Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

Canım 13 yıl öncesinden bahsediyorsun, eşinde olgun birisi değilmiş, çekmiş işte, 13 yıllık fotoyu dert etmen gerekmiyor bence, sorun neden sakladığı ki unutmuştur herhalde. Yani eşin seninle sevişirken fotoğraf çekilmiyor diye triplere girme bence. Yırt at fotoğrafları gitsin. Desen ki evli iken nişanlı iken olmuş yık ortalığı dicem de.
Sağol Allah Razı olsun biraz olsun rahatladım çok Sağol kardeşim

Kusura bakmayın, alıntıyı sizden alıp negatif mi kaldı sene kaç? diyecektim :KK70:

Diğer yeni bilgilerle kilerde kolide bulunan 2003 fotoları oldukları ortaya çıktı :)

Bana göre hala "olumsuz" saklama yok, adam cüzdanınında taşımıyor, kilere gidip gizli gizli ağlıyorsa saklıyor derim, eski eşyalarım arasında günlüklerim de var açıp okumuyorum ama eşim at dese atmam onlar benim kişisel tarihim.
Itiraf ediyorum esimin eski esini cok merak ediyorum. Ama adam polis hicbir delil iz yok anasini satayim. Bir yerden, akrabadan, eski esyalardan yok yok yok.. Soyadina ulassaydim bi yüzünü goreydim aaaaaaaaa :mad:

Yak gitsin ya :)
ben olsaydım çoktan çöp olurdu onlar...
dediğin gibi kilerde unutulmuş gitmiş
duyanda albümde saklıyor sancak...
kötü olman,hissetmen doğal...ama bak iyi oldu...kendinin farkına vardın...bu sana bir mesaj...azcık toparlan güzelleş seksi haatun ol diye :KK66:
Çok teşekkür ederim Haklısın galiba bu benim için iyi oldu

galiba yabancı kadınlar cinsellik konusunda bizden bir adım öndeler yani daha rahatlar.biz belki yetiştirilme tazımızdan dolayı kocamızla bile bazı şeyleri sınırlı yaşıyoruz.örneğin eşim bana banyoda öyle fotolar çekelim dese de get manyak mısın derim belki.

aynen
saç baş yüzüme yapışmış ciklet balığı gibi :KK53:

hmmm yüklükteki fotoğrafları çıkarsam fena olmayacak.
ne olacak ayol fotoğrafları sakladıysa, ben de saklıyorum, herhangi birine sevgim olduğundan değil, zamanında koydum elime geçen koliye kaldı orada. şimdi aklıma geldi.
adam da özel fotoğraflar diye çöpe atmak istememiştir, yakmayı benim gibi dramatik bulanlardandır, koymuştur koliye.
böyle şeylerle kendinizi üzmeyin. eğer eşinizle duşa girmek istiyorsanız, eşinizden talep edin, başkalarının yaptıklarıyla dertlenene kadar.
kendinize sağlıklı bir beslenme programı uygulayın, kilo verin, spor yapın
en önemlisi kendinize güvenin.

Itiraf ediyorum esimin eski esini cok merak ediyorum. Ama adam polis hicbir delil iz yok anasini satayim. Bir yerden, akrabadan, eski esyalardan yok yok yok.. Soyadina ulassaydim bi yüzünü goreydim aaaaaaaaa :mad:

O işi belki vukuatlı nüfus kayıt örneği çözer :KK48:

Ama temiz çalışan adam da takdir kazanır yani, ben de gerçek hayatta görmesem hiç eski sevgililerin tipini bilmiyordum, insan bir hatıra saklamaz mı, anca kısa kısa tanımlar hiç merakım giderilmedi, gördüm öyle rahatladım.

konu sahibi belki 13 yıl önceki sevgilisi eşinle duş almak istemiştir yani o teşvik etmiştir.sen de dene bunu.

galiba yabancı kadınlar cinsellik konusunda bizden bir adım öndeler yani daha rahatlar.biz belki yetiştirilme tazımızdan dolayı kocamızla bile bazı şeyleri sınırlı yaşıyoruz.örneğin eşim bana banyoda öyle fotolar çekelim dese de get manyak mısın derim belki.
Kadesa oldu mu yani? Dünkü Türk kadınları seksüelitesi övgümden sonra? Yalancı çıkardın beni şu an. :KK12:Ne var yani duşun altına girsen 2 poz selfie çeksen?

Kadesa oldu mu yani? Dünkü Türk kadınları seksüelitesi övgümden sonra? Yalancı çıkardın beni şu an. :KK12:Ne var yani duşun altına girsen 2 poz selfie çeksen?

suya dayanıklı göz kalemi ile ben çarşaf çarşaf çekinirim saçımı da güzelce yaptım mı haberim yokmuş gibi çek bey :KK70:

12 sene gecmis üzerinden sizinle evlenmis sizden evlatlari olmus kendinizi ndn kiyasliyorsunuz ki eski sevgiliyle

yaa bence eşinizin sizinle duş almak istememesi büyük sorun.

bir türk kadınları, evlenince sevgililikten çıkıp anne oluyoruz. üzerimize bir teyze havası geliyor. kilo alıyoruz.
sonra da eşim bana ilgi duymuyor.
e duymaz tabii, o şimdiki dana gibi halimizi değil; eski seksi, gizemli halimizi sevmişti.

aaahhh ah yurtdışında öyle mi mirim
paris'te sevgilimle sexshoplara girmiştik. hatta deri bir elbise denemiştim orda. kostümlere bakmıştım.
erotizm müzesini gezmiştik.
gel de bunu mahalledeki ayşe ablaya anlat. abooovvv ne ayıp der.

neyse özet; heyecanı kaybetmemek lazım.

Adı üstünde canım ESKİ. Şuan karısı sensin takma kafana ama kilona vs dikkat et bakımlı ol kesinlikle :KK37:

Tut adamın elinden sok duşa...
Şaka bi yana dert etmeyin belki de diğer arkadaşların dedikleri gibi unutmuştur..

X