Eşimin eski sevgilisi

Heyygirll123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
4
0
1
44
Merhaba arkadaşlar. Eşimin benden önce bi ilişkisi olmuş çok sevmiş bazen konusu açılıyo şuan beni sevdiğinden eminim ama kadına çok sinir oluyorum takıntı haline getirdim kadını herşeyine bakmaya ve kendimle kıyaslamaya başladım napabilirim sizce istemiyorum takıntı haline getirmek

Bende bunu takıntı yapanları anlamıyorum. Hayır şimdi ne gibi tavsiyede bulunalım ki. Senin olmadı mı hiç erkek arkadaşın. Bazılarına rahat batıyor gerçekten ya.

Taniyormusunuz eski sevgilisini yoksa esinizin anlattiklariyla mi kiyaslama yapiyorsunuz. Çok gereksiz bi takinti yapmissiniz kendinize isteseydi gerçekten çok seviyor olsaydi onunla evlenirdi sizinle degil

Takıntı haline getirmek istemiyorsanız takıntı haline getirmeyin.

Çok mantıksız.İlle biri birini takip edicekse eski sevgilisi sizi takip ederdi.Onun eski sevgilisiyle evli olan,onunla aynı evi paylaşan,onunla her gece sarılarak uyuyan en özel anları yaşayan,sabah uyandığında onu ilk gören,her halini bilen SİZSİNİZ. Geçmişte kalıp geride bıraktığı tek şey anılar olan birini Adriana Lima bile olsa ciddiye almanız aşırı büyük bir saçmalık.Bence siz şuan oturup konumunuzu bir daha düşünün,gözden geçirin.Buna verilebilecek başka bir tavsiye olduğunuda sanmıyorum açıkcası.

Eskinin nesini takıyorsun ya. Eskimiş bitmiş gitmiş işte. Asla konusunu bile açma onunla ilgili hiçbir şey sorma. Onu isteseydi onunla evlenirdi. Geçmiş bugüne taşımanın hiçbir yararı yok.

öyle demeyin arkadaşlar ben de konu sahibi gibi takıntılıyım bu eski sevgili konusuna.. ve yaralıyım da sevgilim benden ayrıldıktan sonra koşa koşa eski sevgilisine gitti.. daha önce tanıdığım erkekler de eski sevgilisini unutamayan tiplerdi.. hem eski sevgilisini unutamadığı halde onu kalbine gömüp evlenenler var.. ben çok korkuyorum öyle biriyle evlenmekten konu sahibi, H Heyygirll123 eşin eski sevgilisinden neden ayrılmış? kız mı ayrılmış bundan?

Eşinize çaktırmadan soru sormaya çalışmayın. o kızı engelleyin görmeyin. gerekirse Eşinizin sosyal hesaplarından da engelleyin görüyor mu diye merakta kalmazsiniz.bakmaya bakmaya zamanla zaten takıntı olmaktan çıkar.

Otursun eski sevgili beni stalklasin.
Benim isim olmaz.

Eskiden bakiyordum ama. Iliskimizin basinda arayip duruyordu esimi de

Sonra fbooktan beni engelledi (hic bir ortak arkadas ya da tanisiklik yok) ben de bir sure eşimden bakmaya devam ettim.

Sonra onu da engelledi. Arayan soran olmadi unuttum ben de.

Hala da beni niye engelledigini bilmem yani anlam vermediğim biseydi.

Kimse yumurtadan cikip da nikah masasina oturmadi konu sahibi. Herkesin eski sevgilisi var. Takma.

Kadının suçu ne?

suç eşinin sana bu durumdan bahsetmesi

geçmiş geçmişte kalsaydı konuşmanın bir manası yok

Adam sürekli eski sevgilisiyle ilgili konu açıyorsa kadınında takıntı haline getirmesi çok normal bence

O kadını hala seviyor olsa onunla evli olmaz mıydı?. Hem sevdiğine emin olup hem boşa takılıyorsunuz.
Hangimizin öncesinde ilişkisi olmadı adamda size mi taksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…