• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisi

ben çok öyle oldugunu dusunmuyorum. eşim 28 yaşında ve lisede kız kendi gelmiş teklif etmiş, 3-4 sene sürmüş sonrasında yine eşim terk etmiş, hatta arada kızı aldatmıs falan. arada kullanmıs cinsel anlamda. sonra da yine eşim terk etmiş kızı. ayrıldıktan sonra konusmuslar kızın hayatında baska adam varken, istesem geri dönebilirdim diyo ve haklı da istese döner ve hatta evlenirdi. ama o istemedi. sühem yok acıkcası. su durumda olmalı mı tekrar soruyorum ? :)
ozaman bu duurmda şüpheye düşmemelisiniz demek ki eşiniz doğru söylüyor o kız hakkında.. ama illa ki sevdiği aşık olduğu ama kavuşamadığı birileri vardır.. mutlaka vardır bundan emin bi şekilde konuşuyorum..

kız da rahatsa neden sorgulayım.? eşim tövbesini etmiş bitmiş gitmiş..

yani aslında geçmişte yaşanmış olan geçmişte kalır evet de.
her zaman eski sevgililerini anlatan, hatta bu şekilde kötüleyerek anlatan kişilerin karakterinden şüphe ederim.
DEmek ki senle ayrılınca da senin kötü yanlarını millete anlatacak.
Sonuçta bu kızla öyle böyle 3 yıl birliktelik yaşamış. O kadar kızın kötü huyu vardıysa yaşamasaydı madem.
Açıkçası insan kendisine saygısından, 3 yılını verdiği kişiyi kötülemez kimseye görüşündeyim.

ozaman bu duurmda şüpheye düşmemelisiniz demek ki eşiniz doğru söylüyor o kız hakkında.. ama illa ki sevdiği aşık olduğu ama kavuşamadığı birileri vardır.. mutlaka vardır bundan emin bi şekilde konuşuyorum..

yok artık yapmayın lütfen.

Takıntı yapacak bir şey yok çok mantıksız, geçmiş geçmişte kaldı.
Konusunun açılması da çok mantıksız.
Onun konusunun açılmasını gerektiren ne ki?

gercekler bunlar malesef.. burda her gün neler okuyoruz dimi? herşey ortada.. yaşadıklarımız da ortada..

evet olmaz demeyin şansınızı deneyin.

ama herkes yapmaz. şimdi kurularla yaşları aynı kefeye koymak doğru değil.

siz kesin eminim tarzında ifadeler kullandığınız için karşı çıktım size, yoksa elbette ne pislikler var hayatta.

evet olmaz demeyin şansınızı deneyin.

ama herkes yapmaz. şimdi kurularla yaşları aynı kefeye koymak doğru değil.

siz kesin eminim tarzında ifadeler kullandığınız için karşı çıktım size, yoksa elbette ne pislikler var hayatta.
ama malesef artık adam gibi adam kalmadı bir tane bile, kaldığına inanmıyorum.. hem kendim hem arkadaş çevrem yediği kazıklarla dolu..

ama malesef artık adam gibi adam kalmadı bir tane bile, kaldığına inanmıyorum.. hem kendim hem arkadaş çevrem yediği kazıklarla dolu..

doğrudur, insan yaşadığı kadar biliyor hayatı.
ben tam tersi daha naif erkekler tanıdım. Çoğuna bu durumları yakıştıramam.

ben çok öyle oldugunu dusunmuyorum. eşim 28 yaşında ve lisede kız kendi gelmiş teklif etmiş, 3-4 sene sürmüş sonrasında yine eşim terk etmiş, hatta arada kızı aldatmıs falan. arada kullanmıs cinsel anlamda. sonra da yine eşim terk etmiş kızı. ayrıldıktan sonra konusmuslar kızın hayatında baska adam varken, istesem geri dönebilirdim diyo ve haklı da istese döner ve hatta evlenirdi. ama o istemedi. sühem yok acıkcası. su durumda olmalı mı tekrar soruyorum ? :)
eşe bak be öğğk

yani aslında geçmişte yaşanmış olan geçmişte kalır evet de.
her zaman eski sevgililerini anlatan, hatta bu şekilde kötüleyerek anlatan kişilerin karakterinden şüphe ederim.
DEmek ki senle ayrılınca da senin kötü yanlarını millete anlatacak.
Sonuçta bu kızla öyle böyle 3 yıl birliktelik yaşamış. O kadar kızın kötü huyu vardıysa yaşamasaydı madem.
Açıkçası insan kendisine saygısından, 3 yılını verdiği kişiyi kötülemez kimseye görüşündeyim.

tabi o bu şekilde anlatmıyo, hatta konuyu bile acmıyor. ama biz kadınlar işte bi sekilde ögreniyoruz.
ciddi bi ilişki deiglmiş, ama gönül de eglendirmedim diyo sadece...

öyle düşünmemek gerek, birazda ne düşünürsen onu cekersin kendine, yaşarsın derler ya..
evet duzgun birileri karsınıza cıkmamıs ama bu hiç çıkmayacak demek değil ki..

umudunu kaybetme, gelecekteki eşin için şimdiden dua et..

ben dua ederken tam o sıralarda tövbe etmiş her turlü aylaklıga

Eşinizde hata size niye anlatma gereği duyuyor ki _?

Back