Eşimin eski sevgilisi

Gerçekten emin olsaydınız sevildiğinizden, kıskanmazdınız.

Size bunu düşündürtücek davranışları var demek ki.

Anlıyorum..

Mantıksız eğer kocaniz size ondan bahsediyosa sizde eski erkek arkadasinizdan falan bahsedin birdaha bahsetcegini sanmıyorum.

Esimin beni sevdigine eminim diyorsunuz da, bence degilsiniz. Emin olsaniz neden takinti haline getiresiniz? Ayrica konusunun acilmasi da cok tuhaf. Oturup normal normal eski sevgilisini mi anlatiyor adam size?
"Ay ne takiyorsun, evlenmissin iste, onu sevseydi onunla evlenirdi" diyenleri de hic anlamiyorum. Neyin kafasini yasiyorlar acaba? Herkes en sevdigiyle mi evleniyor? Erkeklerin cogu eskiye takintilidir. Helede eskiden bir ask yasamislarsa. Malesef erkekler bir kez asik oluyorlar. Eger gecmisinde bir ask yasamissa, evlendigi kisi sadece kafasina yatan, kendisini sevdigine emin oldugu bir kadin olur.

Bende sizdenim valla insan takıyor benimde başımdaydı bizimkinin ilk sevgilisini , Bu askerdeyken evlendirmşler üstünden 2-3 sene geçmişti ama genede insan atamıyor kafasından , bide aynı yerde oturryoruz 3müzde , yolda gördüğüm birilerini bile acaba bu o mu diyodum takıntılıyız galiba biraz ayy çok kötü bi durum en iyisi hiç karıştrmamak bence bitmiş bişey sonuçta hepimizin geçmişi var hem evlenmişsiniz unutun gitsin

bende de oluyo o ara ara.. konularımdan da anlasılacagı üzere. ama hayat baska dertler olunca unutturuyo onları. ki ben kendi gecmişimden cok onun gecmişini dusundugumu farkettim. kendiminki aklıma bile gelmiyor. benim gelmiyorsa onun hiç gelmez. bir de erkekler bulundukları anda yasarlar biz kadınlar gibi degiller. biz detaycı ve gecmişe baglılı olan varlıklarız.

bu sabah bir de sevis arkadasım trafik akzasında hayatını kaybetmiş, dedim ki hayata gelme gayemi unutmusum bugun varız bi ka. saniye sonra yok olabiliriz. neden kendime yuk ediyorum ki bunları :/

her erkek için gecerli değil bu, bazı erkekler gayet de geçmişe takıntılı bi şekilde yaşıyo.. tanıdım, gördüm..

her erkek için gecerli değil bu, bazı erkekler gayet de geçmişe takıntılı bi şekilde yaşıyo.. tanıdım, gördüm..

böyle bi hissi hiç yaşamadım, seninle taddım diyen bi adamdan da bunları beklemeli miyim ?

kocam kendisi itiraf etti, ben senle tanısana kadar kafama uyan bi kadınla evleneyim diyodum, senle aşk dolu bi evlilik yaptım diye.

söylesene ben bu adama inanmayım mı ? napayım sence

inanma.. hepsi aynı şeyi söyler, güya hayatının aşkı sendindir.. ne diyecekti, senden önceki sevgilimi daha çok sevmiştim ama onunla olamadı seninle evlendim mi diyecekti? işlerine geldiği gibi konuşuyolar emin ol..

Kiskanc birisin galiba ben de oyleydim ama kendimi terbiyelendirdim ya neydi oyle arastiriyodum kizi durmadan unutmaya calis derim istese onunla evlenirdi seninle evlenmis iste konusu acilsa bile kapatmaya calis o kadar

ben çok öyle oldugunu dusunmuyorum. eşim 28 yaşında ve lisede kız kendi gelmiş teklif etmiş, 3-4 sene sürmüş sonrasında yine eşim terk etmiş, hatta arada kızı aldatmıs falan. arada kullanmıs cinsel anlamda. sonra da yine eşim terk etmiş kızı. ayrıldıktan sonra konusmuslar kızın hayatında baska adam varken, istesem geri dönebilirdim diyo ve haklı da istese döner ve hatta evlenirdi. ama o istemedi. sühem yok acıkcası. su durumda olmalı mı tekrar soruyorum ? :)

sen kendını bil yeter,ınsan haytı gelir geçer,bak eskıden birlikte olduğum bırı var,evlenmiş,çocuğu var,kaç yıldır arada arar,unutmadım senı sevıyorum falan dıye,hiç tınmam,sonuç adam evli ve o kadınlar bırlıkte,sende bunu düşün,senınle evli,onu düşünse ne yanı,boşver

karaktersiz adam ya.. o kadına en büyük haksızlığı kocası yapıyor. Allah dogru yoldan şaşırtmasın :/

bence kiza yaptiklarindan dolayi esinin kisiligini sorgula sana olan sevgisini degil.

Siz kızdan rahatsız olmuşsunuz ama asıl rahatsız olunması gereken kişi siz ve eşiniz bence.

cok tuhaf bir mesaj ''kullanmış'' nedir arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…