Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Üstünü örttüğün bir gerçekle yüzleşmişsin, geçmişte olmuş bitmiş şeyler için bugünlerini kötü geçirerek kendini ve eşini cezalandırma, farzet ki hiç bulmadın, farzet ki flastan hiç haberin yok ve mümkünse eşinin de haberi olmasın.

kim olsa geçmiş bile olsa sinirlenir ..üzülmez gelmiş geçmiş evlenmiş ama bi kıskançlık olur..bu zamana kadar o flashı da içindekileri de unutmuştur bence taşla iyice ez o flashı sinirin gitsin 😬

Eskide kalmış şeyler canınızı sıkmayın. Eski nişanlısıyla olan fotoları silip kalanları flashla beraber verin. Konuyu da açmayın.

Sonucta senle evlenmiş değil mi bence kendi kendine dert sebebi aramışsın.

O zamanki hallerini görecek başka fotoğraf mı kalmamış. Atmaya kiyamiyor bahaneside hazır.

Atmasin bana ne zarari varki.. niye durduk yere ariza.cikarayim.. ki ozamanki fotolarina bende bakiyorum oyle fotosu yok. Studyoda falan cekilmis... hicc dert etmem boyle seyleri. Ortak arkadaslar var bi yerlerde.denk gelirsek.konusulur bile.olmus bitmis gecmis

Atmasin bana ne zarari varki.. niye durduk yere ariza.cikarayim.. ki ozamanki fotolarina bende bakiyorum oyle fotosu yok. Studyoda falan cekilmis... hicc dert etmem boyle seyleri. Ortak arkadaslar var bi yerlerde.denk gelirsek.konusulur bile.olmus bitmis gecmis
Siz aynı durumu ona yapabilir misiniz? Merak ettim gerçekten

Evet eski erkek arkadasimla.olan fotolarim duruyor evde. Ayni kutunun icindeler. Ya 7 yildir evliyiz 10 yildir beraberiz neyi dert edicez
Valla bunun kac yillik birlikte olduğunuzla ilgisi yok. Sonuçta 6 aylikkende saklanan bir geçmiş hatiralari onlar, nisan yapılırken hala evde duran, evlendiginizde ilk gecenizde bile hala duran, çocuğunuz oldugunzda evde olan vs vs neyse biz bu konuda iki ucu ayrıyız. Alan razi veren razı derler ya herkesin görüşü kendine diyim.
Teşekkürler cevaplar için merak etmiştim.

Önceki yorumları okursanız anlarsınız canım benim. Ctrl A+Delete yaparsam askerlik fotoları da silinecek
Fotolari tek tek secmek degilde tarayarakta yapilabilirdi bin yolu var kopyalayarak neyse bitti gitti sanirim kendini yipratma onune bak gecmis geriye goturur,bir an o kiz benmiyim dedim sehirler tutmadi 🤪

Herkes ne kadar fena. Flashta o fotoraflar niye silinsin. Onlarda bir ani neticede. Ha tabiki sürekli bakilsin demiyorum ama fotoraf silmek bana çok hüzün verici geliyor.

Hayatta herşey bir tecrübedir. O ilişkide eşine bir tecrübeydi ve karakterine etken olmuştur. Ben flashi eşime verirdim ve durumu anlatirdim. Neticede onun anilari, silecekse, o silsin.
Vay be şu kadar kafam rahat olsaydı benim de özendim size :)

Bazilari ver flash bellegi tum haliyle demisi.
Eski sevgiliyle cekindigi resimleri silmeden asla geri vermem ben. Sizin icin sadece bi karedem ibaret olan resimler esiniz icin hatiralar anilar. Her resim karesi hatirasinin canlanmasini saglar.
Ya o resimleri silip verirdim yada silmeyeceksemde hic soylemezdim. Bir gun flash bellegi sorarsa " haa vermisti babaanne dogru, kenarda biyerde duruyor" derdim.

X