Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acaba
eşimin ailesiyle oturdum 2 ay öncesine kadar yeni ayırdık evimizi onların kilerinde eşimin eşyalarını eski ders Kitaplarını falan getirdik.bizim yeni kilere yerleştirildik sonra bende dedim herşeyi ne diye dolduruyoruz açıyım bakıyım bir ne var ne yok temizleyip Atıyım dedim o Sırada eşimin eski okul Kitapları falan vardıonları gördüm arasındada fotoğraf Albümü vardı bende sevinerek aldım eski hallerine bakarım kocamın diye ne biliyim almaz olaydım
bu yaptıgınız aslında herkese ders olmalı. siz belki boyle birsey cıkacagını tahmin etmediniz ancak eşinizi cagırıp "al bu koli de senin, neyin var neyin yok temizle" diyip hem iş yükünü paylasmıs olurdunuz hem de boyle seylerle karsılasmazdınız.
neyse olan olmus.
bence uzulmeyin, cunku bende oyle fotograflar olmasa da yazılar vs birkac sey cıkmıstı ve hicbirini de isteyerek saklamıyordum, gecmisimdeki kisilerin tarihten baska bir anlamı yoktu artık. hatta o eski duygusallıkla ne salakca seylere kanmısım diye dusunmustum.
nasıl dagınıksam anlamadım, atıyorum temizliyorum, zaman geciyor, baska kagıtların kitapların arasından baska birsey cıkıyor. en azından benim gibi bir esiniz olmadıgı icin sevinin ; ))
diger konuda da esiniz belki merak etti denedi ve hoslanmadı bu yuzden istemiyor olabilir.
fakat siz heves ediyorsunuz sonucta.
bu resim mevzusu kapandıktan sonra bir gun dusa girerken onu yardım icin cagırın -hatta agrasif siddet egilimli biri degilse ıslatın- talebinizi dile getirin ve ictenlikle istediginizi de belirtin, en azından birkere... reddedecegini sanmıyorum.
o artık sizin eşiniz, cekinmenize luzum yok.
fakat yorumlardaki gibi o dustayken pat diye girmenizi tavsiye etmem, empati kurmaya calısıyorum, kisisel olarak ayrılmıs bir zaman sonucta, biri girse o panikle gozlerimi acmamla yanması bir olur, sonra söverek banyodan uzaklastırırdım herhalde. kalp kırıklıgı ile karsılasmanız olası yani.
Itiraf ediyorum esimin eski esini cok merak ediyorum. Ama adam polis hicbir delil iz yok anasini satayim. Bir yerden, akrabadan, eski esyalardan yok yok yok.. Soyadina ulassaydim bi yüzünü goreydim aaaaaaaaa
eski hoslandıkları, sevgileri, eşi... bunun sonu yok ki adeninannesi.
bence hic deşme, kendinle kıyasa girme ihtimalin var sonucta.
mesela ben esmer begenirim, kalkıp eski sevgilierim desilse sanki yenisinde eski arıyormusum gibi olur ama alakası yok, zaten genel begenim o yonde oldugu icin sonuc da oyle : ))