Önceki yorumlarımda bahsetmiştim neden ayrıldıklarınıYa eşin o flash ı unutmuştur bile ama çok sinir bozucu bir durum valla niye ayrıldıklarını çok merak ettim doğrusu
Tamam canım şimdi gördüm .. Geçmişte yaşanmış şeyler için iç huzurunu bozma..herkes bu tarz şeyler yaşayabiliyor..Eşine Keşke dedirtmiyorsan emin ol aklına bile gelmiyordur eski nişanlısı Bende geçen eski bi defter buldum mesela eşimin.. Hiç kullanmadığı çantasının içinde öylece duruyormuş geçen bi karıştırayım dedim defterin bilgiler bölümünde acil aranacaklarda eski nişanlısının Numarası vardı defter 3 yıldır evimizdeymiş unutulmuş gitmiş.. Eşim yırt at dedi aman dedim dursun o kadar ki yani hiç bi şey ifade etmiyor.. kız bizi nişanlandığımızda ayırmaya falan çalıştı hatta öyle ki evleneceğimiz günü öğrenir düğün salonuna gelirse falan diye bile tedirgin olmuştuk :) Evlendik 2 sene geçti geceleri özel numaradan aradı sesimizi dinleyip dinleyip kapatıyor falan filan o kadar takıntılı bi psikopat çıkmıştı yani çok gıcığım kıza ama defterin o sayfasına ellemedim bile öyle birisi hiç olmamış gibi yaşıyoruz ..yani diyeceğim o ki eski nişanlısı eşinizin peşini bırakmayan bir psikopatta olabilirdi..herşeyi dert etmeyinÖnceki yorumlarımda bahsetmiştim neden ayrıldıklarını
Yani yıllarca açılmamış bir çanta niye eskileri kurcalayip evliliğinizi zedeliyorsunuz geçmişte yaşanmış olay sizin esinizden önce erkek arkadaşınız olmadimiArkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördümBöyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur
Eski ama görünce öyle olmuyorAdı üstünde eski
Siz nasıl evlendiniz peki ?
Flört ederek mi ?
Size karşı Davranışları nasıl ?
Bence o resimleri silin öyle verin. Yok yere Geçmişi hatırlatmaya lüzum yok.
O zaman eski defterleri açmaya lüzum yokEski ama görünce öyle olmuyorseverek evlendik. Banada aşık ve seviyor her zaman el üstünde tutuyor hakkını yiyemem
Kimin ilişkisini anlayamadım?Yalnız çok kıskandım ilişkilerini. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Eşinizle eski nişanlısı ilişkisini. Güzel bir ilişkileri varmış neticede ama demek ki eşiniz onu gerçekten sevmemiş. Sizi çok sevdiği için sizinle evlenmiş.Kimin ilişkisini anlayamadım?
Evet orası öyle Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Ama düşünsenize eşinizin eski nişanlısıyla fotolarını videolarını görünce ne hissedersiniz? Empati yapınEşinizle eski nişanlısı ilişkisini. Güzel bir ilişkileri varmış neticede ama demek ki eşiniz onu gerçekten sevmemiş. Sizi çok sevdiği için sizinle evlenmiş.
Eskiye takılmak yersiz, eğer aranız kötü ya da unutamadığına dair bir ibare olsaydı üzülmenize hak verirdim ama aranız iyiyken bunları düşünmeyin. Sizi de el üstünde tutup gözünüzün içine bakıyormuş.
Ben gamsızım umursamam. Daha önce de sarmaş dolaş çook sevgilisiyle fotoğrafını görmüştüm. Umursamadım. Sonuçta o kızı sevseydi şuan onunla olurdu, benimle değil diye düşündüm.Evet orası öyle Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Ama düşünsenize eşinizin eski nişanlısıyla fotolarını videolarını görünce ne hissedersiniz? Empati yapın
Masallah sizide tebrik mi etmek lazım yoksa hayret mi etmek lazım bilemedim acıkcasıBen gamsızım umursamam. Daha önce de sarmaş dolaş çook sevgilisiyle fotoğrafını görmüştüm. Umursamadım. Sonuçta o kızı sevseydi şuan onunla olurdu, benimle değil diye düşündüm.
Bence siz bir garipsiniz. Geçmiş geçmişte kalmış, eşiniz sizin eski sevgilinizle olan fotoğraflarınızı görüp sorun çıkarsa ne düşünürsünüz? Sizde empati yapın.Masallah sizide tebrik mi etmek lazım yoksa hayret mi etmek lazım bilemedim acıkcası
Çıkarabilir hakkıdır die düşünüyorum. Çünkü seven kıskanırBence siz bir garipsiniz. Geçmiş geçmişte kalmış, eşiniz sizin eski sevgilinizle olan fotoğraflarınızı görüp sorun çıkarsa ne düşünürsünüz? Sizde empati yapın.
Seven kıskanmaz aslında. Dozunda kıskanmak evet tatlıdır ama tutup geçmişteki olaya takılmak onu dozunda kıskançlıktan çıkarır diye düşünüyorum.Çıkarabilir hakkıdır die düşünüyorum. Çünkü seven kıskanır