- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
Çook üzüldm adınıza..Maaleseff bazı erkekler böyle karılarıyla yasayacak bisey birakmıyorlar..Benim anlamadigim niye o fotolari atmamis saklamis..?Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
Canim anliyorum seni buna herkes bozulur uzulur. Ama gecmiste kalmis. Yani aldatmis sayilmiyor seni. Ne diyecegimi bilemedim.Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
Bak arkadaş ne güzel yorum yazmış helal olsun kiloda vereceksen sağlıklı olmak için biz bu aldığımız kiloları keyfimizdenmi aldık çocuklarımız oldu herhalde gerçi bende kalmadı kilo iki çocukla eridim tükendim.Bende isterime bayıldım evet sende iste erkekler sever böyle şeyleri üzmeyin kendinizi eşiniz istese o kadınla evlenirdi memleketten tertemiz kız almazsıBenim eşimde kilomu sorın ederdi baktım ki 'olesea' da kiloluymuş. Kendini sev kendine güven. Bunu ona da sürekli söyle. Çok şanslı adamsın melek gibi karın var de seni srven bir ailen var de güzelim sexyim de yanında sürekli güncelle. Takılma bunalma çökme dik dur küllerinden doğ. Bir daha sen eski saf sen olmazsın. Eşinde de romantik potansiyel varmış bunu da öğrenmiş oldun. ' ben de iistiooom ' detsin şımarırsın
Canim zaten bayan yazmış yurtdışında yasiyorum diye.O zamanlar selfie yoktu ama su gecirmeyen fotoğraf makinası vardi yoksa bile normal fotoğraf makinası da çekebilir zaten birbirlerini cekmisler yazmış konu sahibi.Ve yurt dışında bu gibi resimler gayet normal cikarttirilir ve kizda yabanciymis zaten.Bence adam onu kilerde oldugunu bile unutmustur.Eski esyalarin icindeymis zaten.Ben olsam yirtip atardim esimede bişey demezdim gun geçip benden o resimler nerde diye sorarsa o zaman sinirlendim.ben itham etmiyorum gerçekten düşünüyorum insan nasıl çıplak olduğu fotoğrafı hemde sevgilisiyle gidip fotoğrafçıda bastırabilsin diye bakıyorum ondan eşiniz fotoğrafçıysa yada yurt dışında yaşıyor falansanız ayrı
Niye sevmesin canım onun isteyip istememesine bakma o dustayken soyun gir diyecemde simdi fotolari gördüğünü soylemissin şimdi kiskandi aynısını yapiyor diye düşünür. BEN yapmazdim açıkçası. Gördüğünü soylemeden yapsaydin olurdu.Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acaba
Kardesa ya katiliyorum arkadasim bizde herseyde bi barikat var adamlar bildiği için hiçbişey isteyemiyorlar şayet bende hic barikat yok eşimle herseyi yaparım o demeden ben derim ne var bunda yaaa esin sonuçta banyoyada girersin heryerede o kadar.Kadesa oldu mu yani? Dünkü Türk kadınları seksüelitesi övgümden sonra? Yalancı çıkardın beni şu an.Ne var yani duşun altına girsen 2 poz selfie çeksen?
Onun yapmayacagini bildiği için. Soluğu sevgilide aliyor çünkü karısına evde çıplak dolaş dese sen salakmisin diyecek.Ayy pardon devrelerim yandi.
Ama bazi erkek tipleri sevgilileriyle yaptiklarini esleriyle yapmaz. Hani nasil anlatsam esi daha kutsal gibi görürler. Sevgiliyi siradan, her seyi yapabilecekleri insan gibi gorurler. Yanlis tabi hem sevgiliye bakis acisi hem ese atfedilen misyon..
Kendimi yerinize koydum da çok kötü bi durum rabbim sabır versin
05.Yok boşveriyorum zaten ama salak yerine konulmak ta hoşuma gitmez. Diyoruz Resimleri nasıl çıkarmışlar eee kız yabancıymis, e o zaman eşin 2003 yılında yaşı küçüktür diyoruz ama eşim 81 li diyor.amaannn neyse ya,nasıl olsa çıkar kokusu.
çok teşekkür ederim arkadaşım senin Adınada üzüldüm erkekler hepmi böyle hepmi bayanlar üzülecek hala fake mi bu konu diye yazanlar var ben üçgündür sinirden uyuyamıyorum bayanlara yazıyım derdimi döküyüm iki güzel kelime diyarda rahatlarım diye hala fake diyorlar ya keşke açmasaydım bu konuyu bana yazılanları yalancılıkla itham edenleri görünce iyice moralim bozulduFotograflari saklamasi cok sacma ama kusura bakmayin erkekler zaten pek normal seyler dusunup yapmazlar,ayrica uzulme kiskanclik yapma gecmis bitmis birsey.Eşin seni secmis ve 2 cocugunuz var Allah bagislasin.Eşinizle bunlarini yapan bu fotograflari cekilen kiz daha kimlerle neler yapti kim bilir diymi deger mi boyle bir bayan icin huzurunu bozmaya.Ayrica ozguveniniz sanki sizin azalmis gibi kilo aldim eşim genc gorunuyor vb.dusunuyorsunuz cok yanlis bir kere kilo Allahtan degil ya kilo verilirde alinirda kendinizi salmayin ne kilolu insanlar var bakimli enerji dolu sizde giyinin süslenin inanin kendinizi daha pozitif hissediceksiniz.Gecmis gecmiste kalmis gecmis icin huzurunu bozma Rabbim evinize mutluluk,bereket nasip etsin.ne guzel gül gibi 2 evladiniz varmis.Herkezin öyle buyuk dertleri varki o dertleri duysaniz dinleseniz bunu sorun ettiginiz icin kendinize kizicaksiniz.Belki soylemesi basit yasayan bilir diye dusunursunuz ama inanin ben daha kotusunu yasadim. ben Eşimin 2 yil birlikte oldugu kisiyle yan dairede oturdum ve kanka oldum.Ve sevgili olduklarini eskiden bilmeden herkez biliyormus benden sakladilar.ben o bayanla yedim ictim sohbet ettim ve eşim tanistirdi bizi arkadas olmamiza sebep oldu beni enayi yerine koydular dusunebiliyormysun düstügüm durumu hisselerimi kiz neler dedi kimbilir arkamdan ve ben bunu sizin gibi eşimin esyalarini kurcalarken ogreniyorum neler yasadim bilemezsiniz.Sizin sadece fotografta kalmis birsey uzulmeye degmez.
bosuna canini sikip keyfini kacirma. Aslinda sen uzuldugun icin fwrkinda degilsin ama durum senin gorsugunun tam tersi. Adam unutamadigi icin degil asil unuttugu gecmiste biraktigi icin kalmis o resimler. Ailesinin evine gidip gidip rssimlere bakaip gelmiyordu heralde kocan degil mi bu birincisi.Arkadaşlar üç gündür canım sıkkın olduğu için yazdım ben Yurtdışına gelin gittim burda he bir dostum ne bir arkadaşım var kimse kimsenin derdini sıkıntısını bilemez neler yaşadığını bilemez!neyse kimisi Demiş yeni üye hemen nasıl böyle konu açıyo evet okadar sinirliydimki daha önceleri üye değildim buraya ama arada Sırada bazı Konuları tesadüf Google'da rastlar okurdum çok sinirlendiğim için üye oldum ve konu açmayıda bilmiyordum ararken tesadüf burayı buldum ve açtım konuyu kimisi eşimle aramdaki yaşı sormuş ben 1990 doğumluyum eşimde 1981 doğumlu evet aramızda 9 YAŞ var,6 senelik Evliyim iki sene öncede ikiz oğullarım oldu yani yalan konuşmuyorum,eşimin ailesiyle oturdum 2 ay öncesine kadar yeni ayırdık evimizi onların kilerinde eşimin eşyalarını eski ders Kitaplarını falan getirdik.bizim yeni kilere yerleştirildik sonra bende dedim herşeyi ne diye dolduruyoruz açıyım bakıyım bir ne var ne yok temizleyip Atıyım dedim o Sırada eşimin eski okul Kitapları falan vardıonları gördüm arasındada fotoğraf Albümü vardı bende sevinerek aldım eski hallerine bakarım kocamın diye ne biliyim almaz olaydım birde baktımki eski bir kız Arkadaşının resimleri hatta Dahasıda var uzun uzun yazmak istememiştim ama fake falan deyince napıyım, kadının eşime yazdığı Şeyler kadının kişisel ajandası not defteri günlüğü falan ona ait çantanın içinde herşeyi saklamış bende görünce çıldırdım resmen napıyım eşime sorduğumda ayrıldığımızda o bana getirdi al bunlar bende kalmasın gördükçe kötü olurum diye bende koymuştum kolinin içine unutup gitmişim dedi bunun neresi yalan durmadan dalga geçer gibi yazılar yazıyorsunuz ben biraz olsun sıkıntımı Atıyım diye yazdım demediğinizi koymadınız buraya geldiğime bile pişman oldum kimse kimsenin halini bilmez biz eşimle hep resmiydik bu zamana kadar benim bozulduğumda bu zaten benimle asla yapmadığı yaşamadığı şeyleri Nasılda tutkulu ve mutlu bir şekilde başka kadınlarla yaşamış
Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acaba
eşimin ailesiyle oturdum 2 ay öncesine kadar yeni ayırdık evimizi onların kilerinde eşimin eşyalarını eski ders Kitaplarını falan getirdik.bizim yeni kilere yerleştirildik sonra bende dedim herşeyi ne diye dolduruyoruz açıyım bakıyım bir ne var ne yok temizleyip Atıyım dedim o Sırada eşimin eski okul Kitapları falan vardıonları gördüm arasındada fotoğraf Albümü vardı bende sevinerek aldım eski hallerine bakarım kocamın diye ne biliyim almaz olaydım
Itiraf ediyorum esimin eski esini cok merak ediyorum. Ama adam polis hicbir delil iz yok anasini satayim. Bir yerden, akrabadan, eski esyalardan yok yok yok.. Soyadina ulassaydim bi yüzünü goreydim aaaaaaaaa