye
Adamlar olayı ticarete bile dökmüş
Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acaba
yeni üye olup ilk dert cinsel içerikli olunca (ki genelde öyle oluyormuş, fake deniliyor.çoğunluk da fake çıkıyor ondan)