Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Evet arkadaşlar dediğim gibi yaptım. Eşim eve gelince babaannem eski el çantanı bulmuş dedim. Çantayı açtıktan sonra flashı aldı ve bilgisayara taktı. Eskiden dinlendiğim müzik listem, askerlik ve nişan fotolarım olacaktı bunda dedi. Ama 3 yıldır kaybettiğimi sanıyordum dedi. Tabi ben hiç bilmemezlikten geldim :olamaz: neyse pcden fotoğraflar açılır açılmaz Ex’ini gördü. Bana dönerek “bunlar senin canını acıtabilir en iyisi ben bakmadan sen sil ama askerlik fotoğraflarımı ve müziklerimi silme ayrıca senden tek ricam geçmişimle beni yargılama” dedi. Şimdi tek tek seçip siliyorum fotoları ve videoları:cool: kendiside balkonda sigara içiyor

Evet arkadaşlar dediğim gibi yaptım. Eşim eve gelince babaannem eski el çantanı bulmuş dedim. Çantayı açtıktan sonra flashı aldı ve bilgisayara taktı. Eskiden dinlendiğim müzik listem, askerlik ve nişan fotolarım olacaktı bunda dedi. Ama 3 yıldır kaybettiğimi sanıyordum dedi. Tabi ben hiç bilmemezlikten geldim :olamaz: neyse pcden fotoğraflar açılır açılmaz Ex’ini gördü. Bana dönerek “bunlar senin canını acıtabilir en iyisi ben bakmadan sen sil ama askerlik fotoğraflarımı ve müziklerimi silme ayrıca senden tek ricam geçmişimle beni yargılama” dedi. Şimdi tek tek seçip siliyorum fotoları ve videoları:cool: kendiside balkonda sigara içiyor
Adam Adam Maşallah değerini bilin

Evet arkadaşlar dediğim gibi yaptım. Eşim eve gelince babaannem eski el çantanı bulmuş dedim. Çantayı açtıktan sonra flashı aldı ve bilgisayara taktı. Eskiden dinlendiğim müzik listem, askerlik ve nişan fotolarım olacaktı bunda dedi. Ama 3 yıldır kaybettiğimi sanıyordum dedi. Tabi ben hiç bilmemezlikten geldim :olamaz: neyse pcden fotoğraflar açılır açılmaz Ex’ini gördü. Bana dönerek “bunlar senin canını acıtabilir en iyisi ben bakmadan sen sil ama askerlik fotoğraflarımı ve müziklerimi silme ayrıca senden tek ricam geçmişimle beni yargılama” dedi. Şimdi tek tek seçip siliyorum fotoları ve videoları kendiside balkonda sigara içiyor

Esin cidden kaliteli adammis:KK59:

Eşiniz bilmiyor mu acaba öyle bir flashın olduğunu ya biliyorsa daha vahim neden saklıyorsun diye kavga çıkarırdım ben sanırım
Önceki yorumları okursan eşinin bilmediğini gerçekten unutmuş olduğunu anlarsın canım.

Esiniz iyi demis yalniz o silse daha iyiydi sizin icin zor olur fotolari gormek

Nasil görümceler var ya. Abimin geçmişi beni ilgilendirmez anlatilacak birsey varsa o anlatır der susae insan. Ben hic yengeme abimin gecmis iliskilerini birak imasini bile yapmam .

Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:
sizin eski sevgiliniz olmadımı hiç:)

Aynı şeyi yaşadım 😃 evliligimzn 1. Ayıydı küçük bı odamz vardı orda ıvır zıvır ne ararsan var orayı düzenliyordm eşimin evrak çantası gibi bı çantası vardı eski tiplerden ama actm içini sebebi ise içinde ise yarayan yaramayan şeyleri tasnif edip akşam atılacaklari atmak aklımın ucundan hic geçmedi bakaym çantada özeli varsa yakalarım gibisinden çünkü o kadar eminimki öyle bişeyle karşılaşmayacagmdan.
Neyse actm çantayı eşimin lise üni yıllıklari üniversitesitede 2 yıl çıktığı kız vardı biliyordum onunla ilgili ne kadar ani varsa çantada Allah'ım elimi attıkça bisey çıkıyor 😒😣 kızın günlüğü bile var ondan ayrı geçirdiği zamanlarda yazdığı günlükler hepsini saklamış fotoğraflar notlar once bı şok tabi akşam geldi çantayi söyledim içine bak atılacak evrakte bişey varsa hallet yoksa da kaldr dedim baktı baktı kızardı bozardi bunlar ne zamandır burda Allah bilir dedi aldı attı hepsini hayır hiç bişey üzülmedim de onu arkadaşıyla aldatan kızın fotoğraflarını saklayacak kadar ne içtin be adam nedeni neydi ki yıllar sonra bakıp ne aldatıldım be demek için mi ya da ne çok ne gereksiz sevmişim demek için mi? Sonu böyle biten anı insanın yüzünü neden güldürsun ki? 😊 Uzun zamandır kullanmadığı içinde unuttuğu anılar olduğu çok belliydi ses etmedim ne edeyim anacim hayatı ikimizede zindan mi.???

Böyle bir durum var ise zaten evlenilmemeli. Yada bosanmali. Herkes hayatinda bir takim seyler yasar. Bu demek degil ki aklin baskasindayken evlenilsin. Eger hayatin boyunca tek kisiye takik kalirsan, bu pskilojik bir durum ve bence iyi birsey degil zaten.

Foto bu kadar zarar vermemeli. Eger bu adam sirf foto gördü diye akli ex'ine kayarsa, hatta onun ile tekrar birlikte olmak istese, bu demek ki zaten konu sahibi ile evlilikleri saglam bir zemine kurulmadi. Öyle bir evlilikte er yada geç kötü olacak, bosanmaya yÜz tutuacak.

Adam fotograflari gorup tekrar birlikte olmak ister, konu sahibinin kocasi eskiyi unutamamistir demedim.

Baska bir üye "O nu sevseydi sen olmazdin" gibi birsey yazmiş. Ben de konu sahibinin konusundan ziyade sirf o cumleye cevap vermek istedim. Yani yazdigim seyler konu sahibinin kocasi için degildi.
Evet boyle durumlarda evlenmeseydi, bosansaydi ama oyle olmuyor. Karisi hamileyken içip içip sarhoş olup eski sevgilisinin kapisinda cumle aleme rezillik cikarani da gordum.

Onun disinda fotograflarin zarari yok bence de ama insan gormekten rahatsizlik duyabilir gayet insani bence ve elin insanini hatira tutmanin da bir anlami yok.

:)) ulan yine olan kadina oluyor dedirttin. Ayakcisi misin adam keyif sigarasi icerken sen seni acitacak anilari secip siliosun. Sabaha ölcen belki son yaptığın is bu oluyomus dusunsene acayip patetik duruyo burdan. O flashi onun burnuna sokardim acitirsa onu acitsin. Işgüzar babanneye ara anlat bari vermeseydin keske diye kiz. Uff gene senin haricinde herkes rahat. Oldu mu simdi ya.

Ee bizim bastirilmis halde duruyor evde hicde dert degil. Esim o zamanki hallerimi goreyim diye sakliyorum baksana ne gecmisim falan diyo umrumda degil 10 yil gecti ustunden. Eski nisanlida evli cocugu var hala ortak arkadaslarida var... herkesin bi gecmisi var sonucta.
O zamanki hallerini görecek başka fotoğraf mı kalmamış. Atmaya kiyamiyor bahaneside hazır.

Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:

Sende eski nişanlısıyla olan fotoğrafları sil askerlik Fotoğraflararı kalsın bu konuda da k bakmasın size bir şey diyemez ayrıca neden ayrılmışlar ki hem ayrılıp sizi seçmiş demek ki sizi daha çok seviyor

:)) ulan yine olan kadina oluyor dedirttin. Ayakcisi misin adam keyif sigarasi icerken sen seni acitacak anilari secip siliosun. Sabaha ölcen belki son yaptığın is bu oluyomus dusunsene acayip patetik duruyo burdan. O flashi onun burnuna sokardim acitirsa onu acitsin. Işgüzar babanneye ara anlat bari vermeseydin keske diye kiz. Uff gene senin haricinde herkes rahat. Oldu mu simdi ya.
Ekşiden miyiz?:KK55:

X