Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

ben boyle seylere hic takilmiyorum ya. esimin benden onceki sevgilisi bana kina gecesi icin siparis vermisti (kina dugun dogum vb hediyelikler hazirlayip satiyorum internet uzerinden) bilerek mi verdi bilmeyerek mi onu bilmem ama cok eglenmistim diparisi hazirlarkrn hatta yabanci degil diye bir kac tane fazladan koymustum paketine😂

Teşekkürler canım içimi ferahlattın :KK54:

Kalkip fotograflari gordunuz diye kiskancliga girip olay cikartmadiginiz, esinize catmadiginiz surece hicbir problem yok bence. Kendi icinizde o anlik gorunce rahatsiz olmaniz hele ki evde onlari tutmak istememeniz gayet dogal birsey.

Şakın mısınız tuhaf mısınız anlamadım 🤷🏻‍♀️ Ne demek size ait olmayan anıları silemezsiniz eski nişanlısıyla da anıları olmayıversin ( silinsin) . Konu sahibi ben olsam resimleri silerdim öyle verirdim sıkma canını

tuhaf olan sizlersiniz, esinize ait bi seyi ondan habersiz ortadan kaldiramazsiniz, öyle bi dünya yok.

Herkesin geçmişi vardır bu kadar abartmanın anlamı yok.
Biz de ilk evlendiğimizde kutulardan birinde eski sevgilisinin fotoğrafı çıktı. Ben meraklı bir insanımdır bakayım dedim. Ay kol tüylerini almamış ne güzel okşanır bunlar yumuşak yumuşak ahahaha diye gülmeye başladım zaten. Ben mi gevşeğim sizler mi hassasınız bilemedim. Yani objektif bakınca da tüm sevgililerinden güzelmişim Allah için şimdi doğum kilolarıyla başım belada ama yakında vereceğimi umuyorum.
sevgili konu sahibi yaşanmış bitmiş. Kendinizi üzecek bir şey yok.
Benim de çok sayıda ilişkim oldu ç. Kimiyle güzel şeyler hatırlıyorum kötü ayrılmadıysak tavii, kimiyle nasıl kurtuldum şundan diye tiksinerek bakıyorum. Ama hepsi bitti gitti şimdi evliyim eşimi seviyorum. Eşimin ilk aşkı baya olaylıymış, aileler biliyormuş ama bazı nedenlerle olmamış aileler istememiş birbirlerini kızdan fotoğraf yok ama ona aldığı ve veremediği bir hediye hala bekar odasında durur. Attırmak aklıma gelmedi. Çocukça bir sevgiymiş, izini kaybetmiş, intiharı da düşünmüş. Sonra unutmuş başkaları da olmuş sonrasında. Dediğine göre ikinci aşkı da evlilikle sonuçlanmış o da ben oluyorum. Şimdi benden çok mu sevdi, o hediyeyi neden atmıyor diye kendime dünyayı karartsam ne fayda? O kız da eminim evlidir unutmuştur. Hayat böyle. Üzülmeyin unutun gitsin.
Eşiniz o hediyeyi bir gün verebilme umuduyla saklıyor gibi geldi bana.
Unutmamış.
Ama sizi tebrik ediyorum ben olsam bu kadar olgunlukla karşılayamazdım sanırım:)

herkesın gecmıste bırılerı oldu yahu bukadar abartmaya ne gerek var kac kısı ılk gorustuguyle evlenıyor kı ?

acıp kurcalamanızda bılemedım esınız bakalım gormenızı ıstermıydı eskı sevgılısıyle opusmelı resımlerı? sız sızın eskıden opusmelı resımlerınızı esınız gorsun ıstermıydınız ?

ınsanların gecmısıne saygı duyun gecmısınde hırsızlık adam öldurme tecavuz gıbı yuz kızartıcı suclar olmadıgı surece kımsenın gecmısı kımseyı ılgılendırmez ve sakın adamın bırseyını atmayın. o atar zaten atacagını. erkekler bızım gıbı degıl unutmustur bıle o.

Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:
Nişanlısıyla olan fotoları silin diğerlerı kalsın.Gecmış gecmıste kslmıştır.

Kızlar davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Lafa gelince aman banane gecmiş bitmiş diyoruz ama konu sahibine empati yapın. Ne yani aynı durumda siz olsaydınız. Hiç umursamayack mıydınız? :sopa:
saglıklı ınsanlar takıntı yapmaz şöylekı
ben esımın benden once bırıyle sozlu oldugunu bılıyordum ısmının ne oldugunu da bılıyordum aıle dostları oldugunu cenaze dugun gıbı ortamlarda karsılastıklarını da bılıyordum ama hıc kendısını gormedım resmını falan arastırmadım da

bırgun esımın annanesının cenazesınde bır kadınla tanıstım tesaduf yanı benım adımımla baslayan bır tanısma epey kaynastık sonra kadın orda oldugu ıcın onu almaya kızı geldı ya bır kanım kaynadı bır sohbet anlatamam ... bırkacgun konustuk gorustuk o kadın kızıyla da tanıstırdı benı kızın da cocugu var evlenmıs bu arada

ustunden aylar gectı ... bır dugunde karsılastık bu arada sosyal medyada da eklestık begenıler yorumlar oluyor arada kızın annesıyle ...

benı gorduler ayaga kalktılar selam vermeye bende yanlarına gıttım sarıldık nasılsın naber falan ama esımde tık yok :KK70: yanımda odun gıbı duruyor . sohbetım bıttı masamıza gectık bana sen nerden tanıyorsun dedı anlattım annanenın cenazesınde tanıstık ben bır sohbetıne tanık oldum adım attım oyle kaynastık dedım

dedıkı o benım eskı rahmetlı :KK70: o sıkı fıkı sohbet ettıgınde annesı :KK70:

o sırada bende 6 aylık hamıleyım :KK70: bır gulme tuttu benı valla dedım sen olmasan sıkı kanka olurmusuz cok kafa ınsanlar :KK70: dunya kucuk olur oyle seyler. sımdı ılk adımımda kadın yanı o kızın annesı benden gerı dursa sankı hala kocamda gozlerı varmıs gıbı olurdu benım en bastan bıldıgımı sanıyordu belkıde... arada kaldı belkı benım yuzumden kadın :KK70: ne bılsın bılıp bılmedıgımı. hala sosyal medya hesabımda kadın eklı bazen dugunlerde kızıda yanında oluyor karsılasıyoruz hala gorusup selamlasıyoruz ne varkı bunda ? bıtmıs gıtmıs sey. bende evlenmeden once sozluydum en yakın arkadasımın abısıydı. o yakın arkadasımla hala gorusuyorum ? medeni ınsanlarız bırılerıyle gorusuruz anlasamayız bıter. bıtırebılmeyı bılmek gerekır gecmıs gecmıste kaldı sonucta.

yanı emın olun kendımı konu sahıbının yerıne fazla fazla koyarak yazıyorum :) abartmaya gerek yok histerik krızlerı gecırmeye gerek yok dunyada kac kısı ılk gorustuguyle evlenıyor kı ?

Konu sahibi önemli soruyu biri sormuş, cevaplamadınız ya da ben kaçırdım, aynı jestler size de yapıldı mı? Yani sizi sevdiğini hissediyor musunuz? Bu soruların cevabı hayırsa sıkıntı.

Onu sevse sizle evlenmezdi yorumu deli saçması zaten, bir sürü unutamadığı biri olduğu halde evlenen insan var.

Resimleri size sildirme ve balkona çıkıp sigara yakma kısmı ise hiç hoşuma gitmedi.

tuhaf olan sizlersiniz, esinize ait bi seyi ondan habersiz ortadan kaldiramazsiniz, öyle bi dünya yok.

Sende amma içselleştirmişsin.😁😁😁 Yapamazsin edemezsin filan ne oluyor?? Sen kendi kocanin eski anilarini silmezsin, milletin kocasi adina neden coşuyorsun? 😁Herkes senin gibi duşunmuyor, herkesin eşi de senin gibi dusunmuyor. Öyle bir dunya gayet var.

Dayanamayip eşime sordum bu konuyu ve eşimin verdigi cevap "Öyle seyleri saklamam, tutmam ben. Oldu ki bulmuş olsan sormana bile gerek olmadan siler geçersin."
Bu kadar basit.

Sanırım bende eşimin böyle anıları gelse önüme anıları görmemiş gibi yapar silerdim. Hatta o flash hiç olmazdı belki hatta bence yoktu😂

Sende amma içselleştirmişsin.😁😁😁 Yapamazsin edemezsin filan ne oluyor?? Sen kendi kocanin eski anilarini silmezsin, milletin kocasi adina neden coşuyorsun? 😁Herkes senin gibi duşunmuyor, herkesin eşi de senin gibi dusunmuyor. Öyle bir dunya gayet var.

Dayanamayip eşime sordum bu konuyu ve eşimin verdigi cevap "Öyle seyleri saklamam, tutmam ben. Oldu ki bulmuş olsan sormana bile gerek olmadan siler geçersin."
Bu kadar basit.

siz de sizin gibi düsünenleri baya icsellestirmissiniz :) ben kendi adima konusuyorum, biri bana yapmis gibi empati kuruyorum yoksa kimsenin kocisi hakkinda cosmuyorum hanimefendi :KK66:

ha ayrica takdir edersiniz ben evrensel ahlak kurallarindan bahsediyorum kezban ahlak yasasindan degil :KK70:

siz de sizin gibi düsünenleri baya icsellestirmissiniz :) ben kendi adima konusuyorum, biri bana yapmis gibi empati kuruyorum yoksa kimsenin kocisi hakkinda cosmuyorum hanimefendi :KK66:

ha ayrica takdir edersiniz ben evrensel ahlak kurallarindan bahsediyorum kezban ahlak yasasindan degil :KK70:

Yok ben kimseyi icsellestirmedim. Konu sahibine ve ortaya kendi fikrimi yazdim. 😂 Siz milletin yorumunu alintilayip yapamazsin edemezsin oyle dunya filan yok yazmissiniz komik geldi 😁 Kendi fikrinizi yazsaniz anlayacagimda insanlara yapamazsin edemezsin seklinde yazinca komik olmuş 😀
Evrensel ahlak polisimiz eksikti.

Yok ben kimseyi icsellestirmedim. Konu sahibine ve ortaya kendi fikrimi yazdim. 😂 Siz milletin yorumunu alintilayip yapamazsin edemezsin oyle dunya filan yok yazmissiniz komik geldi 😁 Kendi fikrinizi yazsaniz anlayacagimda insanlara yapamazsin edemezsin seklinde yazinca komik olmuş 😀
hee benle tamam oldu daha ne istiyon :KK66:

iyi okumadan yorum yapip atlarsan böyle olur, millet dedigin bana cevap yazmisti :KK70:DD neyse sana iyi eglenceler

haa ek olarak benim yorumuma cevap yazarak sen ne yapmis oldun :)

Evet arkadaşlar dediğim gibi yaptım. Eşim eve gelince babaannem eski el çantanı bulmuş dedim. Çantayı açtıktan sonra flashı aldı ve bilgisayara taktı. Eskiden dinlendiğim müzik listem, askerlik ve nişan fotolarım olacaktı bunda dedi. Ama 3 yıldır kaybettiğimi sanıyordum dedi. Tabi ben hiç bilmemezlikten geldim :olamaz: neyse pcden fotoğraflar açılır açılmaz Ex’ini gördü. Bana dönerek “bunlar senin canını acıtabilir en iyisi ben bakmadan sen sil ama askerlik fotoğraflarımı ve müziklerimi silme ayrıca senden tek ricam geçmişimle beni yargılama” dedi. Şimdi tek tek seçip siliyorum fotoları ve videoları:cool: kendiside balkonda sigara içiyor
Helal olsun eşinize ya ne kadar düşünceli. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın 😍🙏

X