Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Eskileri acmanin kimseye bir faydasi yok. Herkesin herkesten once bir hayati vardi, o flash saklanmis olmasaydi da boyle bir gercek var sonucta. Belli ki unutulmus gitmis, belki de esinizin o çantadan ya da flashbellekten haberi bile yoktur, takilmayin boyle seylere.

Sizde çok meraksızsınız ben bile merak ettim koliyi

üç aşağı beş yukarı tahmin etmiyor musunuz iki sevgili arasında olabilecekleri?
Iliski eski de olsa mahremiyetine saygiyi hak ediyor diye dusunuyorum.

Eşimin sevgisi ile alıp veremediğim yok :)
Ona benden daha çok hediye almış yada çiçek almış yada daha çok jest yapmış olabilir.
bana yaptıkları yada yapmadıkları bana batmıyor. batsa bile bunun baskasina kiyasla degil, benim standardımla alakasi olur. 🤷🏻‍♀️

Aman askerlik anısı bilmem ne
Babaanne hatırlatmasa vermese kimsenin haberi olmucak
Ben olsam flashı çekiçle kırardım çöpe atardım eşime de hayatım babaannen bu çantayı verdi içine bakacaktım ama aşırı tozlu açamadım balkonda bak bakacaksan da derdim
Ne uğraşıcam tek tek fotoları silmekle falan
Flash yıllardır yoktu şimdi de yok işte mis.

Kızlar davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Lafa gelince aman banane gecmiş bitmiş diyoruz ama konu sahibine empati yapın. Ne yani aynı durumda siz olsaydınız. Hiç umursamayack mıydınız? :sopa:
Benzerini birkaç ay önce yaşadım. Eşimin vesikalık fotosunun arkasında buldum resmi, görmemiş gibi yaptım, olduğu gibi koydum. Hiçte zoruma gitmedi. Fotoyu görünce mi yaşanılanlar önemseniyor? Adı üstünde yaşanmış...eşim resmi fark eder ve atmak isterse atar zaten.

Ben olsam usbyi kirip atardim ve ona hic bahsetmezdim. Zaten farkinda bile degil orada oldugunun. Simdi yeni gordugun icin kotu hissedersin kiskanirsin ama zamanla unutursun

Insan bi kotu hisseder, bunu anlarim ama otesi haddini aşmak olur.. Senden öncesi, bitmis gitmis bi sey sonuc itibariyle.. Geçmişi degistirme sansimiz yok.. Severek de evlenmissiniz.. Huzurunu kaçırma bence :işsiz:

Bence eşin de silerdi onları bilse. unutmuş gitmiş kalmış oylece. O fotolardan kimseye fayda gelmez su saatten sonra ben olsam silerdim. Hem nişanlısı da evlenmiş ya da hayatında biri olabilir.

Benim de bosandigim eski esimle bir suru fotograflarim var, videolarim var. Ama eskide kaldi iste...Neden bu kadar taktiniz anlamadim. Ayrilmislar. Esiniz sizi secmis. Neden esler, eskileri bu kadar takar ki? Adi ustunde eskide kaldi. Bir anı sadece...

Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:
Madem o kadar bakmışsınız askerlik fotoğraflarını ayririn sonra diğer fotoğrafları silin gitsin . Gerçekten sinir bozucu ama neticede sizinle daha mutlu olmuş ki sizinle evlenmiş . Bunun için eşinize tavır koymanız bile doğru olmaz. Hatta en doğrusu eşinize söylemeniz olur. Ben olsam önce söylerim ama onun tekrar o fotoğrafları görmesini istemediğimi eklerim zaten eşim sil gitsin der ama benim bu huysuzlugumun aksiligimin kiskancligimin nedenini bilir

Bu arada evlendigimizde eski esimin annesi bana ogluna ait esyalari verdi. Icinde fotograflar da vardi. Bir tanesi eski sevgilisiyle cekilmis bir fotografti. Hic takmadim ben. Resmi de atmadim. Bizim de fotograflar artik tipki o fotograf gibi eskide kaldi artik.

Bu arada evlendigimizde eski esimin annesi bana ogluna ait esyalari verdi. Icinde fotograflar da vardi. Bir tanesi eski sevgilisiyle cekilmis bir fotografti. Hic takmadim ben. Resmi de atmadim. Bizim de fotograflar artik tipki o fotograf gibi eskide kaldi artik.

Konu bana da hatırlattı.
Kv nin evinde eski fotoğraflara bakıyorduk. Kv, eşim, ben.
Bir iki vesikalık resmi görünce kb in eski sevgililerinin olduğunu söylemişlerdi.
Unutmuşlar aralara girmiş. Kb nişanlı o dönem. Ben de "çıkarmışken atın bunları gereksiz fotoğraflar" demiştim.
Belki de benden çekinip hepsine kb in dediler.. :KK70:
Beni pek özgüvensizliğe düşüremez böyle şeyler ama emin olamamışlardır.. :KK48:

Ne kadar ezik ruhlu kadın varmış. Bir kaç fotoğrafla tribe girmeye hazırlarmış..

bir çok kadın resimleri sil filan yazmıs ama ne hakla size ait olmayan bir flashtaki resimleri silebilirsiniz ki ?
saygısızlık degil bu ? saygıyı en cok en yakınlarımız hak etmiyor mu ?

Ah yok canim, hayat bir yesilçam filmi tabiki. Simdi adam o fotograflari görecek ve "ah ayseem aaaah" deyip kizi tekrar bulup, tekrar birlesecekler. Sonra konu sahibi ile bosanacaklar ve o ayse ile 4 çoçuk yapip mutlu mesut yasayacaklar

:işsiz:

Şöyle konulara "O'nu sevse onunla olurdu" yorumlari gelince acayip gicik oluyorum. Erkek sevse bile belki kadin birlikte olmayi istemiyor? Bir ilişkinin devam edip etmeyecegi sadece erkegin elinde olan birsey degil. İlişkiyi kadin da bitirmiş olabilir. Erkegin sevip sevmemesi belirlemiyor herseyi.

Ayrildiktan sonra baskasiyla evlenip akli hala eskisinde kalan kadin/erkekler yok mu?

Neyse konu sahibican yapacak birsey yok zamaninda cok sevmiştir olabilir, ben de bu tarz seyler gorsem kiskanirdim ama size olan sevgisine guveniyorsaniz boyle seyler için huzurunuzu kacirmayin. Askerlik fotograflari haric digerlerini silin gitsin.

Böyle bir durum var ise zaten evlenilmemeli. Yada bosanmali. Herkes hayatinda bir takim seyler yasar. Bu demek degil ki aklin baskasindayken evlenilsin. Eger hayatin boyunca tek kisiye takik kalirsan, bu pskilojik bir durum ve bence iyi birsey degil zaten.

Foto bu kadar zarar vermemeli. Eger bu adam sirf foto gördü diye akli ex'ine kayarsa, hatta onun ile tekrar birlikte olmak istese, bu demek ki zaten konu sahibi ile evlilikleri saglam bir zemine kurulmadi. Öyle bir evlilikte er yada geç kötü olacak, bosanmaya yÜz tutuacak.

Eski nişanlısı ile olan fotoğrafları silerdim, flashın içinde kalan askerlik fotoğraflarını laptopa atar, flashı kullanırdım. :))

Herkes ne kadar cool maşallah.kimse umursamaz demek böyle bir şeyi.
Ben kocamın başka bir kadınla öpüştüğü fotoğrafları görsem üzülürdüm ya, deli gibi üzülürdüm. Bunları bilmek başka görmek başka şey.
Elbette fotoğrafları görse aklı o kişiye kaymaz eşinin , konu sahibinin de böyle bir şüphesi olduğunu sanmıyorum.
Ama insani olarak kocasının başkasına olan aşkına tanık olmak kırıcı bir şey.

Konu bana da hatırlattı.
Kv nin evinde eski fotoğraflara bakıyorduk. Kv, eşim, ben.
Bir iki vesikalık resmi görünce kb in eski sevgililerinin olduğunu söylemişlerdi.
Unutmuşlar aralara girmiş. Kb nişanlı o dönem. Ben de "çıkarmışken atın bunları gereksiz fotoğraflar" demiştim.
Belki de benden çekinip hepsine kb in dediler.. :KK70:
Beni pek özgüvensizliğe düşüremez böyle şeyler ama emin olamamışlardır.. :KK48:

Ne kadar ezik ruhlu kadın varmış. Bir kaç fotoğrafla tribe girmeye hazırlarmış..
Ozguven eksikligi. Esleri gozlerinde cok yukarida gorurken kendilerini asagilarda gormek bu. Kendini hice saymak.
Eski resimleri gordu diye erkekler eskilere kosacak olsa eski es coktaan gelirdi bana mesela. Ya da ogluma hatira diye sakladigim babasinin fotograflari dondurseydi beni coktaan donerdim. Biten birsey bitiyor. Ama neden kadinlarimiz bunu anlamiyor?

X