- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi Heyygirll123
-
o kadınlar için gecerli erkekler için gecerli değil malesef..Zaten gercek olan da bu bence. Insan birine asik olunca oncesi de sonrasi da yalnizca O oluyor. Hafiza sifirlaniyor sanki.
Nasıl yani?o kadınlar için gecerli erkekler için gecerli değil malesef..
erkekler bugün sana aşık olur, yarın gider ayşeye fatmaya aşık olur, ya da sana aşığım der, yarın öbür gün aşkı da sevgisi de biter.. artık günümüz erkekleri bize kadın çok diye düşündükleri için sadık değiller malesef..Nasıl yani?
Bende sizdenim valla insan takıyor benimde başımdaydı bizimkinin ilk sevgilisini , Bu askerdeyken evlendirmşler üstünden 2-3 sene geçmişti ama genede insan atamıyor kafasından , bide aynı yerde oturryoruz 3müzde , yolda gördüğüm birilerini bile acaba bu o mu diyodumöyle demeyin arkadaşlar ben de konu sahibi gibi takıntılıyım bu eski sevgili konusuna.. ve yaralıyım da sevgilim benden ayrıldıktan sonra koşa koşa eski sevgilisine gitti.. daha önce tanıdığım erkekler de eski sevgilisini unutamayan tiplerdi.. hem eski sevgilisini unutamadığı halde onu kalbine gömüp evlenenler var.. ben çok korkuyorum öyle biriyle evlenmektenkonu sahibi, H Heyygirll123 eşin eski sevgilisinden neden ayrılmış? kız mı ayrılmış bundan?
her erkek için gecerli değil bu, bazı erkekler gayet de geçmişe takıntılı bi şekilde yaşıyo.. tanıdım, gördüm..bende de oluyo o ara ara.. konularımdan da anlasılacagı üzere. ama hayat baska dertler olunca unutturuyo onları. ki ben kendi gecmişimden cok onun gecmişini dusundugumu farkettim. kendiminki aklıma bile gelmiyor. benim gelmiyorsa onun hiç gelmez. bir de erkekler bulundukları anda yasarlar biz kadınlar gibi degiller. biz detaycı ve gecmişe baglılı olan varlıklarız.
bu sabah bir de sevis arkadasım trafik akzasında hayatını kaybetmiş, dedim ki hayata gelme gayemi unutmusum bugun varız bi ka. saniye sonra yok olabiliriz. neden kendime yuk ediyorum ki bunları :/
her erkek için gecerli değil bu, bazı erkekler gayet de geçmişe takıntılı bi şekilde yaşıyo.. tanıdım, gördüm..
inanma.. hepsi aynı şeyi söyler, güya hayatının aşkı sendindir.. ne diyecekti, senden önceki sevgilimi daha çok sevmiştim ama onunla olamadı seninle evlendim mi diyecekti? işlerine geldiği gibi konuşuyolar emin ol..böyle bi hissi hiç yaşamadım, seninle taddım diyen bi adamdan da bunları beklemeli miyim ?
kocam kendisi itiraf etti, ben senle tanısana kadar kafama uyan bi kadınla evleneyim diyodum, senle aşk dolu bi evlilik yaptım diye.
söylesene ben bu adama inanmayım mı ? napayım sence
inanma.. hepsi aynı şeyi söyler, güya hayatının aşkı sendindir.. ne diyecekti, senden önceki sevgilimi daha çok sevmiştim ama onunla olamadı seninle evlendim mi diyecekti? işlerine geldiği gibi konuşuyolar emin ol..
karaktersiz adam ya.. o kadına en büyük haksızlığı kocası yapıyor. Allah dogru yoldan şaşırtmasın :/sen kendını bil yeter,ınsan haytı gelir geçer,bak eskıden birlikte olduğum bırı var,evlenmiş,çocuğu var,kaç yıldır arada arar,unutmadım senı sevıyorum falan dıye,hiç tınmam,sonuç adam evli ve o kadınlar bırlıkte,sende bunu düşün,senınle evli,onu düşünse ne yanı,boşver
bence kiza yaptiklarindan dolayi esinin kisiligini sorgula sana olan sevgisini degil.ben çok öyle oldugunu dusunmuyorum. eşim 28 yaşında ve lisede kız kendi gelmiş teklif etmiş, 3-4 sene sürmüş sonrasında yine eşim terk etmiş, hatta arada kızı aldatmıs falan. arada kullanmıs cinsel anlamda. sonra da yine eşim terk etmiş kızı. ayrıldıktan sonra konusmuslar kızın hayatında baska adam varken, istesem geri dönebilirdim diyo ve haklı da istese döner ve hatta evlenirdi. ama o istemedi. sühem yok acıkcası. su durumda olmalı mı tekrar soruyorum ? :)
kız da rahatsa neden sorgulayım.? eşim tövbesini etmiş bitmiş gitmiş..bence kiza yaptiklarindan dolayi esinin kisiligini sorgula sana olan sevgisini degil.
kizi kullanmis diyen sizsiniz. arada birlikte olnuslar deseniz sesim cikmazdi.kız da rahatsa neden sorgulayım.? eşim tövbesini etmiş bitmiş gitmiş..
cok tuhaf bir mesaj ''kullanmış'' nedir arkadaşım...ben çok öyle oldugunu dusunmuyorum. eşim 28 yaşında ve lisede kız kendi gelmiş teklif etmiş, 3-4 sene sürmüş sonrasında yine eşim terk etmiş, hatta arada kızı aldatmıs falan. arada kullanmıs cinsel anlamda. sonra da yine eşim terk etmiş kızı. ayrıldıktan sonra konusmuslar kızın hayatında baska adam varken, istesem geri dönebilirdim diyo ve haklı da istese döner ve hatta evlenirdi. ama o istemedi. sühem yok acıkcası. su durumda olmalı mı tekrar soruyorum ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?