Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde çok meraksızsınız ben bile merak ettim koliyi
Benzerini birkaç ay önce yaşadım. Eşimin vesikalık fotosunun arkasında buldum resmi, görmemiş gibi yaptım, olduğu gibi koydum. Hiçte zoruma gitmedi. Fotoyu görünce mi yaşanılanlar önemseniyor? Adı üstünde yaşanmış...eşim resmi fark eder ve atmak isterse atar zaten.Kızlar davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Lafa gelince aman banane gecmiş bitmiş diyoruz ama konu sahibine empati yapın. Ne yani aynı durumda siz olsaydınız. Hiç umursamayack mıydınız?
Madem o kadar bakmışsınız askerlik fotoğraflarını ayririn sonra diğer fotoğrafları silin gitsin . Gerçekten sinir bozucu ama neticede sizinle daha mutlu olmuş ki sizinle evlenmiş . Bunun için eşinize tavır koymanız bile doğru olmaz. Hatta en doğrusu eşinize söylemeniz olur. Ben olsam önce söylerim ama onun tekrar o fotoğrafları görmesini istemediğimi eklerim zaten eşim sil gitsin der ama benim bu huysuzlugumun aksiligimin kiskancligimin nedenini bilirArkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur
Bu arada evlendigimizde eski esimin annesi bana ogluna ait esyalari verdi. Icinde fotograflar da vardi. Bir tanesi eski sevgilisiyle cekilmis bir fotografti. Hic takmadim ben. Resmi de atmadim. Bizim de fotograflar artik tipki o fotograf gibi eskide kaldi artik.
bir çok kadın resimleri sil filan yazmıs ama ne hakla size ait olmayan bir flashtaki resimleri silebilirsiniz ki ?
saygısızlık degil bu ? saygıyı en cok en yakınlarımız hak etmiyor mu ?
Şöyle konulara "O'nu sevse onunla olurdu" yorumlari gelince acayip gicik oluyorum. Erkek sevse bile belki kadin birlikte olmayi istemiyor? Bir ilişkinin devam edip etmeyecegi sadece erkegin elinde olan birsey degil. İlişkiyi kadin da bitirmiş olabilir. Erkegin sevip sevmemesi belirlemiyor herseyi.
Ayrildiktan sonra baskasiyla evlenip akli hala eskisinde kalan kadin/erkekler yok mu?
Neyse konu sahibican yapacak birsey yok zamaninda cok sevmiştir olabilir, ben de bu tarz seyler gorsem kiskanirdim ama size olan sevgisine guveniyorsaniz boyle seyler için huzurunuzu kacirmayin. Askerlik fotograflari haric digerlerini silin gitsin.
Ozguven eksikligi. Esleri gozlerinde cok yukarida gorurken kendilerini asagilarda gormek bu. Kendini hice saymak.Konu bana da hatırlattı.
Kv nin evinde eski fotoğraflara bakıyorduk. Kv, eşim, ben.
Bir iki vesikalık resmi görünce kb in eski sevgililerinin olduğunu söylemişlerdi.
Unutmuşlar aralara girmiş. Kb nişanlı o dönem. Ben de "çıkarmışken atın bunları gereksiz fotoğraflar" demiştim.
Belki de benden çekinip hepsine kb in dediler..
Beni pek özgüvensizliğe düşüremez böyle şeyler ama emin olamamışlardır..
Ne kadar ezik ruhlu kadın varmış. Bir kaç fotoğrafla tribe girmeye hazırlarmış..