Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Fotolari tek tek secmek degilde tarayarakta yapilabilirdi bin yolu var kopyalayarak neyse bitti gitti sanirim kendini yipratma onune bak gecmis geriye goturur,bir an o kiz benmiyim dedim sehirler tutmadi 🤪
burdan çok güzel olduğunuzu ve ayaklarınıza kapanılarak buketler verildiğini mi anlamamız gerekiyor :KK70:

Konuyu okuyunca ulaan dedim kalktim esimin ivir zivir kutusunu karistirdim 5 yil once ona yazdigim notu saklamis bosuna kuruntu yapmisim 😅😅😅
Konuya gelince de konu sahibi gecmis gecmiste kalmis bosveeer esimle uzun zamandan beri beraberiz daha kac sevgilisi oldugunu bilmem, adam her gece bana sarilip uyuyor gecmis gecmiste kalsin en guzeli😊

Bnm eski sevgilimin yeni nişanlisi da boyle bir konu açacak diye ödum kopuyor.
Nihayetinde yaşanmişliklar var bende olsam askerlik fotolari haric siler oyle verirdm ya da verir beraber bakalim der ve ondan silmesini rica ederdim

Ilk evlendiğim aylarda benim kayınvalidem onların evindeyken birgün gel eski albümlere bakalım demişti. Neyse başladık bakmaya ortalara doğru "sen bakmaya devam et ben odama çıkıp biraz uzanayım,ama bakarken üzüleceğin şeyler görebilirsin"dedi. Bende neyi kastettiğini cidden Anlamadigim için bakmaya devam ettim.Esimin eskiden nişanlandığını o kızı çok sevdiğini birlikte tatillere gittiğini filan zaten biliyordumda kayınvalidenin özene bezene fotoğrafların arasına o kızla olan en harika fotolarını ayırıp görmemi istediğini sanmamıştım.Baktim ay ne eğlenmişler,ne romantik anlar vs..Ilk biraz etkiledi sonra dedim ki üstünden yıllar geçmiş o kızdan sonra da nice kızlar gelmiş geçmiş biz evlenmisiz niye takıyorum ki?Neyse sonra..
Kayınvalidem de gözleri parlayarak geldi sordu ne oldu Iyimisin diye Bende gayet iyiyim neden sordunuz ki dedim gülerek ahh istediğini alamadı ya tabi nasıl bozulmuştu hiç unutmam ))
Sonra biz bu eski nişanıyla tam 4 yıl aynı sokakta komsuculuk oynadık tesadufe bakin..oda evliydi tanistik selamlaştık konuştuk ayak üstü filan..
Konu sahibi üzülmeyin hepsi anılarda kalıyor inanın.Esiniz sizin kadar etkilenmez o fotoları yeniden görse.Gecmis gitmiş artık takmayın.

Evet eski erkek arkadasimla.olan fotolarim duruyor evde. Ayni kutunun icindeler. Ya 7 yildir evliyiz 10 yildir beraberiz neyi dert edicez

Eşimi şu hayatta her şeyden çok seviyorum. Bin kere dünyaya gelsem hepsinde onunla evlenirim onu belirtmek isterim.

Eski bir sevgilim vardı, iki sene beraberdik. Çok üzülerek ayrılmıştık, kendime uzun zaman gelememiştim ayrılıktan sonra. Kendi elimle bütün fotoğraflarımızı sildim. Bir tane kalmıştı toplu bir fotoğraf o kadar.

Kanser olduğunu öğrendim geçenlerde. Ağırmış epey durumu. O kadar isterdim ki açıp bi bakmayı. O ana kadar sildiğimi bile unutmuştum. İnsan birilerini hayatının bir döneminde gerçekten sevince ne olursa olsun anılarına sahip çıkmalı. Ben çok pişman oldum, şimdiki aklım olsa sizin gibi yapardım.

Öf amaaan askerlik fotolari lazim olsaydi orda unutmazdı sil gitsn. Ama okurken cız etti içim ben cok takılırdım böyle bişeye

olduğu gibi veririm eşime, ona ait sonuçta ne yapacağına o karar versin.

Evet arkadaşlar dediğim gibi yaptım. Eşim eve gelince babaannem eski el çantanı bulmuş dedim. Çantayı açtıktan sonra flashı aldı ve bilgisayara taktı. Eskiden dinlendiğim müzik listem, askerlik ve nişan fotolarım olacaktı bunda dedi. Ama 3 yıldır kaybettiğimi sanıyordum dedi. Tabi ben hiç bilmemezlikten geldim :olamaz: neyse pcden fotoğraflar açılır açılmaz Ex’ini gördü. Bana dönerek “bunlar senin canını acıtabilir en iyisi ben bakmadan sen sil ama askerlik fotoğraflarımı ve müziklerimi silme ayrıca senden tek ricam geçmişimle beni yargılama” dedi. Şimdi tek tek seçip siliyorum fotoları ve videoları:cool: kendiside balkonda sigara içiyor

Yalnız 3 sene önce flash kaybetsem içinde ne olduğunu hatırlamam bende mi bi sorun var :KK70:
İçindekileri teker teker nasıl hatırladı öyle.

Benim evimde esimin eski karisiyla fotograflari olan album duruyor , niye bu kadar kafayi yediniz yahu ?
Ne at derim ne de yirt derim cunku cocugunun albumu , cocugunun bebeklik , cocukluk , tatil fotolari hepsinde de eski eski var dogal olarak , sadece ilk beraber yasadigimiz zaman soyle bir goz attim sonra kaldirdik kitapliga duruyor orda
İlk gordugunuzde kotu hissetmis olabilirsiniz ama bu kadar kotu olacak bir durum yok sonucta hepimizin evlenmeden once gecmis hayati var

Herkesin geçmişi vardır bu kadar abartmanın anlamı yok.
Biz de ilk evlendiğimizde kutulardan birinde eski sevgilisinin fotoğrafı çıktı. Ben meraklı bir insanımdır bakayım dedim. Ay kol tüylerini almamış ne güzel okşanır bunlar yumuşak yumuşak ahahaha diye gülmeye başladım zaten. Ben mi gevşeğim sizler mi hassasınız bilemedim. Yani objektif bakınca da tüm sevgililerinden güzelmişim Allah için şimdi doğum kilolarıyla başım belada ama yakında vereceğimi umuyorum.
sevgili konu sahibi yaşanmış bitmiş. Kendinizi üzecek bir şey yok.
Benim de çok sayıda ilişkim oldu ç. Kimiyle güzel şeyler hatırlıyorum kötü ayrılmadıysak tavii, kimiyle nasıl kurtuldum şundan diye tiksinerek bakıyorum. Ama hepsi bitti gitti şimdi evliyim eşimi seviyorum. Eşimin ilk aşkı baya olaylıymış, aileler biliyormuş ama bazı nedenlerle olmamış aileler istememiş birbirlerini kızdan fotoğraf yok ama ona aldığı ve veremediği bir hediye hala bekar odasında durur. Attırmak aklıma gelmedi. Çocukça bir sevgiymiş, izini kaybetmiş, intiharı da düşünmüş. Sonra unutmuş başkaları da olmuş sonrasında. Dediğine göre ikinci aşkı da evlilikle sonuçlanmış o da ben oluyorum. Şimdi benden çok mu sevdi, o hediyeyi neden atmıyor diye kendime dünyayı karartsam ne fayda? O kız da eminim evlidir unutmuştur. Hayat böyle. Üzülmeyin unutun gitsin.

İlk evlendiğimiz zamanlar, eşimin de çok eşyalarının, fotoğraflarının olduğu bir kolu vardı. İçindekileri fazlalıkları atmak için koliyi açınca, albümlerden birinde , eski sevgilisiyle olan fotoğrafları vardı sadece, açıp bir iki fotoğrafına bakıp eşime verdim. Sonrasında yırtıp atmış onları.

İlk gördüğüm an bir garip hissetmedim değil ama o fotoğraflara bakınca eski anıları depreşir gibi bir endişeye falan kapılmadım. Nice ilişkiler, evlilikler bitip yerine yenileri yaşanıyor, fotoğrafların olmasıda garip bir durum değil. Bu sebepten moral bozmanın da gereği yok bana göre.

Yalnız 3 sene önce flash kaybetsem içinde ne olduğunu hatırlamam bende mi bi sorun var :KK70:
İçindekileri teker teker nasıl hatırladı öyle.
Bende benim hafızamda sorun var diye üzüldüm çünkü konuyu ilk okuduğum zaman bende böyle düşündüm😄

Kendine guvenme isinin suyunu cikarttiniz herseyde bunu öne atiyorsunuz. Fotograflari ha adama vermis, ha kendi silmiş ne fark ediyor? Zaten konu sahibi vermiş eşine ve eşi konu sahibinin silmesini istemiş.
Fotograflari gorunce koşarak o kiza gitmesiyle alakali degil bu durum.

Normalde bir insan kalkip o fotograflari evde saklamak istemez zaten, dolayisiyla silindi diyede sorun etmez. Eski sevgili fotograflari saklamak ne buyuk marifet olmuş.

Benim evimdeki fotograflara arada acip bakariz esimle mutlu oluruz, bazen ailelerimizle bakariz mutlu oluruz. Birlikte bakmayacagimiz ya da aile icine cikartmayacagimiz fotograflari neden sakliyoruz? İstifçi bir insan degilim evde kullanilmayan seyleri bile atarim. Cok flortum oldu, asik oldugum da oldu, fotograflarimiz da oldu ama eşimden önce, bekarken bile o fotograflari istiflemedim gerek duymadim.

Kendine guvenen insanlar olarak eski sevgiliyle, nisanliyla olan fotograflari cikarip cikarip bakip mutlu olanlarin kendi sorunu veya tercihi diyeyim ama kendine guven degil bu.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar dediğim gibi yaptım. Eşim eve gelince babaannem eski el çantanı bulmuş dedim. Çantayı açtıktan sonra flashı aldı ve bilgisayara taktı. Eskiden dinlendiğim müzik listem, askerlik ve nişan fotolarım olacaktı bunda dedi. Ama 3 yıldır kaybettiğimi sanıyordum dedi. Tabi ben hiç bilmemezlikten geldim :olamaz: neyse pcden fotoğraflar açılır açılmaz Ex’ini gördü. Bana dönerek “bunlar senin canını acıtabilir en iyisi ben bakmadan sen sil ama askerlik fotoğraflarımı ve müziklerimi silme ayrıca senden tek ricam geçmişimle beni yargılama” dedi. Şimdi tek tek seçip siliyorum fotoları ve videoları:cool: kendiside balkonda sigara içiyor
Vayy eşinizden muhteşem bir hareket ve sözler kıymetini bilin adam gibi adam

Kendine guvenme isinin suyunu cikarttiniz herseyde bunu öne atiyorsunuz. Fotograflari ha adama vermis, ha kendi silmiş ne fark ediyor? Zaten konu sahibi vermiş eşine ve eşi konu sahibinin silmesini istemiş.
Fotograflari gorunce koşarak o kiza gitmesiyle alakali degil bu durum.

Normalde bir insan kalkip o fotograflari evde saklamak istemez zaten, dolayisiyla silindi diyede sorun etmez. Eski sevgili fotograflari saklamak ne buyuk marifet olmuş.

Benim evimdeki fotograflara arada acip bakariz esimle mutlu oluruz, bazen ailelerimizle bakariz mutlu oluruz. Birlikte bakmayacagimiz ya da aile icine cikartmayacagimiz fotograflari neden sakliyoruz? İstifçi bir insan degilim evde kullanilmayan seyleri bile atarim. Cok flortum oldu, asik oldugum da oldu, fotograflarimiz da oldu ama eşimden önce, bekarken bile o fotograflari istiflemedim gerek duymadim.

Kendine guvenen insanlar olarak eski sevgiliyle, nisanliyla olan fotograflari cikarip cikarip bakip mutlu olanlarin kendi sorunu veya tercihi diyeyim ama kendine guven degil bu.
Teşekkürler canım içimi ferahlattın :KK54:

X