Durduk yere neden böyle bir yazı yazayım kardeşim sen nerden bileceksin benim Kaçgündürrrr ne halde olduğumu biraz rahatlarım diye yazdım şimdide yalancılıkla itham ediliyoruminsan banyoda ki fotoyu fotoğrafçıda nasıl çıkartır hiç utanmaz inandırıcı gelmiyor o yüzden,
Kusura bakmayın, alıntıyı sizden alıp negatif mi kaldı sene kaç? diyecektim
Diğer yeni bilgilerle kilerde kolide bulunan 2003 fotoları ortaya çıktı :)
ben itham etmiyorum gerçekten düşünüyorum insan nasıl çıplak olduğu fotoğrafı hemde sevgilisiyle gidip fotoğrafçıda bastırabilsin diye bakıyorum ondan eşiniz fotoğrafçıysa yada yurt dışında yaşıyor falansanız ayrıDurduk yere neden böyle bir yazı yazayım kardeşim sen nerden bileceksin benim Kaçgündürrrr ne halde olduğumu biraz rahatlarım diye yazdım şimdide yalancılıkla itham ediliyorum
Yurt dışındayız bahsi geçen kadında yabancı eşime sordum o kadın kendi çıkarttırmış resimleriben itham etmiyorum gerçekten düşünüyorum insan nasıl çıplak olduğu fotoğrafı hemde sevgilisiyle gidip fotoğrafçıda bastırabilsin diye bakıyorum ondan eşiniz fotoğrafçıysa yada yurt dışında yaşıyor falansanız ayrı
Alla alla o zamanlar kameralı cep telefonları da yoktu, nasıl selfie çekmişler duş yaparken fotoğraf makinesiyle?
Yemin ederim almadıkEşinle hiç birlikte duş almadınızmı
Gördüm şimdi. :)birbirlerini çekmişler
Yemin ederim almadık