Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Eşiniz o hediyeyi bir gün verebilme umuduyla saklıyor gibi geldi bana.
Unutmamış.
Ama sizi tebrik ediyorum ben olsam bu kadar olgunlukla karşılayamazdım sanırım:)
Ay yapmayın lütfen
Aradan bilmem kaç yıl geçmiş, biz tanışmışız üç koca sene sevgili olmuşu, gezmiş tpzmuşuz, sevilmişiz eğleniliz gülmüşüz sonra evlenmişiz yetmemiş çocuk yapmışız bunları manyak değilse herhalde sevmediği insanla yapmaz
Geçmiş geçmişte kalır. Hepimiz iyi kötü aşklar yaşadık ve bitti unuttuk. Hatıralar kaldı. Beynimizi silemeyeceğimize göre hep de orada olacaklar.
Böyle hayat mı geçer. Dandik bir hediye için kendi yaşadığımı hiçe sayıp arabeske bağlayamacak kadar kısa bir hayat var önümde.
Ve geçmiş zerre umrumda değil. Beni çok sevdiğinden eminim zaten. Ha ben at desem atar ama ne gerek var. Çok saçma geliyor bana bunlar.

Aynı şey başıma geldi ama resin değil eşim güzel çizim yapar eski nişanlısının ismini yazmış anneside köşeye koymuş pek okuma bilmez şekilli yazı olduğu için okuyamadı muhtemelen ben gördüm eşim farketmedi çöp e atmak yerine görebileceği şekild e biraktim tahmin ettim gibi bn girmiym diye dolabın arkasına attı sonra çöp e attı

Sinir bozucu ama ben etkenlerin böyle şeyleri çok onemsedgini düşünmüyorum belli ki unutmuş
Ben olsam sorar söylerim ama orda da kapatırım konuyu ama bu doğru bir fikir mi bilmiyorum

Yoktu flash içinde de at gitsin
Bunlar vardı diye ver eline
Onca zaman aklına gelmemiş çantasını sormak sana flashın hesabını mı soracak

Adı üstünde eski, tozlanmış. Niye kurcalayıp bozdun ki moralini be kardeşim. Takılma

Ben bigün hiç huyum değilken cüzdanına bakmıştım sevgilimin ve flash bulup ona sormadan alıp evimde bakmıştım. Meğer ayrıldığımız dönemde birini bulmuş ve kötü görüntüleride orda saklıymış. Hiçbişeyi silmeden verdim.terk ettim.
Konusahibi siz iyi yapmışsınız silmemekle. Eşiniz ne güzel adam ki dürüst ve kibarca anlatmış. Ne mutlu ikinizede..

Ooo ben kocamın eski karısı ile resimlerini buldum daha 3 günlük evli iken hatta daha büyük boyutu eski nevresimlerini benim evimde saklatmış bana görümcem lazım olur die 6 ay sonra anladım nefret ettim kin kustum ama asla eşimle aramı bozmadım çünki gözlerinde bana olan aşkı görüyorum

Siz at demeden atmalı zaten:)
Mutluluğunuz daim olsun canım

Ya sizler ayrılınca fotoğrafları falan yakmıyor musunuz dizilerde falan öyle oluyor ya
Ne cok saklayan varmış şaşırdım

Çantayı olduğu gibi verin bence
Onlar eşinizin anıları müdahale etme hakkınız yok
Geçmiş gitmiş takılmayın eskiye

Siz at demeden atmalı zaten:)
Mutluluğunuz daim olsun canım☺

Teşekkür ederim
Yani biz kıskançlık duygusu pek olmayan rahat bir çiftiz. Her ilişkinin dinamiği farklı. Mesela benim ilk aşkım dizilerde ufak rolleri olabilen bir adam. Geçende bana eski bir şarkıyı hatırlatmaya çalışırken şu senin Xin sahnesi vardı ya bu şarkıyla yaaa o şarkı işte dedi Kendisi hala benim sosyal medya hesaplarımda.
Ben bu rahatlığı ikimizinde kendinden de sevgimizden de emin olmamıza bağlıyorum. Bugüne kadarki en kendimi rahat, güvende hissettiğim ilişki bu nedenle de. Geçmişle kendimizi yormuyoruz çünkü

bu ne çelişki. bunlar senin canını acıtabilir deyip de ben bakmadan sen sil demek. belli ki onun canını acıtacak şeyleri görmek istemiyor.
aslında geçmişe takılmamak gerekir de, kendi sigara içerken, niye size tek tek seçip sildiriyor. komple sil gitsin. yemişim müziklerini.

Neden fotoğraf çekiliriz. Gün gelip tekrar bakmak o an yaşadığımız anıları canlandırmak için değil mi. Şimdi bu resimler tesadüfi bulunmuş eşe vermenin ne mantığı var. Her baktığı resimde o an yaşadığı anısı neyse o canlanacak. Belki hüzünlenecek. Şimdi yanında olana haksızlık olmayacak mı. Bence gerek yok. Yeri geliyor sizde silmiyormusunuz hiç anlamı kalmayan resimlerinizi. Telefonumuzdan isimleride siliyoruz. Silmekte var yani bu hayatta. Çokta takılmayın.

Kızlar bazılarınız
Bana da yaptı jest birçok defa. Allah için o konu da hakkını yiyemem kocamın.

Ne gereksiz şeyler ya adam kocan hala kıskanıyorsun

Çok da sevmiyormuş demek ki bilemezsin ki kız bunu aldattı mı ne yaptı da soğuttu kendinden, sen varmışsın kaderinde. Sil onları askerlik fotoları dursun bi tek. Sonra ver çantayı eşine hiç haberin yokmuş gibi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…