Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Bizimde yeni düğünümüz olacak. Kitaplarımızı yerleştirirken ölen sevdiği kızın resmi çıktı kitap arasından. Öyle güzel, duru, su gibi Bi yüzü varmışki.tekrar arasına koydu bişey demedim yüzüm düştü. Bi daha kitabı çıkardı yırttı attı. Ben parçaları birleştirmek için topladım bırak dedi.
Eskiden sevmişte olsa o şuan sizi seviyor. Resimleri silin sorarsa da flaşı boş olarak verin

Belleği olduğu gibi verin ama o nişanlıya yapılan jestler senin ilişkinde yapılmadıysa, seninn üzülüp kırılman çok normal. Çünkü kadınlar bazen böyle süprizler, romantik şeyler alamadıklarında eşlerinin bu konuda cahil ve duyarsız olduğunu düşünür. Ama size yapmadığı ve beklentiniz olan şeyleri başkasına yaptığını gördüğünde kendini değersiz hisseder. Eğer öyle bir durum varsa açık açık konuşun hala aynı tas aynı hamamsa, sizde artık hakedene hakettiği kadar değer verirsiniz. Benim üniversiteden bir arkadaşımın başına gelmişti benzer bir durum. Eşi eski sevgilisinin ay dönümlerini kadar tüm özel günlerini kutlamış , hemde süprizlerle, arkadaşımda çok istemesine rağmen evlilik yıldönümünde bile zor bela kutlardı, dertleştiğimizde ben eşimi böyle şeylere önem vermeyen biri sanıyordum, meğer önem vermediği benmişim demişti. Baya kötü oldular o dönem eşi fena çark etti. Şimdi tüm özel günler bayram edasında kutluyor ama iş işten geçti tabi. Eşinin hala yüzüne vuruyormuş ama adamda anlamıştı hatasını.

Bende olsam çok gıcık olurdum. Nahoş bir durum ya.
Ne kadar eski de olsa. İnsan kuruyor kafasında.

Eski resimleri silip ver bence de.

Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:

Eşiniz belki o flash ın varlığını bile unuttu , kendiniz de diyorsunuz tozlanmış diye. Bence anlatın eşinize durumu. Sonra sizi gerçekten seviyorsa imha eder eski resimleri. Ama ondan gizli birşey yapmak daha büyük sorunlar yaratabilir.

ona yaptığı jestler, bakışlar süprizler sana yapılmıyorsa üzülürdüm bunu sen bilebilirsin.:..
bende eşimle evlenmeden önce demiştim eskilere dair hiçbir hatıra karşıma çıkmasın die (demesemde olurmuş şuan pek takmam) neyse bir gün mailinde taaa eski maillere gitti birde ne göreyim eski sözlendiği kızla elle fotolar yazışmalar :) ama çok takmadım hoşuma bile gitti eşimin o zaman ki duygularını bile sevdim kim bilir ne heyecanlar hayaller yaşadı ben onun duygularını da seviyorum. hatta keşke anlatsa da dinlesem ama anlatmaz ki pis çünkü bu sefer bana sende anlat diecek o benden duyacakalarına tahammul edemez çok kıskanır. :) sırf üzüleceği birşey görürüm die hiç karıştırmaz sormaz eskiyi.
sevgisinden ne kadar eminsen o kadar boş ver gördüklerini geçmişiyle sev şuan sevdiğin adam olmasının sebebi geçmişte yaşadıkları hatıralar...

Vallahi Anıymış, özelmiş, geçmişmiş, belki de geçmemişte olabilir hiç eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin alemi yok.

Size olan hali tavri iyse evliliginiz sorunsuz bi evlilikse gecmisi gecmiste birakin derim.

Bizimde yeni düğünümüz olacak. Kitaplarımızı yerleştirirken ölen sevdiği kızın resmi çıktı kitap arasından. Öyle güzel, duru, su gibi Bi yüzü varmışki.tekrar arasına koydu bişey demedim yüzüm düştü. Bi daha kitabı çıkardı yırttı attı. Ben parçaları birleştirmek için topladım bırak dedi.
Eskiden sevmişte olsa o şuan sizi seviyor. Resimleri silin sorarsa da flaşı boş olarak verin

keske tepkinizi kontrol etseymisiniz de ölen bir sevgilinin fotografina sayginiz olsaymis da yirtilmamis olsaymis :KK43:

Ben olsam eski sevgiliyle resimleri siler flashı çantaya koyar çantayı eşime verirdim."Canım babannem çantanı bulmuş içinde önemli bir şey var mı" diye hiçç haberim yokmuş gibi hayatıma devam ederdim.

Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:
Bende etkilenirdim herhalde istemeden de olsa suratım düşerdi soğuk davranırdım hatta kavga çıkarıp hırsımı almak isterdim 😅 yanlış gelebilir ama alttan alsın kendimi değerli özel hissettirsin diye sarardım galiba 😔hiç hoşlanmasamda kıskancım 😏

Bide o fotoğrafları da kesinlikle silerdim ne gerek var eskiyi hatırlamasına uyarıcı olabilir bencede gerisini de verirdim babaannen çantanı verdi diye

Bende mesajları görmüştüm nişanlanınca cok uzulmuştüm haliyle. Tabi bu mesajlar cok eski ve sevgilisi imiş. 2 senedir evliyiz bizde. Aklıma geldikçe sinirlenirim ama hiç soylemedim. Sonucta eski. Benim de hayatımda birileri oldu. Sizde boşverin. Ayrıca anlatmalarına izin vermeyin kv görümce. Ne hakkına anlatıyorlar. Hiç anlatılırmı

Bitmis gitmis konular
Verin esinizin eline flashi,babaanne verdi bakiver icinde lazim birsey var mi diye soyleyin

X