Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

işte biizm adamlar sorunlu kadın olsun da nefes alsın yeter modundalar azcık bişey görüncede sapıtıyorlar

Fake misin ciddi olduna inanamıyorum

hergün 5 konu cinsellik üzerine sahte çıkıyor.sahte sanıp bunu sormak neden bu kadar rahatsız edici olsun? neden kandırılıp kandırılmadığımızı anlamaya çalışmayalm.

sayfalarca yorum yapıyoruz sonra bi bakıyoruz sahte.

genel kanı bu diye.okuduğum mesajlardan çıkarım yaptım.o da ne pis adammış iyi ki ayrılmışsın.Allah'tan gizlice yapmamış.

vayyyyyyyyyy fantaziye baksen gerçi buna sapıklıkta denir ya neyse ben bu konuyu kaçırdımmı bir şey yazdım hatırlamadım ama

yazayım iyi yapmışın aferin kız

Konu sahibi sende dert etme böyle şeyleri geçmiş geçmişte kalmıştır.
Onu senden daha çok sevse yanında o olurdu sen değil.

Onu sevse böyle tuhaf davranışlarda bulunmazdı bence sevişirken fotoğraf çekilmek gibi.
İlişkilerinin boyutu cinsellikmiş gibi.

Tam da dün başka bir konuda eşlerin beraber banyoya girmesi geyiği dönmüşken bugün de bu konunun açılması çok manidar,üstelik yeni üyelik,ilk konu,nasıl da hemen BDV nin yerini elinizle koymuş gibi buldunuz, bak sen şu Allahın işine.2003 yılında Eşinizin de büyük ihtimal 14 yaşlarında olduğu ihtimalini es geçiyorum,çünkü kesin o da sizden 10 yaş falan büyüktür.

81 doğumlu dedi

Hah tamam tam da tahmin ettiğim gibi,10 değil ama 9 yaş büyükmüş. Bundan sonra önce soruları sormak gerek yoksa herşeye bit kulp bulunup açık kapatiliyor gibi geliyor

ay ne biliyim yazıyoruz ama fake mi değil mi ben öyle derin düşünmüyorum vakit geçiyo işte boşver

Yemin ederim almadık

buna takıldıysanız eşiniz duş alırken girin yanına sormadan.
ama onunla niye yaptı da benimle yaşamadı diye düşünmeyin; siz istiyorsanız yapın.
kendinizi kıyaslamayın kaç sene önceki olay ve bu kadar cinsel içerikli foto varsa cinsellik temelli bir ilişki olabilir; unutup gitmiştir o fotoğrafları, siz de yok edin.
2 çocuğunuz var, eşinizin sevgisinden başka yönlerden şüpheniz yoksa bir sorun yoktur. 12 sene var arada insanlar değişiyor, hayata bakış açıları değişiyor.
kendinize güvenin kilolarınızdan rahatsızsanız kilo verin.

emzirirken diyet yapılır mı valla ben taktım bi üye yazmış eslerimiz dana gibi hallerimizi sevmedi diye, üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…