Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Seninle mutluysa cok takilma evet haklisin insan sevdigini baska biriyle gorunce uzulur..Onune bakmassan yasanmaz,hem o cantadan haberi varmi esinin neden hep saklandi acaba ?
Saklanmış değil belli. Babaannemin evinde unutmuş. Toptozluydu. Köy evi zaten. Birde babaannem flash nedir bilmez kadın 80 yaşında. Yani o konuda şüphem yok

aslinda eski ama gel de cildirma sizin yerinizde olmak istemezdim.bende eski esyalarin arasinda esimin sevgilisiyle normal oturdugu bi resim bulmustum cildirmistim.sizinki daha vahim ben olsam flashi atardim hic bahsetmezdim bile.babaanne ne bilecek icinde flash var mi yok mu

Çok pardon da alıntı yaptığınız kişi yırtmamış ki hatta fotoğrafı birleştirmeye çalışmış ben mi yanlış okudum?
keske tepkinizi kontrol etseymisiniz de ölen bir sevgilinin fotografina sayginiz olsaymis da yirtilmamis olsaymis :KK43:

saygısızlık göremedim. Yanlış anladıysam bildirin lütfen.

ben de bulmuştum ama kıskanmadım yıllar önce ayrılmışlar o sırada eşim ailesinden ayrı bir şehirde yaşıyormuş kv de de eşyaları atmamış eşime gösterdim O da yırt at dedi. Eşiniz O'nu sevseydi peşinden giderdi, sizi seçip evlenmezdi dert etmeyin nişanlılık bu sizden bir şey saklamamış yalan söylememiş

Geçmiş gitmiş meseleleri güncel mevzuymuş gibi dert etmeye gerek yok. Bir çoğumuzun geçmişinde "ah onsuz yapamam, ölürüm, hayatımın aşkı" sandığımız birileri vardır. Eşimdem önce 6 yıllık bir sevgilim vardı, ilişkimizin ilk senelerinde yaşlanmak istediğim insanın o olduğunu zannediyordum. Aşk doluyduk birbirimize, eh fotoğraflara da yansıyordu tabi. Sonra ne oldu, zaman bizi öyle bir hale getirdi ki, resmen adamdan yaka silktim, evlenme teklif etti, ben direkt topukladım. Oluyor yani öyle şeyler, hayat bu. Bugüne bakmak lazım. Onsuz yapamayacağı bir insan olsaydı, onunla olurdu değil mi?

Empatiye gerek yok, zaten su an yanibasimda bellekler :)
Yeni taşındım, eşimin eski bellekleri şu an bir kolinin içinde.
Ve o kadar umrumda değil ki, açıp bakmıyorum bile :)
Nesini umursayayim? Ooo fotografları sakladı, aman ne büyük aşk mi diyeyim?
Çok meraklısı olan gider kızı da bulur, benim iki fotoğraftan çekinecek bir durumum yok.
Sizde çok meraksızsınız ben bile merak ettim koliyi

Asker fotalarını yeni flaş diske at diğerini komple çöpe at evet geçmiş gitmiş adamın anılarını tazelemeye de gerek yok bence

Bazı yorumlarda ve tepkisine bak denmiş çok saçma entrikaya gerek yok

Bence kızla olan resımlerı silin eline verin içinde asker arkadaslarınla fotoların varmıs dıyın. Oda belkı nısanlısıyla olamlarda ıcındeydı dıye panıkle alacak bakacak kızla olan resımlerı goremeyınce? Eger sıze burda baska fotolarda vardı naptın dıye cıkısırsa ozaman dersını verın. Ama takmazsa hıc uzerıne dusmeyın demekkı unutmus gitmiş.zaten yıllardır canta aklına gelmemısse bellkı unutmus sızde sılebılrsınz hakkınz yanı sılmek. Sevgılısı olsanız saygı duymak zorundaydınz ama evlısınız esısınz hayatında sız varken baska kadınla sarmas dolas resımlerı tutamaz. Kavga cıksa bıle sız haklosız ne dıycek eskı resımlerımı neden karısrıyosun dıye sızle kavgamı edecek karsıtırbılırsınz esısınz ıyıkıde karıstırmıssınz. Bkmasanız opustuklerı resımler anı olarak durmaya devam edecekti. Ha sıldıkten sonra gerı donus kutusunuda bosalt. Belkı senden sonra resımlerı tekrar yuklemege falan kalkar ıyıce ımha et.

Cok uzucu ama ya dusunsenıze asla kıskanc bırı dsgılsınz ama ıster ısteemz karsınıza kıskanacagınz huzurunuzu bozacak takıntılı olacagnz bır seyler cıkıyor. Ben de bazen esımın flashlarunu karıstırırım baktım bırınde bır not defterı ekran goruntusu oraya tarıh atmıs." 15 eylul ❤️" dıye taa 2015 yılına aıt ekran goeuntusu. Acaba sorsammı dıyordm sonra amann benmde gecmısım oldu bende bırılerı ıcın gunlukler tutuyordum ozel kutular hazırlıyodum aglıyodum her ayrılıkta ask acısı cekıyordum hatta yakınlastıgımda oldu fotograflar vs yanı kendı gecmısımde varkem ona ne dıye konuyu acıyım kı bunlar benmde yasadıgım seylet dedm o resmı sıldım konuyu acmadan kapattım. Evlendıkten sonra bogle seylerın karsına cıkması malesef uzuyor ımsamı ama Bazen kendınden dusunmek gerek sankı

Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor.
Eh hiçbirimiz fotoğraflarda ağlayarak poz vermiyoruz. Güzel halimizle, en neşeli durumlarımızı çekiliyoruz değil mi?
Böyle fotoğraflarının olması ne eski nişanlısını çok sevdiğini, ne de çok iyi anlaştığını gösterir.
Hem hayatında artık o kız tozlu bir çantanın dipte kalmış bir CD'sinde kaldığına göre bu tarz boş şeyleri kafanıza takmaya değmez.
Boşuna bunları kafaya takıp, eşinizin de kendinizin de huzurunu kaçırmayın.

Geçmişe takılmayın. Baştan yazamıyoruz zaten istesek de. Oldu ve bitti. Seninmiş deyin, verin. Gerisini kendi halletsin.

Ne yapacağımı mı var?
Çantayı da belleği de olduğu gibi hiçbirşeyi silmeden eline tastamam tutuşturacaksın. Eşin flaş belleği taktığında gereksiz olanları zaten silecektir. Gereksizden kastım eski nişanlısıyla olanları.

Silmiyorsa asıl o zaman düşündürücü. Boş yere huzurunu bozmaya keyfini kaçırmaya gerek yok.

Sen seviyor musun?
Onun seni sevdiğinden emin misin?

Fazla kuruntu yapmaya gerek yok.

Hem görümcenle kaynanan ne diye eski ilişkiyi anlatıyor ki? Seni istemediler mi ya da gelin olarak görmediler mi?

Neden dolduruşlarına geliyorsun ki?

Suan seninle evli hic kendini uzmeye degicek bisey yok unutmustur heralde uzerinden yillar gecmis.. flashi icinden hicbiseyi silmeden ver eger farkederse daha kotu olabilir o_O

X