- 27 Ocak 2023
- 85
- -38
-
- Konu Sahibi BratzGirl_
kendisi saldırdı bana onun ailesini sorgulamak lazım benceSaç baş birbirine girmek nedir yahu?Nasıl bir aile yetiştirdi sizi?
Sus kıskançç
Her kula nasip olmaz. Kıskanma tamam mı?16 yaşımda amcamın oğlu ile nişanlanip o askere gidince sıkılıp ayrılmak, nasıl kiskanilmaz böyle kaliteli, elit hayatlar
henüz evli değiliz ama ben eşim diyorum istediğim gibi hitap edebilirim konumuz bu değil lütfen şunu yazıp durmayın
dün bi konu açmıştım kv ile ilgiliydi herkes meldayı savunmuş okudukça sinir katsayım tavan yaptı
ve çok merak ediyorum meldayı sizin gözünüzde haklı benide suçlu yapan neydi ?
sütü olduğu halde çocuğunu emzirmeyi bile istemeyip sırf kocasından boşandı kocası rahat yaşayamasın diye kendi can parçası çocuğunun velayetini istemeyen vicdansız hiçbir şeyi haketmeyen bir kadın
evliyken kaş bıyık orman gezmiş ama boşanınca kuaför yüzü görmüş çok şükür
yaşıtları annesinin kokusuyla uyurken babanesiyle dedesinin odasındaki beşikte dedesinin horlama sesleriyle uyuyan bir bebek
eski eşiyle boşanmasına rağmen ex kayınvalidesi ve tayfasıyla yüzsüzce maşukiyeye kahvaltıya gidebilien bide yetmezmiş gibi stori atan gurursuz onursuz bir kadın
kuş beyniyle beni kıskandıracağını zannediyor sünepe kendisi anca kokmuş ex kayınvalidesi ile maşukiyede bol sarımsaklı sucuk yiyip ağzını kokutur bende eski kocasını parmağımda oynatır adımın dövmesini yaptırırım
hatta ve hatta o kadar gururu onuru kendine saygısı zerre olmayan bir kadınki boşandıktan 13 gün sonra eşimle cinsel birliktelik yaşamak istediğine dair mesaj atıcak kadarda basit
eşim kabul etmeyincede oturup ağlamıştır kesin komik kadınyani öyle bi insanki bu kadın evliyken bile sex hayatları rezil haldeymiş bunları eşimle bizi tanıştıran kız arkadaşımdan öğreniyorum tabiki onlar yakınlarmış birbirleriyle
adliyeye gir çık yaptıktan sonra kadına bi gelmişler anticinsellik kadın bir anda mesir macununa dönüştü
hatta ve hatta o kadar özenti ve sonradan görmelerin önde gideni ki evliyken 4 parmak dibi çıkmış sarı saçlarını ormana dönüşmüş kaşları ve koyun yününe benzeyen kol kıllarını dahi aldırıp bide üstüne saç rengini bile benimkinin aynısı yapıp makyaj tarzımı bile birebir kopyalayacak kadar yetersiz bi kadın
ama dün açtıgım konuda inatla aldatılan taraf oldugu düşünüldüğü için ( ki öyle bir şey yok )
herkes beni suçlamış
neden ?
Peki sizin bunun uzerıne, o kadını asayalayacak bir sekilde konu acmanız neden?? !!henüz evli değiliz ama ben eşim diyorum istediğim gibi hitap edebilirim konumuz bu değil lütfen şunu yazıp durmayın
dün bi konu açmıştım kv ile ilgiliydi herkes meldayı savunmuş okudukça sinir katsayım tavan yaptı
ve çok merak ediyorum meldayı sizin gözünüzde haklı benide suçlu yapan neydi ?
sütü olduğu halde çocuğunu emzirmeyi bile istemeyip sırf kocasından boşandı kocası rahat yaşayamasın diye kendi can parçası çocuğunun velayetini istemeyen vicdansız hiçbir şeyi haketmeyen bir kadın
evliyken kaş bıyık orman gezmiş ama boşanınca kuaför yüzü görmüş çok şükür
yaşıtları annesinin kokusuyla uyurken babanesiyle dedesinin odasındaki beşikte dedesinin horlama sesleriyle uyuyan bir bebek
eski eşiyle boşanmasına rağmen ex kayınvalidesi ve tayfasıyla yüzsüzce maşukiyeye kahvaltıya gidebilien bide yetmezmiş gibi stori atan gurursuz onursuz bir kadın
kuş beyniyle beni kıskandıracağını zannediyor sünepe kendisi anca kokmuş ex kayınvalidesi ile maşukiyede bol sarımsaklı sucuk yiyip ağzını kokutur bende eski kocasını parmağımda oynatır adımın dövmesini yaptırırım
hatta ve hatta o kadar gururu onuru kendine saygısı zerre olmayan bir kadınki boşandıktan 13 gün sonra eşimle cinsel birliktelik yaşamak istediğine dair mesaj atıcak kadarda basit
eşim kabul etmeyincede oturup ağlamıştır kesin komik kadınyani öyle bi insanki bu kadın evliyken bile sex hayatları rezil haldeymiş bunları eşimle bizi tanıştıran kız arkadaşımdan öğreniyorum tabiki onlar yakınlarmış birbirleriyle
adliyeye gir çık yaptıktan sonra kadına bi gelmişler anticinsellik kadın bir anda mesir macununa dönüştü
hatta ve hatta o kadar özenti ve sonradan görmelerin önde gideni ki evliyken 4 parmak dibi çıkmış sarı saçlarını ormana dönüşmüş kaşları ve koyun yününe benzeyen kol kıllarını dahi aldırıp bide üstüne saç rengini bile benimkinin aynısı yapıp makyaj tarzımı bile birebir kopyalayacak kadar yetersiz bi kadın
ama dün açtıgım konuda inatla aldatılan taraf oldugu düşünüldüğü için ( ki öyle bir şey yok )
herkes beni suçlamış
neden ?
Bu nasıl Bi kıskançlık nasıl Bi ruh hastalığı. Kadının isminin anlamını Bile kıskanmışsın. Hit tedavi ol acıdım sana. Gerçekten çok zavallısın.uyuyodur enerji yoksunu
Orası belli oluyor ucuz malın alıcısı cok olur :))benim hayatımda erkekten bol bir şey yok biliyormusun
Keşke herkes sizin gibi anlayıslı olsa :)daha önce 1 evlilik geçirmiş adamla evliyim.
Üstelik 7 senedir 2 çocuğum var.
eski eşi ile ilgili konuşma haddini kendimde hiç bulmadım.
Nasıldı? Neydi? Ne yapıyordu? Elbette herkes bişey dedi. Ve fakat ben o evliliğin içinde değildim.
Gözümle evliliklerini yaşama tarzını görmedim.
Herkes herşeyi konuşur. Ama benim olduğum yerde bu 1 kez olur. 2. Kez olmasına izin vermemek için ilkinde gerekli uyarıyı yaparım.
Edebi olan haddini bilir,kendi hatalarına,hayatına bakar. Malum kusursuz yaratılmadık.
Yada işte böyle sizin gibi kendini tatmin etmek isteyen ‘eksik’ insanlar başkalarını eleştirerek olumsuzluklardan beslenir.
Kadın istemese bu boşanma uzardı.
Adam artık sizin. Bırakın kadının ne yaptığını.
Siz 3. Kişisiniz ve sizi hiç ilgilendirmez.
Bu kadar hırs niye yahu :)
Dışarda ona benzer bir sürü erkek dolu.
Çokta şey bişey değil yani.
Merhaba, bu bir anlayış değil. Haddimi biliyorum sadece. Ne onun beni konuşması doğru olur (tanımıyor) ne de benim konuşmam doğru olur (tanımıyorum) :)Keşke herkes sizin gibi anlayıslı olsa :)
Ya olması gereken bu zaten. Benim eşimin ilk eşi olsaydı onun için yok bıyık yok sakal yok yatak odası anlatsaydı soğurdum adamdan. Ne karaktersiz biriymiş derdim. İnsan nasıl güvenir ki çocuğunun annesi hakkında ileri geri konuşan bana neler yapmaz diye korkar.daha önce 1 evlilik geçirmiş adamla evliyim.
Nasıldı? Neydi? Ne yapıyordu? Elbette herkes bişey dedi. Ve fakat ben o evliliğin içinde değildim.
Herkes herşeyi konuşur. Ama benim olduğum yerde bu 1 kez olur. 2. Kez olmasına izin vermemek için ilkinde gerekli uyarıyı yaparım.
Edebi olan haddini bilir,kendi hatalarına,hayatına bakar. Malum kusursuz yaratılmadık.
Yada işte böyle sizin gibi kendini tatmin etmek isteyen ‘eksik’ insanlar başkalarını eleştirerek olumsuzluklardan beslenir.
Kesinlikle haklısınızMerhaba, bu bir anlayış değil. Haddimi biliyorum sadece. Ne onun beni konuşması doğru olur (tanımıyor) ne de benim konuşmam doğru olur (tanımıyorum) :)
Çocuğunun annesini,yıllarca eşlik yapan kadının arkasından konuşan adam,bana neler yapmaz düşüncesi bitirir zatenYa olması gereken bu zaten. Benim eşimin ilk eşi olsaydı onun için yok bıyık yok sakal yok yatak odası anlatsaydı soğurdum adamdan. Ne karaktersiz biriymiş derdim. İnsan nasıl güvenir ki çocuğunun annesi hakkında ileri geri konuşan bana neler yapmaz diye korkar.
Biz kadınların erkekler için kabul etmemiz sindirmemiz gereken şeyler var. Hala benim kocam yapmaz kafası var toplumumuzda.Kesinlikle haklısınız
Konuyu çok güzel özetlemis siniz.daha önce 1 evlilik geçirmiş adamla evliyim.
daha önce 1 evlilik geçirmiş adamla evliyim.
Biz kadınların erkekler için kabul etmemiz sindirmemiz gereken şeyler var. Hala benim kocam yapmaz kafası var toplumumuzda.
Kabul edelim ki,çokta iyi olsa ilk eşi niye bıraksın.
İstisna durumlar hariç. Ama çoğunlukla bu böyle yani :))