Eşimin eski eşi sürekli para istiyor :(

sizin adalet anlayışınızı çok merak ettim ben sanırım olayı anlayamadınız. şöyle sorayım ne cevap vereceksiniz merak ediyorum. bu ''bekar ve evde çocuk bakıyor'' dediğiniz kadın her sene lüks otele tatile gidip, araba masraflarını eski eşine ödetip ve hatta hatta dublex evde oturup hayatını bir güzel yaşarken , adam ve şuanki eşi konu sahibinin kirada, küçük bi evde yaşayıp pansiyonda tatil yapması ne kadar adaletli ?? bence suçu adamda aramak gerekiyor, eğer eski eşiyle boşandığından pişmansa da bu kadını boş yere üzmesin. boşansınlar olsun bitsin

Ne kadar nafaka verdiğini herhalde ki önceden biliyordunuz ayrıca eşinizin maillerini kontrol ediyor olmanız kopyalamanız da eşinize saygısızlık. Şunu da anlamadım bu eş kaç yaşında ki dediğinize göre 2500 emekli maaşı alıyor genç olması lazım daha ayrıca nasıl emekli maaşı 2500 oluyor. demek ki eşinizin durumu var ki veriyor.

Benim babam nafaka serbest meslek diye çok cüzi bir para ödedi, evi vardı sattı 5 kuruş görmedik kardeşimle ve dersaneye bile gidemedim babam ilgilenmediği için sonuçta çocuğu var.

Ayrıca arayıp diyebilir bunları mail olayı pek inandırıcı da gelmedi ve para isteyen biri tatil yaptım falan demez yani nafakayı da mahkeme bağlıyor eş isterse ek yardım yapar demek ki iyi kazanıyor sizi de mağdur etmiyor daha ne?

Benim adalet anlayisim boyle uzgunum. Konu sahibine kendini bu hayata mahkum etmek zorunda olmadigini soyledim. Kadinin kendi maasi var yahu, tatilini kocasi almiyor ki. Ama ilk ese verilene karisamaz,yapacak bir sey yok.
Eski esin emekli maasi var ve kadin hala calisiyor,belli ki belirli bir standardin uzerinde yasayan bir kadin. Turkiye Cumhuriyetinde kanunen eski esinin yasam standartlarini dusuremezsin,magdur sayilmasina sebep olursun. Bunu kanun diyor ben demiyorum. Adam da madem finanse edemiyor o zaman evlenmemeliydi

Kadın dediğin biraz gururlu olmalı. Boşanmış gitmişsin. Hala yüzsüzce adamın parasını yiyorsun bir de üstüne direk para istiyorsun. Madem kocanın parasını yiyecektin neden boşandın.

Eşiniz de madem eski karısına bakacaktı ne diye evlendi. Mutlu mesut yaşasalardı.

Ben olsam kesinlikle kabullenemezdim.

Helal olsun esinize ben ve oglum 5 kurusunu gormedik baba denen adamin..

BENCE KADIN BEDEL ÖDETTİRİYOR..

BU KADARI ENAYİLİK BENCE..
TAMAM BAKSIN ÇOCUĞUNA AMA 3000 YAZ TATİLİ EV ARABA KAT KAT YETERLİ ZATEN.. GERİYE Bİ MUTFAK MASRAFI VE FATURALAR KALIYOR KENDİDE MAAŞ ALIYORMUŞ..

LÜKS HARCAMA DEĞİL DİYOR BİRDE İNSAN UTANIR YA.. PES

NEDEN BOŞANMIŞLAR Kİ EŞİNİZ KENDİNİ SUÇLU HİSSEDİYOR GİBİ GELDİ BANA ...

Eşiniziuyarmanız lazım. Bu kadar sacmalık olmaz. Eee eve gelip bir odaya yerleşsinler madem öyle.

Adam cocuguna birakmis evini. Dublex olmasi ilk esin sucu mu? Cocuk evde tek basina mi yasamaliydi yani annesiz bir sekilde? Yani burada ilk es ve koca medeni bir sekilde anlasmislar. Kirada oturmalarinin sebebi ilk es degil.

Ayrica artik herkes tatile veya lux tatile gidiyor valla. Parasi olan trink verir 3000i 5000i. Olmayan da 12 taksit yapiyor yine de lux otele gidiyor. Senede 1de herkesin hakkidir yani. Ha konu sahibi de isterse gider bence.

Helal olsun esinize ben ve oglum 5 kurusunu gormedik baba denen adamin..

BENDE GÖRMEDİM 5 KURUŞUNU AMA 3000 VERSE EV ARABA TATİL VERSE .. ALLAH RAZI OLSUN DERİM YENİ EVİNDE AİLESİYLE MUTLU YAŞASIN TUTTUĞU ALTIN OLSUN DERİM.. DOYUMSUZ YA DA HUZURUNUZU KAÇIRMAYA ÇALIŞIYOR

Peki esiniz sormuyor mu ev var kira verniyorsun araba var borc odemiyorsun tatil paraniz okul giyim paraniz benden. Ivir zivirlar icin kemiksiz de 3000 nafaka. Bu borc nereden cikti diye? Sorun kadinda degil esinizde bence.

iyide hak mı bu?
adam zaten nafaka artı bir sürü ödeme yapıyor..
estetik olmasın sağlık masrafı olsun ne farkeder.. adam mı karşılamak zorunda?
tamam aylık 7500 gelire sadece yeme içme kıyafet değil sağlık masraflarınıda ekleyelim..

birde anlamadığım bu adam babaysa o da anne değil mi?
adam sanki çocuğu anasının evinden getirmişte boşanırkende sende kalsın demiş sanki..

Vallah el insaf ya 5,5 bin tl ile hanım efendi geçinemiyorsa biz ölelim mağdem. Eşinle açık açık konuş sizi kısıtlasın o kadın lüx yerlerde tatil yapsın ohh ne güzel

Boşanmaya karar verdim ve konuştum. Tekrar bana "karışma bu konuya" deseydi kesinlikle o gün görüştüğüm avukata talimat verecektim boşanmayı başlat diye. Adamı seviyorum ama bu da salaklık ve ben böyle bir ayrımı ömür boyu göğüsleyemem. 47 yaşındayım ve 5 yıl daha
Valla helal olsun, benim öküzde nafakayı bile kendi parası yok diye hepsini veremiyor. vereceği de sizin eşinizin verdiği paranın 1/4 kadar bişey onu bile vermiyor düşün.
Ödemek zorunda değilsin demiş kadın. Ben yanlış bir şey göremedim.

Kadına kızmak yerine, eşinle konuşmalısın bence. Eğer bu borcun ödemesi sizi sıkıntıya sokacaksa, ödemesin.

Bu kadının abisi var, ablası var, annesi var. Annesi Bodrum daki yazlık evini satıp çocuklarına paylaştırdı geçen yaz. Botoxa gittiği yakın arkadaşları var. Para istemesi gereken kişi evlenmiş eski kocası mı olmalı sizce?
Ve eşim de duygu sömürüsü yapınca bu kadına para veriyor her defasında.
Yanlış olan da beni üzün de bu

Hadi çocuğun masrafları neyse de kadının kendi özel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil adam. Bir zahmet kendi totosunu kaldırsın da hayat standardı düşmesin.

Ben şahsen bukadar detaylı anlatıp para istemeye utanırdım resmen dilencilik
Çocuğun eğitimini geçtim neymiş kendisi para kazanmak için eğitim alıyormuş ona para lazımmış dilenmekten başka ne yapıyo
Gurur olmalı bi kadında..
Çalışan bi kadınsa sadece evladının bakımı için istemeli kendi keyfi için sömüremez
Müsade etmeyin
Neden o kadının keyfi için senin çocuğun sahip olacağı bişeyden geri kalsın ki...

ama konusahibinin yazdıklarını başından beri okuduysanız diyor ki onlar bu kadar lüks yaşarken bizim yaşayamamız bana koyuyor diyor. yani yeni eş mağdur. adam boşadıysa karısını boşamış çocuğunu boşamamış. e ona da elinden gelenin fazlasını yapıyor zaten. kadın da madem boşanmış maaşı da var , harcamalarına biraz dikkat etsin, bu ne rahatlık ... pess

aynen, eşim çocuğunu annesinin evinden getirmedi ki birlikte yaptılar :) Herşeyi de babadan beklemek OK bi yere kadar. Hem kızdığım çocuk için yapılan ödemeler değil. Kadının şahsi ödemeleri.

BENDE GÖRMEDİM 5 KURUŞUNU AMA 3000 VERSE EV ARABA TATİL VERSE .. ALLAH RAZI OLSUN DERİM YENİ EVİNDE AİLESİYLE MUTLU YAŞASIN TUTTUĞU ALTIN OLSUN DERİM.. DOYUMSUZ YA DA HUZURUNUZU KAÇIRMAYA ÇALIŞIYOR
1 aylik nafaka bile alamadim adresini sakladi oglumun velayetini ustune aldi 1 yil gecmeden bana verdi evlendi. Sonrasinda bile ogluma para vermedi. Oglum simdi 22 yasinda guzel bir meslegi var. Karsisina cikmaya calisiyor 17 yil sonra. Artik ihtiyaci yok ya oglumun.

Hadi çocuğun masrafları neyse de kadının kendi özel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil adam. Bir zahmet kendi totosunu kaldırsın da hayat standardı düşmesin.
burada konu sahibi o kadın olsaydı aynı mı düşünürdünüz bilmiyorum ama kanun kadından yana. ben kimseyi savunmuyorum. hepimiz kadınız ve bu şekilde yargısız infaz yapamayız hele ki konu sahibi nasıl boşandıklarını hatanın kimde olduğunu yazmamışken. kadın olarak düşünün sadece.

Peki esiniz sormuyor mu ev var kira verniyorsun araba var borc odemiyorsun tatil paraniz okul giyim paraniz benden. Ivir zivirlar icin kemiksiz de 3000 nafaka. Bu borc nereden cikti diye? Sorun kadinda degil esinizde bence.

Sormuyor, ben eve bir şey alınca bir ton laf ediyor ama bu kadın isteyince sormadan veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…