- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 48.004
- 748
- Konu Sahibi Penelope34
-
eşiniz ile konuştunuz mu yollamasın.
her ay 3 bin nafaka mı veriyor eşiniz . ne maaş alıyor ki bu kada rveriyor . aldığı maaş çok yüksek ise eşinizin nasıl sinekli bi pansiyona gidiyorsunuz
eşin eski eşini halen seviyor belli. bu kadr destek normal değil
Bal gibi de gecinir biz 3000 le gecinmeye calisiyoruz yahu.kadin paragoz ve luksu seviyor.Konuştum tabii "sen karısma" diyor bu konuda hep. Bu ilk kez olmuyor. duygu sömürüsü için oturdukları dublex evi de satacağpını söyledi kadın bir ara ama eşim gene para verince vazgeçti. 2008 den beri bitmek bilmeyen borçları var kadının. Ya insan net 7500 lira geçinemez mi? Kira yok, eğitim parası yok, araba masrafı yok
Eğer sizi ihmal ediyorsa,eşit şartları sağlamıyorsa ben olsam izin vermezdim.
Kızıma yaptığı harcamaların ekstresini isteyip sadece onun masrafını öderdim. Sonuçta ayda 3000 tl nafaka ödeniyor bu kadına. Kendi maaşı da var. Toplamda 5500 tl bence gayet iyi bir meblağ.
Boşandıktan sonra evli olduğu zamanki konforu beklememeli kimse.
Özel olmayacaksa,boşanma sebepleri nedir? Bu da önemli bence
Yuh yani ben Eşinizin ne kadar kazandığını merak ettim ?adam ayrılmasa kara gecicekti .kızı için tamam ama eski karısı da bu kız için birseyler yapmalı tüm sorumluluk adama gibi ben olsam asla kaldıramam .kocaniz bu olanları görüyorsa ve on lar en iyisine layık diye DÜŞÜNÜYOR sa sizde kendinizden feragat etmeyin hiç görün ihtiyacını siz görün kaymagı ex es yesin oh ne ala. Yaza güzel bir tatil ayarlayarak giriş yapın bence
Bence de boşanmalıyım. Bu hayat boyu çekilecek birşey değil.Bence sizde hemen bosanin, adam demekki evliyken değil bosaninca daha çok ödüyor
geçinir canım geçinirKonuştum tabii "sen karısma" diyor bu konuda hep. Bu ilk kez olmuyor. duygu sömürüsü için oturdukları dublex evi de satacağpını söyledi kadın bir ara ama eşim gene para verince vazgeçti. 2008 den beri bitmek bilmeyen borçları var kadının. Ya insan net 7500 lira geçinemez mi? Kira yok, eğitim parası yok, araba masrafı yok
Bu her boşanmada geçerli mi merak ettim? Resmen erkeği sömürüyor bu sistem. Adam neden eski eşine yüksek standart sağlamak zorunda olsun ki? Çocuğun masraflarını da eşit karsilamalilar. Bu nafaka işini hiç anlamıyorum ben.şöyle ki eşinizin eski eşi bunu talep edebilir. yargı yolunda bile edebilir. çünkü boşandıktan sonra evliliğindeki standardının altına düşmesi demek mağdur olması demek. ne olursa olsun geliri kadar gideride vardır. gayet nazik bir mail yani ben kötü niyet algılamadım. uzun lafın kısası hayat standardının altına düşerse ki durum bunu gösteriyor yargı yolu ile daha fazla nafaka bile isteyebilir.bence siz kendi standardınız düşmediği sürece karışmayın.
7500 tl, ev - araba- okul masrafı olmayan biri için oldukça fazla değil mi sizce de?Kızının masraflarını zaten eşim ayrıca veriyor ara ara gerektikçe. Bence de ekstre istemeli. 7500 civarı para giriyor eve ve yetmiyor.
Kadın eşimden 6 yaş büyük ve boşanma sebepleri kadının kıskançlıklarıymış. Eşim iş gereği gezen tozan biri. Kadın da çocukları olunca işten ayrılmış o zamandan beri evde. Sürekli tartışıyorlarmış.
ya kadının harcamalarını net biliyorum çünkü ortak bir tanıdığımız var. Çok sosyete.Bal gibi de gecinir biz 3000 le gecinmeye calisiyoruz yahu.kadin paragoz ve luksu seviyor.
eşiniz çocuğuna yapmalı elinden geldiğini ama kusura bakmayın o kadın eşinizi saygı çerçevesinde süslü kelimeleriyle resmen sömürüyor. yani araba vergisi kredi kartı borcu nedir yahu. oldu olacak içine yakıtı da eşiniz koysun. yok öyle bi dünya. eşiniz sizinle evlendiyse sizin isteklerinizi de karşılayacak. oldu canım hanfendi gitsin lüks otellerde tatil yapsın her yıl ,siz pansiyonda yapın. çocuğu üzerinden eşinize bir nevi psikolojik baskı uyguluyor. sessiz kalmayın derim ben. düşündükçe sinir oldum bakın şimdi.. kendimden örnek vereyim benim eşimin de bi kızı var 11 yaşında ve annesiyle kalıyor. eşim nafaka haricinde birşeyler isterse alıyor almamazlık etmiyor, çünkü bu yanlış birşey değil. mesela geçen gün kızı son model bi tablet istiyor. eşim de alamam şuan dedi. zaten eşim mutlaka bana sorar ama hele bi alırım deseydi kıyamet kopardı. niye biliyor musunuz tablet aldığı için değil, bizim yapmamız gereken başka acil şeyler olduğu için. ha benim eşimin eski eşi de yüzsüzün teki. nafakayı 2 gün geç yatırdığında burnundan getiriyor. neymiş onun gönderdiğin nafakaya güvenerek ev almış aylık taksidini ödüyormuş. böyle elzem olmayan saçma sapan bişey isterse diyeceğim tek şey kusura bakma hayatım ev almak için senin nafakana güveneceğine biraz da kızının ihtiyaçlarını düşünseymiş derim , bişey bile alamaz. çünkü eşim kızının bir dediğini iki etmez normalde, istediği herşeyi yapar. bu arada eşimin eski eşi çalışıyor... yani biraz eşinizin o kadına verdiği taviz ile ilgili..Merhabalar.
Ben 4 yıl önce 2. evliliğimi yaptım. Bu evlilik hayat arkadaşım olsun ömür boyu huzurlu bir evlilik olsun düşüncesi ile oldu. Eşimin de benim de ilk eşlerimizden 1 er kızımız var. Eşim eşine her ay 3000 tl nafaka veriyor. Kızının özel okul, özel tüm ihtiyaçlarını ayrıca karşılıyor. Eski karısında var olan tek evi ve arabayı bıraktı. Arabanın vergi, tamir gibi tüm masraflarını da ayrıca ödüyor. Eşimin eski eşi emekli maaşı alıyor (2500 tl) ve bir kişisel eğitim koçluğu yapıyor. Her yaz tatile Çeşme de Ilıca hotel spa& wellness resort da yapacakları tatili de ayrıca ödüyor. Tüm bunlara rağmen kadın eşime ara sıra mail atıp ekstra para istiyor. Son attığı maili ekliyorum.
Eşim de kadının ekte yolladığı borçlarına yardımcı olacağını söylüyor. Bu nasıl bir iştir? Bu kadına neden bu kadar prim veriyor eşim?? Evladı için zaten herşeyi yapıyor.
Erkan, merhaba.
Ben, mali durumum zorda olmasaydi,bu maili sana gondermek istemezdim.
Ne yazik ki kendi maasim ve senin verdigin aylik kazancimiz ile biz gecinemiyoruz. Her ay aciklar olusuyor. O aciklari kapatmaya calistikca kredi borclarim gittikce cogaldi. Benim maasim kredi borclarina gidiyor, senin verdigin kredi kartini kapatmaya bile yetmiyor. Ben yazdan beri de, isten kazandigim bir kac lirayi da is olmadigi icin kazanamiyorum.
Bu sorun buyudukce ve bunlarin ustesinden gelmeye calistikca , sagligimi kaybediyorum. Su anda bir cok rahatsizligim var ve bu tum yasantimizi etkilemeye basladi. Sagolsun, annemin yardimlari olmasaydi daha da zorlanirdik.
Ve bu ay kredi kartimi odeyemiyorum. Ekte kredilerin bilgisini gorebilirsin.
Senden istegim; Bu ay, mumkun ise YKB kart borcunu odemeni rica ediyorum.Geri odemeyi cok isterim ama odemek icin insalah kazancim olur ve oderim. Minimumu bile odeyemiyorum.
Ben veremem diyebilirsin, o da senin bilecegin sey. Ama senden bu konuda destek bekliyorum.
Belki, bu kadar borcu nasil yaptin diyebilirsin. Yaptigim sey: Evde ekstra cikan masraflar, saglik sorunlari dolayisi ile harcama, sene de bir defa 1 hafta yaptigimiz sehirlerarasi tatil, benim para kazanabilmek icin aldigim egitimler, mutfak masraflari, Denizin ve benim minimum aldigimiz kiyafetler..Bunlar lux olmayan ve arasinda acil olan ihtiyaclar icin yapilan masraflar..
Ben de anlamıyorumBu her boşanmada geçerli mi merak ettim? Resmen erkeği sömürüyor bu sistem. Adam neden eski eşine yüksek standart sağlamak zorunda olsun ki? Çocuğun masraflarını da eşit karsilamalilar. Bu nafaka işini hiç anlamıyorum ben.
birde çocuk olmadığı halde nafaka alanlar var ben onu da anlamıyorum mesela ayrılmışsın bitmiş evlenmeden önceki zamana dön ve hiç tanışmamış say. adamdan nafaka alıp harcayamazdım ben kursağımdan geçmesin o kişinin parası diyeBu her boşanmada geçerli mi merak ettim? Resmen erkeği sömürüyor bu sistem. Adam neden eski eşine yüksek standart sağlamak zorunda olsun ki? Çocuğun masraflarını da eşit karsilamalilar. Bu nafaka işini hiç anlamıyorum ben.
Yanlisiniz var ama, mahkemeler bosandiktan sonra evliykenki standartlarin altina dusmeyi magduriyet olarak kabul ediyorEğer sizi ihmal ediyorsa,eşit şartları sağlamıyorsa ben olsam izin vermezdim.
Kızıma yaptığı harcamaların ekstresini isteyip sadece onun masrafını öderdim. Sonuçta ayda 3000 tl nafaka ödeniyor bu kadına. Kendi maaşı da var. Toplamda 5500 tl bence gayet iyi bir meblağ.
Boşandıktan sonra evli olduğu zamanki konforu beklememeli kimse.
Özel olmayacaksa,boşanma sebepleri nedir? Bu da önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?