- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
burdan çok güzel olduğunuzu ve ayaklarınıza kapanılarak buketler verildiğini mi anlamamız gerekiyorFotolari tek tek secmek degilde tarayarakta yapilabilirdi bin yolu var kopyalayarak neyse bitti gitti sanirim kendini yipratma onune bak gecmis geriye goturur,bir an o kiz benmiyim dedim sehirler tutmadi
Ah ah tabe gencken bennn, fincan gibi belim vardidan ,girermisimburdan çok güzel olduğunuzu ve ayaklarınıza kapanılarak buketler verildiğini mi anlamamız gerekiyor
Evet eski erkek arkadasimla.olan fotolarim duruyor evde. Ayni kutunun icindeler. Ya 7 yildir evliyiz 10 yildir beraberiz neyi dert edicez
Evet arkadaşlar dediğim gibi yaptım. Eşim eve gelince babaannem eski el çantanı bulmuş dedim. Çantayı açtıktan sonra flashı aldı ve bilgisayara taktı. Eskiden dinlendiğim müzik listem, askerlik ve nişan fotolarım olacaktı bunda dedi. Ama 3 yıldır kaybettiğimi sanıyordum dedi. Tabi ben hiç bilmemezlikten geldimneyse pcden fotoğraflar açılır açılmaz Ex’ini gördü. Bana dönerek “bunlar senin canını acıtabilir en iyisi ben bakmadan sen sil ama askerlik fotoğraflarımı ve müziklerimi silme ayrıca senden tek ricam geçmişimle beni yargılama” dedi. Şimdi tek tek seçip siliyorum fotoları ve videoları kendiside balkonda sigara içiyor
Bende kısmen öyle yaptım canımolduğu gibi veririm eşime, ona ait sonuçta ne yapacağına o karar versin.
Bende benim hafızamda sorun var diye üzüldüm çünkü konuyu ilk okuduğum zaman bende böyle düşündümYalnız 3 sene önce flash kaybetsem içinde ne olduğunu hatırlamam bende mi bi sorun var
İçindekileri teker teker nasıl hatırladı öyle.
Vayy eşinizden muhteşem bir hareket ve sözler kıymetini bilin adam gibi adamEvet arkadaşlar dediğim gibi yaptım. Eşim eve gelince babaannem eski el çantanı bulmuş dedim. Çantayı açtıktan sonra flashı aldı ve bilgisayara taktı. Eskiden dinlendiğim müzik listem, askerlik ve nişan fotolarım olacaktı bunda dedi. Ama 3 yıldır kaybettiğimi sanıyordum dedi. Tabi ben hiç bilmemezlikten geldimneyse pcden fotoğraflar açılır açılmaz Ex’ini gördü. Bana dönerek “bunlar senin canını acıtabilir en iyisi ben bakmadan sen sil ama askerlik fotoğraflarımı ve müziklerimi silme ayrıca senden tek ricam geçmişimle beni yargılama” dedi. Şimdi tek tek seçip siliyorum fotoları ve videoları kendiside balkonda sigara içiyor
Teşekkürler canım içimi ferahlattınKendine guvenme isinin suyunu cikarttiniz herseyde bunu öne atiyorsunuz. Fotograflari ha adama vermis, ha kendi silmiş ne fark ediyor? Zaten konu sahibi vermiş eşine ve eşi konu sahibinin silmesini istemiş.
Fotograflari gorunce koşarak o kiza gitmesiyle alakali degil bu durum.
Normalde bir insan kalkip o fotograflari evde saklamak istemez zaten, dolayisiyla silindi diyede sorun etmez. Eski sevgili fotograflari saklamak ne buyuk marifet olmuş.
Benim evimdeki fotograflara arada acip bakariz esimle mutlu oluruz, bazen ailelerimizle bakariz mutlu oluruz. Birlikte bakmayacagimiz ya da aile icine cikartmayacagimiz fotograflari neden sakliyoruz? İstifçi bir insan degilim evde kullanilmayan seyleri bile atarim. Cok flortum oldu, asik oldugum da oldu, fotograflarimiz da oldu ama eşimden önce, bekarken bile o fotograflari istiflemedim gerek duymadim.
Kendine guvenen insanlar olarak eski sevgiliyle, nisanliyla olan fotograflari cikarip cikarip bakip mutlu olanlarin kendi sorunu veya tercihi diyeyim ama kendine guven degil bu.