Sağol Allah Razı olsun biraz olsun rahatladım çok Sağol kardeşimCanım 13 yıl öncesinden bahsediyorsun, eşinde olgun birisi değilmiş, çekmiş işte, 13 yıllık fotoyu dert etmen gerekmiyor bence, sorun neden sakladığı ki unutmuştur herhalde. Yani eşin seninle sevişirken fotoğraf çekilmiyor diye triplere girme bence. Yırt at fotoğrafları gitsin. Desen ki evli iken nişanlı iken olmuş yık ortalığı dicem de.
o zaman akşam gelir gelmez duşaaaaa :)))Yemin ederim almadık
Itiraf ediyorum esimin eski esini cok merak ediyorum. Ama adam polis hicbir delil iz yok anasini satayim. Bir yerden, akrabadan, eski esyalardan yok yok yok.. Soyadina ulassaydim bi yüzünü goreydim aaaaaaaaaKusura bakmayın, alıntıyı sizden alıp negatif mi kaldı sene kaç? diyecektim
Diğer yeni bilgilerle kilerde kolide bulunan 2003 fotoları oldukları ortaya çıktı :)
Bana göre hala "olumsuz" saklama yok, adam cüzdanınında taşımıyor, kilere gidip gizli gizli ağlıyorsa saklıyor derim, eski eşyalarım arasında günlüklerim de var açıp okumuyorum ama eşim at dese atmam onlar benim kişisel tarihim.
Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acabaniye dicem sanane diyebilirsin
Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acaba
Saklamasiyla sizi sevmemesinin ilgisi yok. Belki saklama bile değildir. Orada kalmistir oylece.Sanana demem eşim istemiyo işte benim asıl taktığım konuda bu zaten beni sevmiyormu acaba
Çok teşekkür ederim Haklısın galiba bu benim için iyi olduYak gitsin ya :)
ben olsaydım çoktan çöp olurdu onlar...
dediğin gibi kilerde unutulmuş gitmiş
duyanda albümde saklıyor sancak...
kötü olman,hissetmen doğal...ama bak iyi oldu...kendinin farkına vardın...bu sana bir mesaj...azcık toparlan güzelleş seksi haatun ol diye
galiba yabancı kadınlar cinsellik konusunda bizden bir adım öndeler yani daha rahatlar.biz belki yetiştirilme tazımızdan dolayı kocamızla bile bazı şeyleri sınırlı yaşıyoruz.örneğin eşim bana banyoda öyle fotolar çekelim dese de get manyak mısın derim belki.
Saklamasiyla sizi sevmemesinin ilgisi yok. Belki saklama bile değildir. Orada kalmistir oylece.
Itiraf ediyorum esimin eski esini cok merak ediyorum. Ama adam polis hicbir delil iz yok anasini satayim. Bir yerden, akrabadan, eski esyalardan yok yok yok.. Soyadina ulassaydim bi yüzünü goreydim aaaaaaaaa
Kadesa oldu mu yani? Dünkü Türk kadınları seksüelitesi övgümden sonra? Yalancı çıkardın beni şu an.galiba yabancı kadınlar cinsellik konusunda bizden bir adım öndeler yani daha rahatlar.biz belki yetiştirilme tazımızdan dolayı kocamızla bile bazı şeyleri sınırlı yaşıyoruz.örneğin eşim bana banyoda öyle fotolar çekelim dese de get manyak mısın derim belki.
Kadesa oldu mu yani? Dünkü Türk kadınları seksüelitesi övgümden sonra? Yalancı çıkardın beni şu an.Ne var yani duşun altına girsen 2 poz selfie çeksen?
Kadesa oldu mu yani? Dünkü Türk kadınları seksüelitesi övgümden sonra? Yalancı çıkardın beni şu an.Ne var yani duşun altına girsen 2 poz selfie çeksen?