• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski eşinin derdi ne?

Cok.haklisiniz bende aynilarini soyliyceksin tim.
Sen eşinin üzerine bu konu ile gittiğin sürece ortada hiç sorun yokken sorun cikarticaksin kendine bunu aklında tut. Sana laf taşıyanlardan uzak dur bi daha da eşine gidipte o kadından bahsetme.
Kendini eşinin yerine koy sana esin bunu yapsaydı ne dusunursun? Esin herseyi unutmuş sen ısrarla hatırlatıyorsun canim.... biraz umursamaz olmaya çalış bu konuda çok zor biliyorum ama zorla kendini hiç o kadinin adını sanını ağzına alma sana ondan bahsedenler e kırıcı ol, kadından niye bahsediyorsunuz beni mi aradi sizi mi sizi aradi ya kendinize saklayın bu durumu bir zahmet diyin!
Yuvamızı yıkmaya eşimle aramı açmaya mi çalışıyorsunuz diyin? Bakın bakalım tekrarliycaklarmi
Iste o laf tasiyanlar benim bu kadar etkilendigimi sanmiyolar bende cok normalmis gibi umursamiyormus gibi yorum yaparak dinledm ama sonra uykularim kacti☺

konuda üsluba dikkat edin ban yersiniz :KK14:
Kendimi tutamadim sinirleniyorum akkima geldikce..bi de burda normal bulanlar var bunu..simdi ben evliyim ve eski sevgilimin ailesini ariyorm kendimden haberdar ediyorum alttan alta eski sevgilimin esini soruyorum falan..benim ne isim olur eskilerle evlenmisim artik..biten bitnis hesabim kesilmis..

Iste o laf tasiyanlar benim bu kadar etkilendigimi sanmiyolar bende cok normalmis gibi umursamiyormus gibi yorum yaparak dinledm ama sonra uykularim kacti☺
Bu yuzden sürekli laf taşımaya devam ediyorlar, belki kötü niyetlidirler belki degil onu siz anlayacaksınız ama ilk fırsatta olay tekrarlandiginda tavrınızı ortaya koyun! Yuvanızı bozmayın bozdurtmayin :)

Kendimi tutamadim sinirleniyorum akkima geldikce..bi de burda normal bulanlar var bunu..simdi ben evliyim ve eski sevgilimin ailesini ariyorm kendimden haberdar ediyorum alttan alta eski sevgilimin esini soruyorum falan..benim ne isim olur eskilerle evlenmisim artik..biten bitnis hesabim kesilmis..
canım zaten senin suçun yokta uyardım sen haklısın tabi evlendiysen eski eskide kalır dediğin gibi

Sen de ayni kafadasin o zaman..yani sana eski esini ailesini aramak normal geliyor..sen evlensen de kocandan gizli eski kocanin ailesi veya eeski kocanla konusmak normal..oyleyse sana soruyorum..sen yadirgamadigin icin..amacin ne olurdu eski iliskinle bitiremedigin ne olurdu..
Eski kocasiyla evliyken konusmamis. Evliyken aradigi esinin akrabasi.

Sana bu laflari kim tasiyor? Kocan gelip eski karim evlenmis diyosa onu dert edin mesela

Bunlari hic yasamak istemiyoduysan bosanmis adamla evlenmeyecektin

Ben bu en son aramasina cildridim..evlenmissin sen de..kocan da eski kocana dair her seyi silip atacaksin demis..daha ne oluyor..ayip ya..
Ben iste..gitsem kocasina desem boyle boyle..bosanma sebebi olur yaa..
kocasıyla muhatap olmaya değmez. hukuki yollardan hallederseniz kocası da dolaylı öğrenir. bunun haricinde siz kötü kadın durumuna düşersiniz. zaten çamur biriymiş sana da atması zor olmaz

Benm ilk evliligim..belki ondan kaldirmaiyorum..bakin siz de bosanmissiniz..eski esinize soykeyecek sozunuz var mi..bu unutamamak dogru mu..o da evlenmis..aksam kocasiyla yatarken benim kocami mi dusunuyir..kadinin karakterini cozemedm

ya unutamamış, ya da hırs yapmıs mutlu olmasını istemıyor eşinizin

eşinizi aradıgını onun sımdıkı kocasına soytlemek gerekli

ben aramayı bırak ortak arkadaslara konusunu dahi ettirmem.

olmaz yani

coocuk olsa arada bi derece ama cocuk yoksa bu bilerek huzur bozmak ıcın yapılan bırsey

eşinizi aradıgında esınızın tepkııs ne oluyor, nosnu değiştirsin eşiniz.

Eski kocasiyla evliyken konusmamis. Evliyken aradigi esinin akrabasi.

Sana bu laflari kim tasiyor? Kocan gelip eski karim evlenmis diyosa onu dert edin mesela

Bunlari hic yasamak istemiyoduysan bosanmis adamla evlenmeyecektin
Evet o evliyken aradigi akraba kisisi fakat kendinden haberdar ediyor ve diyor ki gizli ariyorum..ben harikayim cok mutluyum dedikten sonra eee onlar nasil diye soruyor daha da soracak da soramiyor..sen de diyorsun ki eeee nolmus...
Su olmus..daha oncede esimi aradigini gorusmek istedigini soyelyen ex kisisi kendisi de evlenmis olmasina ragmen hala daha esime veya baba haber ucurmaya devam ediyor..bu ne bitmeyen hirs..hala esime mi aşik bu kadin..yeni kocasina hic mi saygisi yok..gibi bir suru soru..
Istomosoydon bosonmos odomlo ovlonmosoydon demekle olmuyor guzelim..
Bence sen de bi eski eşsin ve hala eski esinin uzerinde hak idda edenlerdensin..bilmiyorun oyle hissettim.

ya unutamamış, ya da hırs yapmıs mutlu olmasını istemıyor eşinizin

eşinizi aradıgını onun sımdıkı kocasına soytlemek gerekli

ben aramayı bırak ortak arkadaslara konusunu dahi ettirmem.

olmaz yani

coocuk olsa arada bi derece ama cocuk yoksa bu bilerek huzur bozmak ıcın yapılan bırsey

eşinizi aradıgında esınızın tepkııs ne oluyor, nosnu değiştirsin eşiniz.
Ben o ortak arkdaslarin aile bireylerinin de patavatsizliklarindan da cok muzdarip oldugum icin de rahatsizim..yani esimle ilk zamanlardan beri bir sekilde bu kadinin varligi adi bir seyi benin karsima cikiyor cikti..
Simdi ise hani ya evlendi o da oh be..ins mutludur da bana bize sarmaz beddua etmez kemgoz gibi tepemde hissetmem diye sevinirken esimin akrabasini aradigini ogreniyorum..iste ben burda yuhh dedim..
Inan ki benimde aklima geldi dedim ki esime ya bu kadinin esine yazik deil mi..kandiriliyor karisi gizli isler ceviriyor..arayip soyleyym onlarinda tadi kacsin..ama yapmam iste..o kadar vicdansiz deilim ben..ama o vicdansiz iste..demiyor ki aa karisinin da kulagina gider suphe eder vs..

Kocan yüzz vermiyorsa takmamayı öğren
Ben nie ogreneyim..cok mu lazim bana bu ogrenmeler..benim duygularim acik rahatsiz oluyorum kiskanclik ofke ic ice..takinti yapiyorum..ben de bu..o bence durustlugu iliskisne deger vermeyi ogrensin..
Ben neden yoraym kendimi

Ben nie ogreneyim..cok mu lazim bana bu ogrenmeler..benim duygularim acik rahatsiz oluyorum kiskanclik ofke ic ice..takinti yapiyorum..ben de bu..o bence durustlugu iliskisne deger vermeyi ogrensin..
Ben neden yoraym kendimi
Farkında değilsiniz bu şekilde daha çok yıpranıyorsunuz.
İyi o zaman öyle deyin siz ona burda fikir almayın

Ben o ortak arkdaslarin aile bireylerinin de patavatsizliklarindan da cok muzdarip oldugum icin de rahatsizim..yani esimle ilk zamanlardan beri bir sekilde bu kadinin varligi adi bir seyi benin karsima cikiyor cikti..
Simdi ise hani ya evlendi o da oh be..ins mutludur da bana bize sarmaz beddua etmez kemgoz gibi tepemde hissetmem diye sevinirken esimin akrabasini aradigini ogreniyorum..iste ben burda yuhh dedim..
Inan ki benimde aklima geldi dedim ki esime ya bu kadinin esine yazik deil mi..kandiriliyor karisi gizli isler ceviriyor..arayip soyleyym onlarinda tadi kacsin..ama yapmam iste..o kadar vicdansiz deilim ben..ama o vicdansiz iste..demiyor ki aa karisinin da kulagina gider suphe eder vs..
bilerek yapıyordur kesin
ama size bunu soyelyenlere siz de beni ilgilendirmez deyın konuyu kapatın bence

"basına bunların gelmesini istemiyorsan boşanmış adamla evlenmeyecektin" cevabını yazan arkadaşı şaşkınlıkla karşıladım.bu cevabı konu sahibine vermek için konu sahibinin eşinin eski eşine durduk yere kıskançlık hazımsızlık merak duyması temalı bir konuya girmesi gerekiyordu. yazılanlar ve anlaşılması gerekenler çok farklı olmuş. idrak sezi anlayış önemli kavramlardır iletişimde.eğer ki iletişimin payı olacaksanız lütfen mantığı son sınırında zorlayın...

canım zamanında çok sevilmiş ilgi görmüş her hatası dolaylı olarakta affedilmiş bir dediği iki edilmemiş ve erkek tarafından çok sevildiğinin farkında olan bir bayanın bu davranışları sergileyen adamı kaybetmesi sonucu verdiği saçma tepki olarak yorumladım.çünkü buna benzeyen başkasıyla evlendiği halde eski eşini arayan kadın örneğine reel hayatta rastladım.bu kadını şuanki hayatınıza sokan kişi siz değilsiniz. yani sizin tanıdığınız bir şahıs değil. bu suratına eşşek derisi çekmiş olan bayanı kim tanıyorsa onu gündeminizden çıkaracak olanda odur. tlf larına cvp veriorsa eşiniz hatalıdır. aradığında derdini sorup dermanının onda olmadığını belirtmeliydi. yineliyorsa sesini duyduğu an iletişimi kesmeliydi.konuşmasına fırsat vermeden.onun dışında diğer aile bireyleri aranıyorsa onlarda evliliğinizin akıbeti için sizlerle bu konuyu paylaşmamalılardı. son nokta değilse. sizi anlayarak yorumlamaya çalıştım ve çok gerildim ben. aman boşver evliliğim etkilenmesin diye susulacak bişey değil. kalıcı çözüm lazım. ve bu çözümü sizin değil eşinizin üretmesi lazım ki kafanızda soru kalmasın.

Back