Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Ya eşin o flash ı unutmuştur bile ama çok sinir bozucu bir durum valla niye ayrıldıklarını çok merak ettim doğrusu

Önceki yorumlarımda bahsetmiştim neden ayrıldıklarını
Tamam canım şimdi gördüm .. Geçmişte yaşanmış şeyler için iç huzurunu bozma..herkes bu tarz şeyler yaşayabiliyor..Eşine Keşke dedirtmiyorsan emin ol aklına bile gelmiyordur eski nişanlısı Bende geçen eski bi defter buldum mesela eşimin.. Hiç kullanmadığı çantasının içinde öylece duruyormuş geçen bi karıştırayım dedim defterin bilgiler bölümünde acil aranacaklarda eski nişanlısının Numarası vardı defter 3 yıldır evimizdeymiş unutulmuş gitmiş.. Eşim yırt at dedi aman dedim dursun o kadar ki yani hiç bi şey ifade etmiyor.. kız bizi nişanlandığımızda ayırmaya falan çalıştı hatta öyle ki evleneceğimiz günü öğrenir düğün salonuna gelirse falan diye bile tedirgin olmuştuk :) Evlendik 2 sene geçti geceleri özel numaradan aradı sesimizi dinleyip dinleyip kapatıyor falan filan o kadar takıntılı bi psikopat çıkmıştı yani çok gıcığım kıza ama defterin o sayfasına ellemedim bile öyle birisi hiç olmamış gibi yaşıyoruz ..yani diyeceğim o ki eski nişanlısı eşinizin peşini bırakmayan bir psikopatta olabilirdi..herşeyi dert etmeyin

Yani yıllarca açılmamış bir çanta niye eskileri kurcalayip evliliğinizi zedeliyorsunuz geçmişte yaşanmış olay sizin esinizden önce erkek arkadaşınız olmadimi

Bence bir fotoğrafla aklına gelebilir ama bir sözle de olabilir bu şarkı ile isim ile herseyle mümkün... Yani aklına gelmesi doğal bence hic hatırlamıyor gibi davranırsa korkun derim. Adam açık açık eski resimlerimiz vardi demiş hiçbişey demeyip gizliden bakadabilirdi. Bir fotoğrafla aklı karışacağını sanmam... Karışıyorsa da fotoğraftan kaynaklı değildir bitmeyen şeyler yüzünden dir bence bugün fotoğrafı göstermeseniz yarın baska bir şekilde ulaşırdı ulaşacak olsa unutamasa...

bende Esimle Nikah zamani tartismistik (suclu bendim) sinirden Dolabindaki Kitaplari toparliyordum saat gecenin 3ydü , ozaman koskocaman bi poster bulmustum. Bir cafede sevgilisi ile cekilmisler. Sabaha kadar icim icimi yemisti Sabah ise herkes Ailecek Kayinbaba kayinlar gelinler fln Kahvalti masasinda beni bekliyorlardi.

Haspam surati bes karisti Kayinvalidem beni fark edip neyin var kizim dedigi an koskocaman Posteri Sofranin ortasina koyup , Eskilerinden hic vazgecemezmisde demistim.

Adı üstünde eski

Siz nasıl evlendiniz peki ?
Flört ederek mi ?
Size karşı Davranışları nasıl ?

Bence o resimleri silin öyle verin. Yok yere Geçmişi hatırlatmaya lüzum yok.

Adı üstünde eski

Siz nasıl evlendiniz peki ?
Flört ederek mi ?
Size karşı Davranışları nasıl ?

Bence o resimleri silin öyle verin. Yok yere Geçmişi hatırlatmaya lüzum yok.
Eski ama görünce öyle olmuyor severek evlendik. Banada aşık ve seviyor her zaman el üstünde tutuyor hakkını yiyemem

Yalnız çok kıskandım ilişkilerini. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Kimin ilişkisini anlayamadım?
Eşinizle eski nişanlısı ilişkisini. Güzel bir ilişkileri varmış neticede ama demek ki eşiniz onu gerçekten sevmemiş. Sizi çok sevdiği için sizinle evlenmiş.
Eskiye takılmak yersiz, eğer aranız kötü ya da unutamadığına dair bir ibare olsaydı üzülmenize hak verirdim ama aranız iyiyken bunları düşünmeyin. Sizi de el üstünde tutup gözünüzün içine bakıyormuş.

Evet orası öyle Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Ama düşünsenize eşinizin eski nişanlısıyla fotolarını videolarını görünce ne hissedersiniz? Empati yapın

Evet orası öyle Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Ama düşünsenize eşinizin eski nişanlısıyla fotolarını videolarını görünce ne hissedersiniz? Empati yapın
Ben gamsızım umursamam. Daha önce de sarmaş dolaş çook sevgilisiyle fotoğrafını görmüştüm. Umursamadım. Sonuçta o kızı sevseydi şuan onunla olurdu, benimle değil diye düşündüm.

Ben gamsızım umursamam. Daha önce de sarmaş dolaş çook sevgilisiyle fotoğrafını görmüştüm. Umursamadım. Sonuçta o kızı sevseydi şuan onunla olurdu, benimle değil diye düşündüm.
Masallah sizide tebrik mi etmek lazım yoksa hayret mi etmek lazım bilemedim acıkcası

Masallah sizide tebrik mi etmek lazım yoksa hayret mi etmek lazım bilemedim acıkcası
Bence siz bir garipsiniz. Geçmiş geçmişte kalmış, eşiniz sizin eski sevgilinizle olan fotoğraflarınızı görüp sorun çıkarsa ne düşünürsünüz? Sizde empati yapın.

Bence siz bir garipsiniz. Geçmiş geçmişte kalmış, eşiniz sizin eski sevgilinizle olan fotoğraflarınızı görüp sorun çıkarsa ne düşünürsünüz? Sizde empati yapın.
Çıkarabilir hakkıdır die düşünüyorum. Çünkü seven kıskanır

Bence kendinizi bununla huzursuz etmeyin. Zaten çok değerli olsaydı, bizzat kendisi saklıyor olurdu o flash belleği. Muhtemelen onun babaannesinde olduğunu bile unutmuştur.

Teşekkürler herkese geldi geçti işte bir dönem kadınlık hormonlarım kıskançlığım tavan yapmıştı sadece o kadar. Allah’a şükür mutlu bir evliliğim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…