- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 48.004
- 748
- Konu Sahibi Penelope34
-
Eski eşin karşısına henüz evlenmek isteyebileceği bir erkek çıkmamış olduğu için henüz evlenmemiş olabilir mi? Bu da bir seçenek. Eski karım evlenmedi ben de evlenmeyeyeyim o zaman diye düşünmezdim ben şahsen.Evet evlenmesin diyorum zaten ben de. Eski es evlenmiyor sekilde goruldugu gibi.
Esasinda gorus farkidir belli bir noktadan sonrasi. Konu sahibine yazdim zaten evli kalmak zorunda degilsiniz calisan kadinsiniz,esinize mahkumiyetiniz yok diye.
"Eski eşi ile yeni eşini birbirine düşürmesi ne kadar kötü" ay şaka mı yapıyorsunuz ya. Kendinizi bu durumun ortasına atan sizsiniz. Birbirinize düşmek istemiyorsanız böyle çocukça hareketler yapmayın.Kadının bu mesajına eşimden gizli onun telefonundan yanıt yazdım :
"" Ben de sana borçlarımı yollamayayım. Sen sadece miktarları yollamışsın. Detayları söylediğin kadar minimum olsa borcun bu kadar olmazdı.
Biz boşanırken oldukça yüksek miktarda aylık nafaka istemeni Deniz mağdur olmasın diye kabul ettim. Evi ve arabayı sana bıraktım. Ben kendim oturmak için küçücük bir daire aldım ki hala onun kredi borcunu ödüyorum. Arabayı sen kullanıyorsun tamir masrafını vergilerini ben ödüyorum. Deniz in nafaka dışında tüm extra masraflarını ve özel okulunu servisini yemeğini, özel öğretmen parasını tek başıma karşılıyorum. O benim de kızım. Bundan külfet duymuyorum. Siz lüx sayılabilecek tatillere giderken ben yeni karımı ve kızımı uyduruk pansiyonlara götürüyorum. Biz özel günler hariç dışarda yemeğe dahi gitmiyoruz. Sen arkadaşlarınla sürekli lüx yerlerde yemek, kahvaltı bilmem ne gidiyorsun. Bütün bunlara karşın bir de senin eğitim paranı karşılayamam. Ben evliyim ve kirada oturuyorum. Benim de ödemelerim ve evime karşı sorumluluklarım var. Benden hala para istemen hiç normal değil. Ben 2,5 sene sonra emelli olup artık çalışmayı düşünmüyorum. Lütfen harcamalarına dikkat et. Şüx hatcamalardan kaçın. Ekonomik kriz var. ""
Bunu eşime söyledim hiç birşey demedi, yazmasaydın dedi o kadar. Ama ertesi günü gidip kadına "o maili sana ben yazmadım eşim yazmış" demiş. Eski eşi ile yeni eşini birbirine düşürmesi ne kadar kötü. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız bu durumda?
Ay ama oyle yani. Adam cocugunu napsin cöpe mi atsin. 3000tl para degil bu devirde. Hersey paraya bakiyor. Adam mahkemenin bagladigi parayi verse valla bu 2. Esler mutlu olacak gibime geliyor.Bilerek evlenmissin deme,deyince kiziyorlar may:)
Anasindan istemis zaten bak ilk mesajda yaziyorevli olsan dert bosansan dert. Ne yapmali bilemedim
Yalnız konu sahibinin derdi çocuğuna yapılan masraflar değil adamın bizzat eski eşine yaptığı masraflar. Kadının estetik operasyonlarını ödüyormus yahu ne münasebet? Kimse çocuğa yapılan masrafı çok görmüyor ki zaten.Ay ama oyle yani. Adam cocugunu napsin cöpe mi atsin. 3000tl para degil bu devirde. Hersey paraya bakiyor. Adam mahkemenin bagladigi parayi verse valla bu 2. Esler mutlu olacak gibime geliyor.
Var başimda benim de 1 tane kendini bilmez yeni eşBaşınıza böyle şey gelirse benim tepkimi anlarsınız ancak.
benim de aklımdan bu geçti ama bu şekil değil2 kez trafik cezasını da ödediğini biliyorum. Saflık değil muhtemelen de var birşey ama ben bulamadım nedir? Biz evliyken beni aldatmış oldukları falan geliyor aklıma, kadın açık ederse diye mi korkuyor vs böyle saçma sapan şeyler bile geliyor aklıma.
Ay ama oyle yani. Adam cocugunu napsin cöpe mi atsin. 3000tl para degil bu devirde. Hersey paraya bakiyor. Adam mahkemenin bagladigi parayi verse valla bu 2. Esler mutlu olacak gibime geliyor.
Karsilikli anlasmaya bagli. Adam eski esine verdigi nafaka miktarini,evi ,arabayi,arada sirada yaptigi odemeleri mutlaka anlatmistir yeni es adayina. O da zorla gelmemistir yani. Insallah bundan sonrasi iyi olur hepsi icinEski eşin karşısına henüz evlenmek isteyebileceği bir erkek çıkmamış olduğu için henüz evlenmemiş olabilir mi? Bu da bir seçenek. Eski karım evlenmedi ben de evlenmeyeyeyim o zaman diye düşünmezdim ben şahsen.
Çocuğumun psikolojisini kötü yönde etkilemeyecek ise yeni bir evliliğe sıcak bakabilirdim ben.
Nihayetinde dediğiniz gibi görüş farklılığıdır bu,saygı duyuyorum fikirlerinize.
Ama ben kendim çalışıyorsam eğer ,kendi ayaklarımın üzerinde duruyorsam ;çocuğumun ihtiyaçları dışında,benim kendi lüksüm için eski eşimden çok da fazla para talep etmezdim herhalde .
Ev hanımı bir kadın rahat yaşamak istiyorum kocam daha fazla para vermiyor diye konu açmış olsaydı ise gir çalış denirdi, ama burda ne var esin çocuğunun annesini rahat yaşatmak istiyo denilmiş, kimse bilmem nerde tatile gitmek istiyosa adam akıllı bir işte çalışsın demiyo, yaşam koçluğu ne, yeni çıktı bu antin kuntin şeylerde,kadın kendi yaşamını idame edemiyo koçluk yapmaya çalışıyo
Erkeklerin neden evlenmek istemediğini anladım sanırım. Bu ne böyle yahu. Bir kadının standardını neden illa bir erkek sağlamak zorunda? Bosaninca erkeğin yaşam standartlari düşmüyor mu? Çok saçma. Aldatma, şiddet vs yoksa adam ömür boyu eski eşine bakmak zorunda değil bence. Yazik,onun da bir hayatı var.
+1Erkeklerin neden evlenmek istemediğini anladım sanırım. Bu ne böyle yahu. Bir kadının standardını neden illa bir erkek sağlamak zorunda? Bosaninca erkeğin yaşam standartlari düşmüyor mu? Çok saçma. Aldatma, şiddet vs yoksa adam ömür boyu eski eşine bakmak zorunda değil bence. Yazik,onun da bir hayatı var.
Ben de senin gibi dusunuyorum. Adam kalkmis evlenmis yeniden, eski es bekar ve evde cocuk bakiyor. Ee hani adalet? Ben cocugumuza tek basima bakayim babasi da evlensin yeni karisina mi baksin? Oyle bir dunya bence yok. Adam ikinci evliligi finanse edemiyorsa evlenmemeli. Ben aslinda konu sahibini de sucladim, maasin var, madem esin sana igne bile alma diyor, sana ne be derim ,alirim canimin istedigini. Ama asla eski esine ve cocuguna bakmasini elestiremem.Ay ama oyle yani. Adam cocugunu napsin cöpe mi atsin. 3000tl para degil bu devirde. Hersey paraya bakiyor. Adam mahkemenin bagladigi parayi verse valla bu 2. Esler mutlu olacak gibime geliyor.
Konu sahibesinin kendi problemi o. Koysun adami kapinin onune. Kendi maasi var gul gibi gecinir.tamam işte yine anasından istesin..
insanda biraz gurur olur yahu..
ben özel hastaneye gidemiycem pahalı diye kadın çeşmede tatil yapcak eşim ödeyecek..
konu sahibesi boşan bence..
Yalnız konu sahibinin derdi çocuğuna yapılan masraflar değil adamın bizzat eski eşine yaptığı masraflar. Kadının estetik operasyonlarını ödüyormus yahu ne münasebet? Kimse çocuğa yapılan masrafı çok görmüyor ki zaten.
iyide kadın 3 binde değil ki..
tatil paralarını, arabanın tüm masraflarını, okul parasını kadının estetiği vs hep adam ödüyor.. 3 bin sadece yeme içme yetmez mi ?
kadının derdi nafaka değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?