- 19 Ocak 2017
- 36
- 52
- 3
- 55
- Konu Sahibi Penelope34
-
Ben eski eşimden nafaka istemedim. Eski eşim de sadece kızımızın eğitim parasının yarısını verdi o kadar. Başka hiç bir masrafını vermedi ben de istemedim.İkinci evlilik olunca ilk eşten çocuk da olunca bunlar çok anormal değil. Sizin eski eş çocuğunuza destek olmazsa nasıl hissedersiniz?
eşiniz saf mı? bence çok alakasız yani 3000 nafaka+ev+araba verip arabanın tamir ve bakımı ayrıca oteli ödemek.
Biz evde makarna yerken kadının sağını solunu estetik yaptırıp her gün başka ilçedeki lüks restaurantlarda yemek yemesi adil mi?
Aynı şartlarda yaşasaydık ben buna tepki göstermezdim. Örmeğin : biz tatilde sinekli bir pansiyona gidiyoruz her yıl.
Eşiniz sömürüye açık demek ki ne diyelim..
haklısınız da otelin fiyatını bilenler daha doğru değerlendirir diye açıkladımO değil de otelin adını niye açıkça belirttiniz? Sanki çeşme değil de bodrum olsa fark edecek gibi.
eşiniz ile konuştunuz mu yollamasın.Biz evde makarna yerken kadının sağını solunu estetik yaptırıp her gün başka ilçedeki lüks restaurantlarda yemek yemesi adil mi?
Aynı şartlarda yaşasaydık ben buna tepki göstermezdim. Örmeğin : biz tatilde sinekli bir pansiyona gidiyoruz her yıl.
eşiniz saf mı? bence çok alakasız yani 3000 nafaka+ev+araba verip arabanın tamir ve bakımı ayrıca oteli ödemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?