Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

suya dayanıklı göz kalemi ile ben çarşaf çarşaf çekinirim saçımı da güzelce yaptım mı haberim yokmuş gibi çek bey

Aferin gururumuzu kurtar. Bu konuya cuk oturacak bir Caps var da mahiyetinde bir adet beyaz don bulunduruyor o yüzden koyarsam tepki alırım.

canım saklaması değil daha derin mevzu
benimle neden duş almak istemiyo beğenmiyor mu beni diyo
Ayy pardon devrelerim yandi.
Ama bazi erkek tipleri sevgilileriyle yaptiklarini esleriyle yapmaz. Hani nasil anlatsam esi daha kutsal gibi görürler. Sevgiliyi siradan, her seyi yapabilecekleri insan gibi gorurler. Yanlis tabi hem sevgiliye bakis acisi hem ese atfedilen misyon..

evet doğru.
o nedenle seçim yapacak olsam sıkıcı kutsal kadın yerine,
heyecan uyandıran sevgili olmayı seçerim.
asdfghjklçş

neden birkaç gündür kk da bu tarz konular açılıyor ki

nedense konu hep cinselliğe geliyor...

mart ayı yaklaştı ondan mı diyecem mart ayıda kediler için

acaba kediler ortalığa libido mu bırakıyor ve insanlar havadan bunu soluyo

Haaaa dünkü özel mesajlar da Mart ayı nedeniyle demek kii

2003 te selfie var mıydı?o fotoları kim çekti ????

Bir şey diyeceğim.
Ben geçen yıl 5-6 aylık falan evliyken eski bilgisayarımı açtım
Öylece yan gelip yatıyordu
İçinde eski sevgilimle konuşmalarımız, fotoğraflar falan.
Bunlar 8-9 yıl öncesine aitti
Ve aklıma bile gelmedi çünkü kullanmıyordum
Sevmiyordum da yani o anda olabilir
Görünce panikleyip sildim gerçi ben bir de öyle cıbıl şeyler yoktu
Belki eşin de unutmuştur
Neden atmamış sordun mu?

yeni üye olup ilk dert cinsel içerikli olunca (ki genelde öyle oluyormuş, fake deniliyor.çoğunluk da fake çıkıyor ondan)

E sonra kalkıp fotoğrafla tehdit eden de bizimkiler ama
O kadar şey okuduktan duyduktan sonra nasıl çektirsin insan
Gerçi yurtdışında da çok oluyor böyle sevgilisinin fotoğrafını yayınlayan
Dün bir site gördüm
"intikam için exinizin fotoğrafını koyun" diye
Adamlar olayı ticarete bile dökmüş

Anlamadigim sey su.iki cocugun var.ve esinin o fotograflarini yenimi gordun
Esin evlenirken ne cesaret o fotolari eve getirmis.ben buralara takildim

Böyle bir şeyi görmek herkesi uzer. O an sevdiğin birini baskasiyla mutlu görmek icimizi acitir ancak bu esinizin simdisiyle alakasi yok.

Ornegin benim de eski sevgilimle sinifta falan çekilmiş fotolarim var hepsini atacagim atacagim diyorum hatta posetledim güzelce ama kaac yildir bazamin altında kala kaldi simdi konuyu okuyunca tekrar hatirladim. Ki zerre sevgim yok. Olsa ayrilmazdim zaten.

Diğer bir konu Eşiniz sizinle dusa girmek istemememis olabilir belki deneyimi kötüydü belki hoşuna gitmedi belki kiz zorladi vs vs bin turlu sebebi olabilir.

Bu resimleri kaldirip yakip atin ve esinize bir şey söylemeyin. Kendinizi de geçmişle üzmeyin. Mühim olan şimdiki zaman.

bana garıp geldi dus alırken erotık resımler cekmek felan bıde oresımler fotarçıdan çıkartılıyor ilginç hala saklmasıda

kusara bakma konu sahibesi ama üstünden tam 12 yıl geçmiş gitmiş.

bunun sorun yapıcagına eğlence yap yada at gitsin.eşinin aklı fikri onda olsaydı yada başka kadınlar da olsaydı.çoktan giderd di yada aldatırdı.

bence senin hüsnü kuruntun

yıllar önce bende nişandan ayrıldım bu konu bana sakladığım bir kaç resmi hatırlattı.o resimleri düşünüyorum şimdi niye sakladım ki diye bir kutu vardı ona koydum o zaman kaldırdım taaaaa ulaşılmaz bir yere öyle kaldı gitti.

yani ne varlığı ne yokluğu önemsiz belki eşiniz de öyle yapmıştır sorun etmeyin

Yuha. Burada olsa açılan davalarda patlama olur.

Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acaba

canım sen eşine teklif ettin de hayır mı dedi? yoksa kendisinden böyle bir teklif gelmediği için mi istemiyo diyosun?
büyük ihtimal kız kendi teklif ediyordur böyle şeyleri, fantezileri, fotoğrafları falan.
boşuna kendini üzüyorsun bence, sen de o kız gibi rahat olup öyle şeyler teklif etsen eşin seninle de yaşardı niye yaşamasın.
kız yabancıysa normal bence böyle rahat olması, boşuna eşinin seni sevmediğini düşünüp üzülme derim.

yeni üye olup ilk dert cinsel içerikli olunca (ki genelde öyle oluyormuş, fake deniliyor.çoğunluk da fake çıkıyor ondan)

Ne alaka bende yeni üye olduğumda cinsel içerikli konu açtım, hemde buna benzer bir konu erkek arkadaşım cinse ilşkiye girmeyi ve bunu webcamla yabancı bir sitede canlı canlı izlettirmeyi teklif etti bende ayrıldım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…