• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski eşinin derdi ne?

Bence tam tersi. Esinizin suçu var. Eğer sizin eski esiniz olsaydi da arasaydi böyle esiniz nasil tepkiler verir de aramasina engel olurdu kim bilir. Bırakmazdı cani istedigi zaman ulassin. Dolayısıyla şu an da engel olmak zorunda. Huzurunuz bozuluyor sonuçta.
En son onu aradiginda bir daha benle iletisime gecme dedi zaten..simdi ise akrabayi aradi..brn cok takilinca noluyo diye arayip arama mi diyeyim ne yapayim benle alakasi yok dedi..

Sacmalamıs cidden aileden kimsenin görüsmememesi lazım esinizdende engelleyin ararsada bi sekilde eşini bulur sahıp çık derim desin
Evet bence de bana yukarda da dediler takiyorsun abartiyorsun diye...
Ben kendimi yerine koyuyorum ben arar miyim hic ya da benim eski esim olsa aratir miyim..saygisizlik yaa..esimdrn yana suphem yok da..sanki buyuk degerli bir ask bitmis de kopamamis gibi bir suru kuruntuya kapiliyorum..ben senede bir adini duymak zorunda miyim hayatimdan tamamen yok olmayacak mi..walla benn de iliskilerim oldu esim de biliyor ama hic onune gelmedi bir kere bile..
Cok sinirlendm ve esini aramayi rezil etmeyi ben de dusundum..bak senn yasak koydigun sevdigin esin ilk esinin akrabasini ariyor senden gizli desem..bir daha arar mi emin olamiyorum desem..diye..yapamam boyle bir sey..bence bu onlar icin cok ama cok kotu bir sey olur..gunah olur diye korkuyorum ben merhametliyim..ama o demiyior ki aa ronyanin kulagina gider gidecek illaki kadiba suphe kuruntu vermeyeyim..
Kadini arasam esim de diyor ki istedigini elde etmis olur kendini bir sey sanir diyor..
Ben gene esime bileniyorum...onun bi sucu yok ama gene de ona kiziyorum..bilmiyorum..

İstemediğiniz şeyler yokmuş gibi davranırsanız bir süre sonra gerçekten yok olurlar...

Eşinizin tutumu sizi rahatsız etmiyorsa neden huzurunuzu bozuyorsunuz...etrafta dengesiz çok fırsat vermeyin

İşte kilit nokta bu
Ilk zamanlar ev esya meseleleri sonraki xamanlarda bilmiyorum..esimin agzindan zor bela aldigim laf su..o ariyor ben hic aramadim..kurtulmak icin aciyordum teli..yani iyice bana sarmasin diye..sonucta onu da zamaninda sevmis evlenmisler dusmani degil..
Inanin bu konu beni cok rahatsiz ediyor ve aska saygim var anlarim yani..kendimi yerine koyuyorum cok ama cok sevdigim bi sevgilimi dusunuyorum duysam evlenmis diye arayamam yani..ben korkarim boyle seylerden..bu kadin nasil korkmaz..
Walla bunu hissetmek icin dusunuyorum diyorum ki ben de arayayim eskilerden birini gizli gizli..midem bulaniyor..bence ihanet bu aldatmak..
Ya da benim eskilerden biri esimin kulagina dussun..napar acaba..
Ayip bence yaa buyuk ayip..

İstemediğiniz şeyler yokmuş gibi davranırsanız bir süre sonra gerçekten yok olurlar...

Eşinizin tutumu sizi rahatsız etmiyorsa neden huzurunuzu bozuyorsunuz...etrafta dengesiz çok fırsat vermeyin
Dogru diyorsunuz..takmayacagim aslinda en dogrusu bu..esimin tutumu..cok temkinli en ufak eksik lafinda patlayacagimi biliyor kelimelerini bile ozenle seciyor..ve o da dedi ayip ediyor ama ben napayim arayaym mi uyarayim mi dedi..yok dedim ben de..

Ayrica kadın esinizi ararsa tabiki suclu ama akrabasını arayabilir bence bunda sorun yok. Sonucta bi dönem muhabbetleri olmus. O konuda sorun akrabada bence. Ondan millete laf tasiyan sizlerden de ona taşır.
Esim ilk buna takildi zaten sana gelip neden soyluyor dedi..
Ama benin hic haberim olmasa nolur ben bikiyorum ki benim bizim kotulugumuzi isteyen ah etmis biri var uzaklarda..

Benim eşimde 10 yıl önce boşanmış tabi bir çocuk var , çocuk için arada görüşüyorlar , fakat eski eşi eşimin ailesi ile neredeyse 15 yıldır görüşmedigi halde biz evkendikten 6 ay sonra eşimin ailesi ile görüşmeye başladı . Kadın mutsuz ve beni kışkırtıp eşimle kavga ettirmek , ama ben hiç umursamadım birde kv kalktı eski gelini öve öve bitiremedi o nedenle hiç kulak asmayın eşinizle huzurunuzu bozmayın.

Hoş bizde tek suçlu eski eş degil tabi eşimin aileside bizi ayırmak için uğraştı çok şükür biz sakinligimizi hepsine karşı koruduk , kulaklarınızı tıkayın keyfinize bakın.

Uzun zamandir bu konuyu acmak istiyordum. Eski konularimla birlikte ifşa olurum korkusuyla acamadim..eski konulari da sildiremiyormuşuz..2.uyelige de uşendim.neyse kim okursa okusun anlarsa anlasin lanet olsun ya..
Neyse..biz eşimle toplamda 9 yildir tanisiyoruz birlikteyiz...ayrilip barisarak gecti ilk 2 yilimiz sonra her sey oturdu..esim daha once evlendi ayrildi cocugu yok..eski esini ben hep merak ettim..cunku biz eşmle tanistigimizda eşim 8 aylik boşanmisti ve duygusal olarak çokmuş bi haldeydi..bizim ayrilip baristigimiz donemlerde ben hep acaba eski esini unutamadi da bana odaklanamiyor diye dusunmustum..
Sonra bu kadin ara ara esimi ariyor..yani ara ara derken bir bahane ile yilda bir bazen 2..en son evlendigimizi duyunca krize girip aramis daha sonra ben artik
Aramaz etmez diye dusunurken bir bahane ile esimi degil de aileden birini aramis nispet yapmis biraz kendisi de evlenmis mutlulugunu anlatmis sonra bizi sormus onlar nasillar diye..
Yahu arkdas hadi ilk zamanlardaki aramalari ayrilik acisi kabullenememe vs diye cok da takmiyordum..sonra biz evlendik bunu duydu uzuldu belki deyip aradi yuzlesti falan diyordum..artik geride kaldi bitti gitti diyordum..ama artik o da evlenmisken daha ne ariyor..evliligine saygisi yok..utanmaz arsiz biri..kocasina ihanet ediyor soyle sokakta gorsem de suratina bagirsam diyorum sen ne utanmaz namussuz kadinsin diye..evlendin gittin e mutluyum vs de diyormussun git hayatini yasa..bize ne bulasiyorsun..bir sekilde ama bir sekilde bir bahaneyle bi seyle biz3 ulasiyor kendini hatirlatiyor kadin ya..
Aklima geldikce sinirleniyorm esime patliyorum..
Senle bu kadin arasinda bitmeyen bir sey mi var diye..o da cok yoruluyor..
Ben de iliski yasadim bitti..eski sevgililerime arayip ne diyecegim diyecek bir seyim yok seytan gorsun suratlarini..
Bu kadin eski es..evlendi kurtuldum dedigim kadin bence vazgecmeyecek..
Sizce derdi ne..noluyo yaa
Bence diyin esinize acmasin arayinca hatta engellesin nunarasini

Uzun zamandir bu konuyu acmak istiyordum. Eski konularimla birlikte ifşa olurum korkusuyla acamadim..eski konulari da sildiremiyormuşuz..2.uyelige de uşendim.neyse kim okursa okusun anlarsa anlasin lanet olsun ya..
Neyse..biz eşimle toplamda 9 yildir tanisiyoruz birlikteyiz...ayrilip barisarak gecti ilk 2 yilimiz sonra her sey oturdu..esim daha once evlendi ayrildi cocugu yok..eski esini ben hep merak ettim..cunku biz eşmle tanistigimizda eşim 8 aylik boşanmisti ve duygusal olarak çokmuş bi haldeydi..bizim ayrilip baristigimiz donemlerde ben hep acaba eski esini unutamadi da bana odaklanamiyor diye dusunmustum..
Sonra bu kadin ara ara esimi ariyor..yani ara ara derken bir bahane ile yilda bir bazen 2..en son evlendigimizi duyunca krize girip aramis daha sonra ben artik
Aramaz etmez diye dusunurken bir bahane ile esimi degil de aileden birini aramis nispet yapmis biraz kendisi de evlenmis mutlulugunu anlatmis sonra bizi sormus onlar nasillar diye..
Yahu arkdas hadi ilk zamanlardaki aramalari ayrilik acisi kabullenememe vs diye cok da takmiyordum..sonra biz evlendik bunu duydu uzuldu belki deyip aradi yuzlesti falan diyordum..artik geride kaldi bitti gitti diyordum..ama artik o da evlenmisken daha ne ariyor..evliligine saygisi yok..utanmaz arsiz biri..kocasina ihanet ediyor soyle sokakta gorsem de suratina bagirsam diyorum sen ne utanmaz namussuz kadinsin diye..evlendin gittin e mutluyum vs de diyormussun git hayatini yasa..bize ne bulasiyorsun..bir sekilde ama bir sekilde bir bahaneyle bi seyle biz3 ulasiyor kendini hatirlatiyor kadin ya..
Aklima geldikce sinirleniyorm esime patliyorum..
Senle bu kadin arasinda bitmeyen bir sey mi var diye..o da cok yoruluyor..
Ben de iliski yasadim bitti..eski sevgililerime arayip ne diyecegim diyecek bir seyim yok seytan gorsun suratlarini..
Bu kadin eski es..evlendi kurtuldum dedigim kadin bence vazgecmeyecek..
Sizce derdi ne..noluyo yaa
Ya bence fazla abartıyorsun hayatım. Abimde boşandı şimdi hayatında bi kız var eski eşi beni hep arar sorar çünkü arada yaşanmışlıklar paylaşılan dostluklar var. Hem kadında evlenmiş. Ben sana onun aradığını söyleyen insanlarda art niyet ara derim açıkçası. Seni huzursuz etmekten başka bişeye yaramıyor çünkü

Evet o evliyken aradigi akraba kisisi fakat kendinden haberdar ediyor ve diyor ki gizli ariyorum..ben harikayim cok mutluyum dedikten sonra eee onlar nasil diye soruyor daha da soracak da soramiyor..sen de diyorsun ki eeee nolmus...
Su olmus..daha oncede esimi aradigini gorusmek istedigini soyelyen ex kisisi kendisi de evlenmis olmasina ragmen hala daha esime veya baba haber ucurmaya devam ediyor..bu ne bitmeyen hirs..hala esime mi aşik bu kadin..yeni kocasina hic mi saygisi yok..gibi bir suru soru..
Istomosoydon bosonmos odomlo ovlonmosoydon demekle olmuyor guzelim..
Bence sen de bi eski eşsin ve hala eski esinin uzerinde hak idda edenlerdensin..bilmiyorun oyle hissettim.
Yoo dedim ve oldu. Kafana silah dayamamis ki adam isteyerek evlenmissin. Bosanmis adamin mazisiyle ilgili sorunlariyla ugrasmak istemeyen evlenmemis adamla evlenirdi

Kadin niye ariyo demissin, askindan aradigini sanmiyorum 10 senede ask kalmaz kimyasal olarak mumkun degil. Hem takinti yapmis kocasini unutulmamak istiyor, hem de rahatsiz etmek istiyordur. Hastalikli davranislar tabi

Sen niye bu kadar takinti yaptin? Esini ilk tanidigin zamanlarda bosandigi icin cok aci cekiyomus o donemden travma mi kaldi sende kadinla ilgili? Ya da acaba hala kadinla aralarinda tekrar canlanan bi duygusal cekim olabilir diye mi dusunuyosun? Ben de oyle hissettim. Yoksa sunu bunu aramis iki cift kelam etmis cok da tinlanacak isler degil. Esine guvenen biri bunlari dert etmez normal sartlarda

Benim kafam en çok da akrabaya takildi hayirdir ortaliği bulandirmaya mi çalişiyor.Aradiysa akrabayi size lafi niye ediliyor madem niye muhattap ortada sabileri mi kalmis da ariyor o akrabayada dikkat et sinsilik sezdim.Eğer ayni sekil olursa ciddiyim suc duyurusu ać rahatsizlik verildiği dolayisiyla .Esiniz de bi değisiklik bi süpheniz vs. Varsa cidden emin olmaya bakin yoksada kafaniz rahat eder .

Kadın kıskanmış belli ki. ama yaptığı çok yanlış. yanlız burda eşinizin suçu yok ki ona patlıyorsunuz. kadının amacı ara açmak huzursuz etmek. böyle yaparak ona yardımcı oluyorsunuz. görmezden duymazdan gelin. o sinir olsun amacına ulaşamasın

Back