Eşimin eski eşi sürekli para istiyor :(

Her ay 3000 tl nafaka
Kızının özel okul, özel tüm ihtiyaçları
Var olan tek evi ve arabayı bıraktı
Arabasının vergi, tamir gibi tüm masraflarını da ayrıca ödüyor.

Boşandıklarından emin misiniz?
Önemli olan imza değil gibi bir tavır içindeler ajhagss

Kabul edilecek bir şey kesinlikle değil.
Üstelik sen karışma diyebilecek kadar rahat..
Tahammül eşiğine hayran kaldım.

Birde merak ettim siz çalışıyor musunuz
Sizin kızınız yanınız da mı.
Kızınızın giderlerini kim karşılıyor.

Çalışıyor kişisel gelişim koçu. Bu iş için de eğitimler almış ücretli. Zaten mailinde bahsediyor harcamaları içinde o eğitimlerden.

ee daha ne?
eşin saf mıdır nedir?
kaldı ki eşin babasıysa o da anası ..
yalnız attığın mail olmamış sana düşmezdi ..
eşinin kadına eşim attı demesi de olmamış..

Kesinlikle gerekir. Yeni kurdugu yuvayu ikinci plana atamaz.

Her luks harcamasina yetismek zorunda degil.

Kadin kizina baban beni aldatti diye soyluyor ve de kizini uzak tutmak istiyorsa babasindan. Niyeti belli adama huzur vermemek maddi anlamda somurmek.

Kadın kendi boşanmak istediyse bile böyle mi? Dava açtı mesela artık sevmiyorum diye. Adam yine de ona evliykenki standartları sağlamak zorunda mı? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Kimse evlenirken boşanacağım diye evlenmez konu sahibinin eşinin eski eşi de muhakkak ömürlük bir yuva kurmak için evlenmiştir ancak bir süre sonra belki kadından belki erkekten kaynaklı sorunlardan ötürü boşanma yoluna gittiler sorun kimde bilemiyoruz bu konuda konu sahibi bilgilendirirse onu daha iyi yönlendirebiliriz. Ancak boşanmada kadının yüz kızartıcı bir suçu yoksa elbette haklarını alır. Dediğiniz gibi belkide eşine artık seni sevmiyorum dedi ve anlaşmalı boşandılar bu durumda maddi yönden anlaşıp her iki tarafında maddi gelirleri göz önünde bulundurulup kadının hakları verilir.

Himm aldatilma var demek kadin hirslanip hirslanip sunlari bir surundureyim bi maddi cikmaza sokayim da para istiyeyimmi diyor acaba.bu da olabilir.anlasilan kadin esinizle evli olsa bu kadar rahat hayat surdurmezdi belki mesela esiniz sizin elinize her ay al karicim 1000 lira sahsina harca diyor mu merak ediyorum.

e o zaman çalışıversin bir zahmet..
7500 ile de geçinemiyorsa..
kaldı ki tatil araba masraflarını bile adam ödüyormuş..
kadının sadece yeme içme kıyafet masrafı var..
Caisiyormus zaten
Bilemeyecem belki kadin zengin kizi falandir. Erkek de oduyor. Yapacak bir sey yok.

Kaldı ki ihtiyaç kavramı da göreceli, 500 TL lik anti aging krem kimine göre hayati ihtiyaçtır mesela, ben ücretsiz izne ayrıldığımda isteyemedim mesela eşimden bu tip şeyleri, yazık tek maaş dedim

Yaşam standardını eşine bağlamış ama o eşle boşanılmış şimdi şartlar bu ya yasal nafakayla yaşar ya da adam akıllı bir işe girer

Konu sahibi sen de boşan valla, hatta hamile kalıp boşan daha karlı çıkacaksın, nikahlı eşiyken hakkın yok ama boşanınca eski eşi hayat standardını karşılıyor derler

Evet evlenmesin diyorum zaten ben de. Eski es evlenmiyor sekilde goruldugu gibi.

Esasinda gorus farkidir belli bir noktadan sonrasi. Konu sahibine yazdim zaten evli kalmak zorunda degilsiniz calisan kadinsiniz,esinize mahkumiyetiniz yok diye.

arada çocuk olduğu için muhtemelen eşiniz tepkisini koyamıyor.

Keşke bütün isimleri, otel ismini vs vermeseydiniz, deşifre olabilirsiniz.
Kızının masraflarını ödemesi yardımcı olması çok iyi çok güzel ama estetik masrafını otel masrafını ödemek nedir ya
Bu nasıl boşanmak anlamadım.. İki eve birden bakıyor sanki eşiniz.

eşinizin kazancı iyi belli ki..
parası varsa kazanıyosa destek de olur yani neden rahatsız oldunuz anlamadım?

Olabilir. Bilerek evlenmissin. Esin mahkemenin verdigi kiytirik 500tl verse mutlu mu olacaktin? Esin zaten gayet guzel bakiyomus cok zorda olsa vermez diye dusunuyorum.

Benim dayim da esinden bosandi ama mesela cocugunun her sene 100.000tl lik okulunu öduyor. Ki bu sadece okulun parasi. Daha yiyecegi giuecegi harcligi bir dolu sey var mesela. Ne diyecek? Bu sana yeter mi? Tabiki bakacak verecek. Basta soyledigimi soyliycem yine. Bilerek evlenmissin. Sende eski kocandan al madem. Belki de o boyle vermiyodur yada vefat etmistir orasini bilmem.

zengin kızıysa babasından istesin biraz da madem asalak gibi yapışmış adama..

he kadın akıllı adam saf..
lüks yaşamanın yolunu boşanarak bulmuş iyiymiş valla..
Anasindan istemis zaten bak ilk mesajda yaziyor evli olsan dert bosansan dert. Ne yapmali bilemedim

Bilerek evlenmissin deme,deyince kiziyorlar may:)

Yerinizde olsam oncelikle boyle bir mail atmazdim.
Eşiniz soylemese bile kadın esinizin yazmadigini anlamistir zaten.
Bence bir daha asla boyle bir sey yapmayin ve kadınla muhatap olmayin hicbir sekilde.
Tek muhatabiniz esiniz olsun ve sınırlarınızı ciddiyetle cizin.

Diger taraftan eşim gidip ben degil penelope yazdi maili, deseydi burnundan getirirdim.
O ne oyle evdeki ajan gibi.
Maddiyati bir sekilde tolere ettim diyelim ama bunu duygusal siddet kabul ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…