Niye be buzdolabınin gayette eskisi oluyorNe guzel derdinizi anlatirken lafi “ikinci evliligini yapanlar bile” kismina baglamasaydiniz keske,hos olmamis.
Bu arada eski esyalar hala kullanilabilecek durumdaysa kullanilir. Buzdolabinin,yatak bazasinin eskisi yenisi olmaz. İs goruyorsa kullanilir. İlave aksesuarlarla desteklersiniz,guzel gorunur.
Bak bendeki buzdolabi esimin eski nisanlisina alinan buzdolabi. Kutusunda durmus,is bozulunca almis koymuslar depoya. Aldim kullaniyorum,ya ustume takip gezecem mi bana ne be dolaptanNiye be buzdolabınin gayette eskisi oluyoraltta buzluklusu daha kullanışlı bence , sonra yenilerinin fresh tutma özelliği , çift kapılı gardrop tipi özellikli , rengi , tipi gayette eskisi yenisi oluyor yani.
benim eşimde bekar evindeki koltuk takımını yeniden kaplatıp getirmeyi ve evdeki tv'sini getirmeyi istemişti. hatta diyince çok sinirlenmiştim, kabul etmedim. aslında istemiyorsanız baştan kabul etmeseniz iyi olurdu.
evlenmeden önce sonra değiştirirsin dediyse hatırlatın, ikimize, evliliğimize özel bir oda olsun istiyorum diye
yazınızı okudum gelen yazıları da okudum. oncelikle kimse kimse gibi düsünemez gelen yorumlar hos olmamıs ben boyle yaptım sen yapsaydın keske bastan reddetseydin vb.Merhaba hanımlar.
Ben evlenirken eşimin koltuk takımı bazası ve daha sayamadığım saçma sapan eşyaları vardı ve eşya alırken yatak odası yemek masa vs aldık. Eve geldikten sonra dekorunu yaparsın vs derdi hep. Neyse iki yıldır eşyalarından bıktım ne zaman kullanmak istemediğimi söylesem laf ediyor ne var bunda gayet kullanışlı niye değiştirelim gibi. Pinti değil ama eşyalarından düzeninden vazgeçme problemi var. Nefret ediyorum bu ev düzenime karışmasından kullanmak istemediğim sevmediğim şeylere dayatmasından katlanmaktan. Severek evlendim evlenirken annemi falan bu konuların dışında tuttum insan eşya ile mi mutlu oluyor değiştiririz aşarız sonrasında diye. Ama aşamıyorum. Atmak istediğim şeyleri atamıyorum bıktım bu konu yüzünden sorun yaşamaktan. Tabi ben bu eşyaları kabul ettiğim için her kafadan ses çıktı artık ikinci evliliği yapanlar bile sıfır ev döşüyor sen nasıl kabul ettin gibi bir dolu insanlardan yorum aldım şuan kafamın içi kazan gibiNasıl iyilikle bu sorunu eşimle halledebilirim?
tv de eski bir modeldi eski arkası kalın plazmalardan. yeni gibi dediği koltuklarda eski modeldi. ayrıca diğer ev arkadaşıyla beraber kullanmışlardı.mesela koltuk takımını anlarım da tv yi neden istemediniz
yani tv nin daha önce kullanılmış olması neyini eksiltir ki
Merhaba hanımlar.
Ben evlenirken eşimin koltuk takımı bazası ve daha sayamadığım saçma sapan eşyaları vardı ve eşya alırken yatak odası yemek masa vs aldık. Eve geldikten sonra dekorunu yaparsın vs derdi hep. Neyse iki yıldır eşyalarından bıktım ne zaman kullanmak istemediğimi söylesem laf ediyor ne var bunda gayet kullanışlı niye değiştirelim gibi. Pinti değil ama eşyalarından düzeninden vazgeçme problemi var. Nefret ediyorum bu ev düzenime karışmasından kullanmak istemediğim sevmediğim şeylere dayatmasından katlanmaktan. Severek evlendim evlenirken annemi falan bu konuların dışında tuttum insan eşya ile mi mutlu oluyor değiştiririz aşarız sonrasında diye. Ama aşamıyorum. Atmak istediğim şeyleri atamıyorum bıktım bu konu yüzünden sorun yaşamaktan. Tabi ben bu eşyaları kabul ettiğim için her kafadan ses çıktı artık ikinci evliliği yapanlar bile sıfır ev döşüyor sen nasıl kabul ettin gibi bir dolu insanlardan yorum aldım şuan kafamın içi kazan gibiNasıl iyilikle bu sorunu eşimle halledebilirim?
Plazmanın arkası kalın olunca ne oluyor mesela? Bugün arkası ince alırsınız yarın daha incesi çıkar farklı özelliği olanı çıkar. 6 ayda bir eşya mı değiştireceksiniz?tv de eski bir modeldi eski arkası kalın plazmalardan. yeni gibi dediği koltuklarda eski modeldi. ayrıca diğer ev arkadaşıyla beraber kullanmışlardı.
herkes önceki eşyaları tercih etmeyebilir. yeni evleniyorsun, yeni ev kuruyorsun. özel olmasını isterim. ikimize özel bir ev. ayrıca durumu da varsa hemen cimrilik devreye girmemeli bence.