Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

Benim eşimde kilomu sorın ederdi baktım ki 'olesea' da kiloluymuş. Kendini sev kendine güven. Bunu ona da sürekli söyle. Çok şanslı adamsın melek gibi karın var de seni srven bir ailen var de güzelim sexyim de yanında sürekli güncelle. Takılma bunalma çökme dik dur küllerinden doğ. Bir daha sen eski saf sen olmazsın. Eşinde de romantik potansiyel varmış bunu da öğrenmiş oldun. ' ben de iistiooom ' detsin şımarırsın

Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
Çook üzüldm adınıza..Maaleseff bazı erkekler böyle karılarıyla yasayacak bisey birakmıyorlar..Benim anlamadigim niye o fotolari atmamis saklamis..?

Kafana takma bence kaç senelik resimler sonuçta belki unutmuştur eşin eski eşyaların arasında..O kız şimdi kimbilir kimle ne alemde,onun için boşu boşuna kavga edip huzur kaçırmaya gerek yok...

O fotoğraflar çekilip arkasından fotoğrafçıda bile çıkarttırıldığına göre,neden o kadının değilde sizin karısı olduğunuzu anlamak hiç zor değil :cool: Allah aşkına bunuda kafanıza takmayın,kilo almışsınız tabiki ben yerinizde olsam diyet filan yapar bi şekilde düzelirdim ama bu eşiniz için değil,eğer siz kendinizi aynada beğenseydiniz ''O kimki len'' der şimdi bunu hiç dert etmiş olmazdınız bence. :KK69: Siz kendinize güvenin,gerisi kendiliğinden gelir.Boşunada dert etmeyin ayrıca.Bence çok yersiz,çünkü durumları çok seviyesiz.Ayrıca duşlara giricek kadar fantazi var,ama fotoğraf çekmeleri akıl ettiklerine göre o anda demekki tutku yok :KK54: Yoksa Allah aşkına bi insan birine deli divane aşık,özel şeyler yaşıyo o an sevdiğine dokunmaktan başka kafası başka bişeye gider mi yani o ne saçma sey.Bence kafanıza takıcak bir durum değil.Fotoları yakın gitsin :KK31:

Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
Canim anliyorum seni buna herkes bozulur uzulur. Ama gecmiste kalmis. Yani aldatmis sayilmiyor seni. Ne diyecegimi bilemedim.
Keske atsaymis o da o resimleri!

Benim eşimde kilomu sorın ederdi baktım ki 'olesea' da kiloluymuş. Kendini sev kendine güven. Bunu ona da sürekli söyle. Çok şanslı adamsın melek gibi karın var de seni srven bir ailen var de güzelim sexyim de yanında sürekli güncelle. Takılma bunalma çökme dik dur küllerinden doğ. Bir daha sen eski saf sen olmazsın. Eşinde de romantik potansiyel varmış bunu da öğrenmiş oldun. ' ben de iistiooom ' detsin şımarırsın
Bak arkadaş ne güzel yorum yazmış helal olsun kiloda vereceksen sağlıklı olmak için biz bu aldığımız kiloları keyfimizdenmi aldık çocuklarımız oldu herhalde gerçi bende kalmadı kilo iki çocukla eridim tükendim.Bende isterime bayıldım evet sende iste erkekler sever böyle şeyleri üzmeyin kendinizi eşiniz istese o kadınla evlenirdi memleketten tertemiz kız almazsıHoppaSiz resimleri yırtın atın bakalım ne dicek:confused:

Üzülmenizi cok iyi anliyorum..Ben olsam ben de üzülürdüm herhalde...Bence resimleri yakin gitsin..üzerinden cok Zaman gecmis..düsünmeyin..Cocuklariniza ilginizi yogunlastirin..

Fotograflari saklamasi cok sacma ama kusura bakmayin erkekler zaten pek normal seyler dusunup yapmazlar,ayrica uzulme kiskanclik yapma gecmis bitmis birsey.Eşin seni secmis ve 2 cocugunuz var Allah bagislasin.Eşinizle bunlarini yapan bu fotograflari cekilen kiz daha kimlerle neler yapti kim bilir diymi deger mi boyle bir bayan icin huzurunu bozmaya.Ayrica ozguveniniz sanki sizin azalmis gibi kilo aldim eşim genc gorunuyor vb.dusunuyorsunuz cok yanlis bir kere kilo Allahtan degil ya kilo verilirde alinirda kendinizi salmayin ne kilolu insanlar var bakimli enerji dolu sizde giyinin süslenin inanin kendinizi daha pozitif hissediceksiniz.Gecmis gecmiste kalmis gecmis icin huzurunu bozma Rabbim evinize mutluluk,bereket nasip etsin.ne guzel gül gibi 2 evladiniz varmis.Herkezin öyle buyuk dertleri varki o dertleri duysaniz dinleseniz bunu sorun ettiginiz icin kendinize kizicaksiniz.Belki soylemesi basit yasayan bilir diye dusunursunuz ama inanin ben daha kotusunu yasadim. ben Eşimin 2 yil birlikte oldugu kisiyle yan dairede oturdum ve kanka oldum.Ve sevgili olduklarini eskiden bilmeden herkez biliyormus benden sakladilar.ben o bayanla yedim ictim sohbet ettim ve eşim tanistirdi bizi arkadas olmamiza sebep oldu beni enayi yerine koydular dusunebiliyormysun düstügüm durumu hisselerimi kiz neler dedi kimbilir arkamdan ve ben bunu sizin gibi eşimin esyalarini kurcalarken ogreniyorum neler yasadim bilemezsiniz.Sizin sadece fotografta kalmis birsey uzulmeye degmez.

Ne biçim eşin varmış senin ya? Bence bu durumda ne sapık adam kızı dibine kadar kullanıp yüzsüz yüzsüz seninle evlenmiş diye üzülmelisin.

Fake mi la bu konu :KK53:?

ben itham etmiyorum gerçekten düşünüyorum insan nasıl çıplak olduğu fotoğrafı hemde sevgilisiyle gidip fotoğrafçıda bastırabilsin diye bakıyorum ondan eşiniz fotoğrafçıysa yada yurt dışında yaşıyor falansanız ayrı
Canim zaten bayan yazmış yurtdışında yasiyorum diye.O zamanlar selfie yoktu ama su gecirmeyen fotoğraf makinası vardi yoksa bile normal fotoğraf makinası da çekebilir zaten birbirlerini cekmisler yazmış konu sahibi.Ve yurt dışında bu gibi resimler gayet normal cikarttirilir ve kizda yabanciymis zaten.Bence adam onu kilerde oldugunu bile unutmustur.Eski esyalarin icindeymis zaten.Ben olsam yirtip atardim esimede bişey demezdim gun geçip benden o resimler nerde diye sorarsa o zaman sinirlendim.

Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acaba
Niye sevmesin canım onun isteyip istememesine bakma o dustayken soyun gir diyecemde simdi fotolari gördüğünü soylemissin şimdi kiskandi aynısını yapiyor diye düşünür. BEN yapmazdim açıkçası. Gördüğünü soylemeden yapsaydin olurdu.

Kadesa oldu mu yani? Dünkü Türk kadınları seksüelitesi övgümden sonra? Yalancı çıkardın beni şu an. :KK12:Ne var yani duşun altına girsen 2 poz selfie çeksen?
Kardesa ya katiliyorum arkadasim bizde herseyde bi barikat var adamlar bildiği için hiçbişey isteyemiyorlar şayet bende hic barikat yok eşimle herseyi yaparım o demeden ben derim ne var bunda yaaa esin sonuçta banyoyada girersin heryerede o kadar.

Ayy pardon devrelerim yandi.
Ama bazi erkek tipleri sevgilileriyle yaptiklarini esleriyle yapmaz. Hani nasil anlatsam esi daha kutsal gibi görürler. Sevgiliyi siradan, her seyi yapabilecekleri insan gibi gorurler. Yanlis tabi hem sevgiliye bakis acisi hem ese atfedilen misyon..
Onun yapmayacagini bildiği için. Soluğu sevgilide aliyor çünkü karısına evde çıplak dolaş dese sen salakmisin diyecek.

Kendimi yerinize koydum da çok kötü bi durum rabbim sabır versin
Yok boşveriyorum zaten ama salak yerine konulmak ta hoşuma gitmez. Diyoruz Resimleri nasıl çıkarmışlar eee kız yabancıymis, e o zaman eşin 2003 yılında yaşı küçüktür diyoruz ama eşim 81 li diyor.amaannn neyse ya,nasıl olsa çıkar kokusu.
05.
Fotograflari saklamasi cok sacma ama kusura bakmayin erkekler zaten pek normal seyler dusunup yapmazlar,ayrica uzulme kiskanclik yapma gecmis bitmis birsey.Eşin seni secmis ve 2 cocugunuz var Allah bagislasin.Eşinizle bunlarini yapan bu fotograflari cekilen kiz daha kimlerle neler yapti kim bilir diymi deger mi boyle bir bayan icin huzurunu bozmaya.Ayrica ozguveniniz sanki sizin azalmis gibi kilo aldim eşim genc gorunuyor vb.dusunuyorsunuz cok yanlis bir kere kilo Allahtan degil ya kilo verilirde alinirda kendinizi salmayin ne kilolu insanlar var bakimli enerji dolu sizde giyinin süslenin inanin kendinizi daha pozitif hissediceksiniz.Gecmis gecmiste kalmis gecmis icin huzurunu bozma Rabbim evinize mutluluk,bereket nasip etsin.ne guzel gül gibi 2 evladiniz varmis.Herkezin öyle buyuk dertleri varki o dertleri duysaniz dinleseniz bunu sorun ettiginiz icin kendinize kizicaksiniz.Belki soylemesi basit yasayan bilir diye dusunursunuz ama inanin ben daha kotusunu yasadim. ben Eşimin 2 yil birlikte oldugu kisiyle yan dairede oturdum ve kanka oldum.Ve sevgili olduklarini eskiden bilmeden herkez biliyormus benden sakladilar.ben o bayanla yedim ictim sohbet ettim ve eşim tanistirdi bizi arkadas olmamiza sebep oldu beni enayi yerine koydular dusunebiliyormysun düstügüm durumu hisselerimi kiz neler dedi kimbilir arkamdan ve ben bunu sizin gibi eşimin esyalarini kurcalarken ogreniyorum neler yasadim bilemezsiniz.Sizin sadece fotografta kalmis birsey uzulmeye degmez.
çok teşekkür ederim arkadaşım senin Adınada üzüldüm erkekler hepmi böyle hepmi bayanlar üzülecek hala fake mi bu konu diye yazanlar var ben üçgündür sinirden uyuyamıyorum bayanlara yazıyım derdimi döküyüm iki güzel kelime diyarda rahatlarım diye hala fake diyorlar ya keşke açmasaydım bu konuyu bana yazılanları yalancılıkla itham edenleri görünce iyice moralim bozuldu

Arkadaşlar üç gündür canım sıkkın olduğu için yazdım ben Yurtdışına gelin gittim burda he bir dostum ne bir arkadaşım var kimse kimsenin derdini sıkıntısını bilemez neler yaşadığını bilemez!neyse kimisi Demiş yeni üye hemen nasıl böyle konu açıyo evet okadar sinirliydimki daha önceleri üye değildim buraya ama arada Sırada bazı Konuları tesadüf Google'da rastlar okurdum çok sinirlendiğim için üye oldum ve konu açmayıda bilmiyordum ararken tesadüf burayı buldum ve açtım konuyu kimisi eşimle aramdaki yaşı sormuş ben 1990 doğumluyum eşimde 1981 doğumlu evet aramızda 9 YAŞ var,6 senelik Evliyim iki sene öncede ikiz oğullarım oldu yani yalan konuşmuyorum,eşimin ailesiyle oturdum 2 ay öncesine kadar yeni ayırdık evimizi onların kilerinde eşimin eşyalarını eski ders Kitaplarını falan getirdik.bizim yeni kilere yerleştirildik sonra bende dedim herşeyi ne diye dolduruyoruz açıyım bakıyım bir ne var ne yok temizleyip Atıyım dedim o Sırada eşimin eski okul Kitapları falan vardıonları gördüm arasındada fotoğraf Albümü vardı bende sevinerek aldım eski hallerine bakarım kocamın diye ne biliyim almaz olaydım birde baktımki eski bir kız Arkadaşının resimleri hatta Dahasıda var uzun uzun yazmak istememiştim ama fake falan deyince napıyım, kadının eşime yazdığı Şeyler kadının kişisel ajandası not defteri günlüğü falan ona ait çantanın içinde herşeyi saklamış bende görünce çıldırdım resmen napıyım eşime sorduğumda ayrıldığımızda o bana getirdi al bunlar bende kalmasın gördükçe kötü olurum diye bende koymuştum kolinin içine unutup gitmişim dedi bunun neresi yalan durmadan dalga geçer gibi yazılar yazıyorsunuz ben biraz olsun sıkıntımı Atıyım diye yazdım demediğinizi koymadınız buraya geldiğime bile pişman oldum kimse kimsenin halini bilmez biz eşimle hep resmiydik bu zamana kadar benim bozulduğumda bu zaten benimle asla yapmadığı yaşamadığı şeyleri Nasılda tutkulu ve mutlu bir şekilde başka kadınlarla yaşamış

Arkadaşlar üç gündür canım sıkkın olduğu için yazdım ben Yurtdışına gelin gittim burda he bir dostum ne bir arkadaşım var kimse kimsenin derdini sıkıntısını bilemez neler yaşadığını bilemez!neyse kimisi Demiş yeni üye hemen nasıl böyle konu açıyo evet okadar sinirliydimki daha önceleri üye değildim buraya ama arada Sırada bazı Konuları tesadüf Google'da rastlar okurdum çok sinirlendiğim için üye oldum ve konu açmayıda bilmiyordum ararken tesadüf burayı buldum ve açtım konuyu kimisi eşimle aramdaki yaşı sormuş ben 1990 doğumluyum eşimde 1981 doğumlu evet aramızda 9 YAŞ var,6 senelik Evliyim iki sene öncede ikiz oğullarım oldu yani yalan konuşmuyorum,eşimin ailesiyle oturdum 2 ay öncesine kadar yeni ayırdık evimizi onların kilerinde eşimin eşyalarını eski ders Kitaplarını falan getirdik.bizim yeni kilere yerleştirildik sonra bende dedim herşeyi ne diye dolduruyoruz açıyım bakıyım bir ne var ne yok temizleyip Atıyım dedim o Sırada eşimin eski okul Kitapları falan vardıonları gördüm arasındada fotoğraf Albümü vardı bende sevinerek aldım eski hallerine bakarım kocamın diye ne biliyim almaz olaydım birde baktımki eski bir kız Arkadaşının resimleri hatta Dahasıda var uzun uzun yazmak istememiştim ama fake falan deyince napıyım, kadının eşime yazdığı Şeyler kadının kişisel ajandası not defteri günlüğü falan ona ait çantanın içinde herşeyi saklamış bende görünce çıldırdım resmen napıyım eşime sorduğumda ayrıldığımızda o bana getirdi al bunlar bende kalmasın gördükçe kötü olurum diye bende koymuştum kolinin içine unutup gitmişim dedi bunun neresi yalan durmadan dalga geçer gibi yazılar yazıyorsunuz ben biraz olsun sıkıntımı Atıyım diye yazdım demediğinizi koymadınız buraya geldiğime bile pişman oldum kimse kimsenin halini bilmez biz eşimle hep resmiydik bu zamana kadar benim bozulduğumda bu zaten benimle asla yapmadığı yaşamadığı şeyleri Nasılda tutkulu ve mutlu bir şekilde başka kadınlarla yaşamış
bosuna canini sikip keyfini kacirma. Aslinda sen uzuldugun icin fwrkinda degilsin ama durum senin gorsugunun tam tersi. Adam unutamadigi icin degil asil unuttugu gecmiste biraktigi icin kalmis o resimler. Ailesinin evine gidip gidip rssimlere bakaip gelmiyordu heralde kocan degil mi bu birincisi.
ikincisi benle bunlari yapmiyor sevmiyor mu beni diyorsun ya aile yapinizi bilmiyorum ama bazi erkekler karilarina yakistiramazlar bu hareketleri. Degerli gordukleri icin anne ve es vasfi icinde bu hareketleri yapmazlar. Hani evlenilecek kadin eglenilecek kadin mantigiyla dusun. Malesef yanlis bir dusunce ama bu sekilde dusunen cok erkek var. Esin de eminim boyle yaklasmistir

Durumuna çok üzüldüm Ne olursa olsun unutmuş olsa bile kaldırması çok zor bir şeyi gormussun ama ne olursa olsun geçmişte kalmış bir şey inşallah bunu unuttracak güzel şeyler yaşarsın eşinle

Konu fake diyen alay eden ne bileyim tepeden tepeden asagilayan yorumlara takılma
sonuçta binbir çeşit insan var
en fazla cevap verip ban yersin ona da değmez
benim çok konum böyle çöp oldu ama senin durumun bence gerçekten çok hassas bi mesele
ama bi bakıma bazı üyeler de fake diye düşünmekte hakli özellikle son zamanda bu tarz çok sahte konu açıldı

Konu sahibi ben sana inandım neden dersen kayınvalidemde eşimin eski kız arkadaşlarının resimlerini saklamış hemde elişi yaptığı çantada gezdiriyormuşkiii birgün tansiyonu fırlayınca kızım koş ilacımı getir dedi ilacı ararken 3 tane kz resmi anne bunlar kim dedim bitanesini tanıyorum tanımamızlıkdan geldim vereceği cvp merak ettim ahhhh kızım onlar bizim memleketten biri halamın torunu biri dayımın dediği an yalan söyleme ben kim olduklarını biliyorum dediğimde ise benim suçum yok oğlum sakla dedi bende sakladım dedi bende dururmuyum eşim eve gelince sordum annesinin yanında inanamıyorum anne sen nasıl bir insansın yıllar önce çöpe attım gerimi aldın dedi kadına bak sen oğlum tehdit falan ederlerse kapı gibi resmin var elimizde deriz dedi eşim 2. Şoku yaşadı bence eşiniz unutmuşdur hiç üzme kendini unutmasa neden seninle evlensin bide çoçuklarınız var hadi onu unutmak için evlendi desek çoçuklarınız olmazdı boşver hiç takma kafana

Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acaba

eşimin ailesiyle oturdum 2 ay öncesine kadar yeni ayırdık evimizi onların kilerinde eşimin eşyalarını eski ders Kitaplarını falan getirdik.bizim yeni kilere yerleştirildik sonra bende dedim herşeyi ne diye dolduruyoruz açıyım bakıyım bir ne var ne yok temizleyip Atıyım dedim o Sırada eşimin eski okul Kitapları falan vardıonları gördüm arasındada fotoğraf Albümü vardı bende sevinerek aldım eski hallerine bakarım kocamın diye ne biliyim almaz olaydım

bu yaptıgınız aslında herkese ders olmalı. siz belki boyle birsey cıkacagını tahmin etmediniz ancak eşinizi cagırıp "al bu koli de senin, neyin var neyin yok temizle" diyip hem iş yükünü paylasmıs olurdunuz hem de boyle seylerle karsılasmazdınız.
neyse olan olmus.
bence uzulmeyin, cunku bende oyle fotograflar olmasa da yazılar vs birkac sey cıkmıstı ve hicbirini de isteyerek saklamıyordum, gecmisimdeki kisilerin tarihten baska bir anlamı yoktu artık. hatta o eski duygusallıkla ne salakca seylere kanmısım diye dusunmustum.
nasıl dagınıksam anlamadım, atıyorum temizliyorum, zaman geciyor, baska kagıtların kitapların arasından baska birsey cıkıyor. en azından benim gibi bir esiniz olmadıgı icin sevinin ; ))

diger konuda da esiniz belki merak etti denedi ve hoslanmadı bu yuzden istemiyor olabilir.
fakat siz heves ediyorsunuz sonucta.
bu resim mevzusu kapandıktan sonra bir gun dusa girerken onu yardım icin cagırın -hatta agrasif siddet egilimli biri degilse ıslatın- talebinizi dile getirin ve ictenlikle istediginizi de belirtin, en azından birkere... reddedecegini sanmıyorum.
o artık sizin eşiniz, cekinmenize luzum yok.
fakat yorumlardaki gibi o dustayken pat diye girmenizi tavsiye etmem, empati kurmaya calısıyorum, kisisel olarak ayrılmıs bir zaman sonucta, biri girse o panikle gozlerimi acmamla yanması bir olur, sonra söverek banyodan uzaklastırırdım herhalde. kalp kırıklıgı ile karsılasmanız olası yani.

Itiraf ediyorum esimin eski esini cok merak ediyorum. Ama adam polis hicbir delil iz yok anasini satayim. Bir yerden, akrabadan, eski esyalardan yok yok yok.. Soyadina ulassaydim bi yüzünü goreydim aaaaaaaaa :mad:

eski hoslandıkları, sevgileri, eşi... bunun sonu yok ki adeninannesi.
bence hic deşme, kendinle kıyasa girme ihtimalin var sonucta.
mesela ben esmer begenirim, kalkıp eski sevgilierim desilse sanki yenisinde eski arıyormusum gibi olur ama alakası yok, zaten genel begenim o yonde oldugu icin sonuc da oyle : ))

Son düzenleme:
X