Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Teşekkürler herkese geldi geçti işte bir dönem kadınlık hormonlarım kıskançlığım tavan yapmıştı sadece o kadar. Allah’a şükür mutlu bir evliliğim var. :KK54:
Bir daha eski eşyalara bakma gördüğün anda direktmen çöpe at :halay: Mutluluklar canım

Teşekkürler canım. Geçenlerde aynı fotolardan başka bir yerdede denk geldi. Ama bu sefer fazla takılmadım. :63:

Hayat ne kadar ilginç.
Eski sevgili, şu anki karısının "zafer kazanan" ve tercih edilen olduğunu zannediyor.
Şu anki karısı, eski sevgilisini kıskanıyor.

Eski sevgili de olsan üzülüyorsun, şu anki eş de olsan. Demek ki ne yapmak lazım. İlişkini o kadar kaliteli yapmak lazım ki, ne olursa olsun kimsenin senin yerini tutamayacağından emin olmak lazım.

İnsan kıskanır ya böyle gözüne sokmuş gibi ben herhalde bir iki fotoğraftan sonrasina bakamazdım. Bir de ne kadar yanlis olsa da ben de silerdim galiba o fotograflari

Çantadan da flashtan da bahsetmeyin. Dile getirmek eşinizin eski yaşanmışlıklarını silmeyecek. Her birimizin geçmişte sevdiği, aşık olduğu, nişanlandığı vs. birileri oldu. Eşinizin de geçmişinde kalmış. Kurcalayıp dile getirmeyin derim. Durduk yere huzurunuz kaçmasın. Ama merak etmenizi, huzursuz olmanızı anlıyorum. Bence doğal bir his. Kendinizi yatıştırmaya çalışın. Sevgiler.

Vallahi kızlar 4 tane abim var :KK70: evliler mutlular çoluk çocuk var ama erkekler bizim gibi değiller biz birini gerçekten Sevdiğimizde arkamızdaki herşeyi hafızamızdan siliyoruz tek kişiye aidiyet duyuyoruz hemen. 2 abimin de ilk aşkları olmuştu ilişkileri olmadı yürümedi başkalarıyla evlendiler eşlerinide çok seviyorlar ama bikaçkere ortamda adı geçtikleri zaman anlıyorsun ki onlarında yeri ayrı akıllarına geliyor bir ah ediyolar yani. Bence çoğu kadın o fotoları gördüğünde bir kötü olur ama herkesin tepkiside farklı olur.. Bu kıskanmak değil ki. İnsanın içi azıcık bi tuhaf oluyo o kadar

Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:
Afı üstünde eski canım eğer onu sevseydi şimdi eski olmazdı emin ol. Severek evlendik diyorsun ne güzel işte bırak eski eski de kalsın hatırlatmanın üzülmenin kime ne faydası var ki 🤷‍♀️

Benımde esım nısan atmıs o zaman ben yoktum kı nıye takılayım..Ben resım falan bulmadım ama bulsamda atar gecerım nıye sakladıgınıda dırek sorarım belkı unuttu

Vallahi kızlar 4 tane abim var :KK70: evliler mutlular çoluk çocuk var ama erkekler bizim gibi değiller biz birini gerçekten Sevdiğimizde arkamızdaki herşeyi hafızamızdan siliyoruz tek kişiye aidiyet duyuyoruz hemen. 2 abimin de ilk aşkları olmuştu ilişkileri olmadı yürümedi başkalarıyla evlendiler eşlerinide çok seviyorlar ama bikaçkere ortamda adı geçtikleri zaman anlıyorsun ki onlarında yeri ayrı akıllarına geliyor bir ah ediyolar yani. Bence çoğu kadın o fotoları gördüğünde bir kötü olur ama herkesin tepkiside farklı olur.. Bu kıskanmak değil ki. İnsanın içi azıcık bi tuhaf oluyo o kadar
Benim erkek kankalarımda böyle demişti.Eşkerini seviyorlar evet sevmese evlenmezlerdi ama akıllarına illaki geliyormuş.

Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:
Allah askina gecmis olan gecmiste kalir bence bu kadar takilmayin kafaniza....

Şu an senınle birlikte aralarındakı sorunları halledememişler.O yuzden hiç umursama

Tozlu, eskimiş, bitmiş gitmiş. Neyle suçlayacaksın ki adamı?
Burda suçlamadan ziyade geriye dönük bir kıskançlık duygusu daha ağır basıyor. Muhtemelen konu sahibi de bundan takıntı yapmış. Ne yapalım nihayetinde kadınlık hormonlarımız zaman zaman tavan yapıyor :KK53: :KK45:

Ortamda isimleri neden geçiyor ki ? Evli bir erkeğin ortamında eski sevgililerinin ismi neden geçer ? Hoş bir durum değil bence

Olduğu gibi flashı verin.Silip silmemek ona kalmış.Zaten aklı onda olsa sizle evlenmezdi,fotoları görünce birden unuttuğu duyguları ortaya çıkacak değil.O yüzden dürüst olun size düşen o flashı sahibi olan eşinize vermek

X