Kızlar davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Lafa gelince aman banane gecmiş bitmiş diyoruz ama konu sahibine empati yapın. Ne yani aynı durumda siz olsaydınız. Hiç umursamayack mıydınız?
saglıklı ınsanlar takıntı yapmaz şöylekı
ben esımın benden once bırıyle sozlu oldugunu bılıyordum ısmının ne oldugunu da bılıyordum aıle dostları oldugunu cenaze dugun gıbı ortamlarda karsılastıklarını da bılıyordum ama hıc kendısını gormedım resmını falan arastırmadım da
bırgun esımın annanesının cenazesınde bır kadınla tanıstım tesaduf yanı benım adımımla baslayan bır tanısma epey kaynastık sonra kadın orda oldugu ıcın onu almaya kızı geldı ya bır kanım kaynadı bır sohbet anlatamam ... bırkacgun konustuk gorustuk o kadın kızıyla da tanıstırdı benı kızın da cocugu var evlenmıs bu arada
ustunden aylar gectı ... bır dugunde karsılastık bu arada sosyal medyada da eklestık begenıler yorumlar oluyor arada kızın annesıyle ...
benı gorduler ayaga kalktılar selam vermeye bende yanlarına gıttım sarıldık nasılsın naber falan ama esımde tık yok
yanımda odun gıbı duruyor . sohbetım bıttı masamıza gectık bana sen nerden tanıyorsun dedı anlattım annanenın cenazesınde tanıstık ben bır sohbetıne tanık oldum adım attım oyle kaynastık dedım
dedıkı o benım eskı rahmetlı
o sıkı fıkı sohbet ettıgınde annesı
o sırada bende 6 aylık hamıleyım
bır gulme tuttu benı valla dedım sen olmasan sıkı kanka olurmusuz cok kafa ınsanlar
dunya kucuk olur oyle seyler. sımdı ılk adımımda kadın yanı o kızın annesı benden gerı dursa sankı hala kocamda gozlerı varmıs gıbı olurdu benım en bastan bıldıgımı sanıyordu belkıde... arada kaldı belkı benım yuzumden kadın
ne bılsın bılıp bılmedıgımı. hala sosyal medya hesabımda kadın eklı bazen dugunlerde kızıda yanında oluyor karsılasıyoruz hala gorusup selamlasıyoruz ne varkı bunda ? bıtmıs gıtmıs sey. bende evlenmeden once sozluydum en yakın arkadasımın abısıydı. o yakın arkadasımla hala gorusuyorum ? medeni ınsanlarız bırılerıyle gorusuruz anlasamayız bıter. bıtırebılmeyı bılmek gerekır gecmıs gecmıste kaldı sonucta.
yanı emın olun kendımı konu sahıbının yerıne fazla fazla koyarak yazıyorum :) abartmaya gerek yok histerik krızlerı gecırmeye gerek yok dunyada kac kısı ılk gorustuguyle evlenıyor kı ?