- 28 Mart 2019
- 3.982
- 4.019
Tekrar evlenirseniz miBenim arkadaşım da şuan sıfır ev döşüyor. Gayet mantıklı ben ilkinde eşya düzen dekor işleri içimde kaldı tekrar evlenirsem herşeyi yapıp yaptırcam
ben de evlendigimde evde bir suru gereksiz esya vardi. mesela kocaman lambalar ama boyle bekar evi esyasi gibi hic bir estetik yok. esim de atmayi sevmez, ben de buyuk bir kismini ikinci el olarak sattim. belki siz de oyle yapabilirsiniz.Merhaba hanımlar.
Ben evlenirken eşimin koltuk takımı bazası ve daha sayamadığım saçma sapan eşyaları vardı ve eşya alırken yatak odası yemek masa vs aldık. Eve geldikten sonra dekorunu yaparsın vs derdi hep. Neyse iki yıldır eşyalarından bıktım ne zaman kullanmak istemediğimi söylesem laf ediyor ne var bunda gayet kullanışlı niye değiştirelim gibi. Pinti değil ama eşyalarından düzeninden vazgeçme problemi var. Nefret ediyorum bu ev düzenime karışmasından kullanmak istemediğim sevmediğim şeylere dayatmasından katlanmaktan. Severek evlendim evlenirken annemi falan bu konuların dışında tuttum insan eşya ile mi mutlu oluyor değiştiririz aşarız sonrasında diye. Ama aşamıyorum. Atmak istediğim şeyleri atamıyorum bıktım bu konu yüzünden sorun yaşamaktan. Tabi ben bu eşyaları kabul ettiğim için her kafadan ses çıktı artık (ikinci evliliği yapanlar bile sıfır ev döşüyor sen nasıl kabul ettin gibi bir dolu insanlardan yorum aldım) arkadaşlar bu cümle bana kullanıldı ben özellikle bunu farklı bir anlamda yazmak istemedim yanlış anlaşılmasın lütfen
şuan kafamın içi kazan gibiNasıl iyilikle bu sorunu eşimle halledebilirim?
bence size onlari soyleyenlere dikkat edin (yakinini bile olsa) boyle kucuk seyler icin karsi tarafi gazlayanlari iyi niyetli bulmuyorumGayet belirgin tepkiler verdim ama ağzı olan konuşuyor. Özünde sabırlıyım iplemem 2 yılda yüz kez farklı kişilerden duyunca artık yoruldum.
Komşu, arkadaş, arkadaş hanımı hiçbirini ben seçmedim hepsi zorunlu tanıdık iyi niyetli olmadıklarını bildiğim halde mecburi görüşmelerde şaka yollu her şey söyleniyor. Bu konuda konuşmak istemiyorum dedim ama yine aynıbence size onlari soyleyenlere dikkat edin (yakinini bile olsa) boyle kucuk seyler icin karsi tarafi gazlayanlari iyi niyetli bulmuyorum
Ben yemek odamı halı perde mutfak bir dolu şeyi aldım ve bunların lafını etmedim. Aynı şeyi eşimden de bekledim hoş olmayan sözcükler kullanmış olabilirim kusuruma bakmayın hassaslaştım günden güneŞimdi hem haklısınız hem haksızsınız. Şimdi bende evimi kendim dekor edip zevkime göre döşemek isterim. Bunda benim için haklısınız. Ama ev düzenine karışmasın lafı irite etti. Ev döşenirken sadece kadın her şeyi zevkine göre almaz çift kendi ortak kararlarıyla yaparlar yani sırf siz istiyorsunuz diye her şey sizin istediğiniz şekilde eşyalar seçilmez. Hele son cümle fiyasko ev dizmek sadece ilk evliliklere mi mahsus ikinci üçüncüler kepenk mi kapatıyor? Birde evlenirken yatak odası yemek odası vs alınmış. Ee siz yatak odanızı alsaydınız adamda koltuk ve yemek takımını alırdı. Eğer ikisinide kendi aldıysa belki bütçesi yetmedi ya da mutlu bilemem.
Dedigim gibi iyi niyetli degiller. Insanlar boyle malesef...Komşu, arkadaş, arkadaş hanımı hiçbirini ben seçmedim hepsi zorunlu tanıdık iyi niyetli olmadıklarını bildiğim halde mecburi görüşmelerde şaka yollu her şey söyleniyor. Bu konuda konuşmak istemiyorum dedim ama yine aynı
Yaşadığın olayın aynısını yaşıyorum canım benim. Naptın.En 2.5 yıllık evliyim yeni mobilya aldıramadımMerhaba hanımlar.
Ben evlenirken eşimin koltuk takımı bazası ve daha sayamadığım saçma sapan eşyaları vardı ve eşya alırken yatak odası yemek masa vs aldık. Eve geldikten sonra dekorunu yaparsın vs derdi hep. Neyse iki yıldır eşyalarından bıktım ne zaman kullanmak istemediğimi söylesem laf ediyor ne var bunda gayet kullanışlı niye değiştirelim gibi. Pinti değil ama eşyalarından düzeninden vazgeçme problemi var. Nefret ediyorum bu ev düzenime karışmasından kullanmak istemediğim sevmediğim şeylere dayatmasından katlanmaktan. Severek evlendim evlenirken annemi falan bu konuların dışında tuttum insan eşya ile mi mutlu oluyor değiştiririz aşarız sonrasında diye. Ama aşamıyorum. Atmak istediğim şeyleri atamıyorum bıktım bu konu yüzünden sorun yaşamaktan. Tabi ben bu eşyaları kabul ettiğim için her kafadan ses çıktı artık (ikinci evliliği yapanlar bile sıfır ev döşüyor sen nasıl kabul ettin gibi bir dolu insanlardan yorum aldım) arkadaşlar bu cümle bana kullanıldı ben özellikle bunu farklı bir anlamda yazmak istemedim yanlış anlaşılmasın lütfen
İkinci evliliğini yapan insanlar kimseyi sonradan değiştiremeyeceklerini bildikleri için herşeyi baştan konuşmayi tercih ediyor.Merhaba hanımlar.
Kullanmak istemiyorum deyin direk bence benim yaptığım dekora uymuyo diye söyleyinMerhaba hanımlar.