Eşimin eski eşi sürekli para istiyor :(

Penelope34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
36
52
3
55
Merhabalar.
Ben 4 yıl önce 2. evliliğimi yaptım. Bu evlilik hayat arkadaşım olsun ömür boyu huzurlu bir evlilik olsun düşüncesi ile oldu. Eşimin de benim de ilk eşlerimizden 1 er kızımız var. Eşim eşine her ay 3000 tl nafaka veriyor. Kızının özel okul, özel tüm ihtiyaçlarını ayrıca karşılıyor. Eski karısında var olan tek evi ve arabayı bıraktı. Arabanın vergi, tamir gibi tüm masraflarını da ayrıca ödüyor. Eşimin eski eşi emekli maaşı alıyor (2500 tl) ve bir kişisel eğitim koçluğu yapıyor. Her yaz tatile Çeşme de Ilıca hotel spa& wellness resort da yapacakları tatili de ayrıca ödüyor. Tüm bunlara rağmen kadın eşime ara sıra mail atıp ekstra para istiyor. Son attığı maili ekliyorum.
Eşim de kadının ekte yolladığı borçlarına yardımcı olacağını söylüyor. Bu nasıl bir iştir? Bu kadına neden bu kadar prim veriyor eşim?? Evladı için zaten herşeyi yapıyor.

Erkan, merhaba.
Ben, mali durumum zorda olmasaydi,bu maili sana gondermek istemezdim.
Ne yazik ki kendi maasim ve senin verdigin aylik kazancimiz ile biz gecinemiyoruz. Her ay aciklar olusuyor. O aciklari kapatmaya calistikca kredi borclarim gittikce cogaldi. Benim maasim kredi borclarina gidiyor, senin verdigin kredi kartini kapatmaya bile yetmiyor. Ben yazdan beri de, isten kazandigim bir kac lirayi da is olmadigi icin kazanamiyorum.
Bu sorun buyudukce ve bunlarin ustesinden gelmeye calistikca , sagligimi kaybediyorum. Su anda bir cok rahatsizligim var ve bu tum yasantimizi etkilemeye basladi. Sagolsun, annemin yardimlari olmasaydi daha da zorlanirdik.
Ve bu ay kredi kartimi odeyemiyorum. Ekte kredilerin bilgisini gorebilirsin.
Senden istegim; Bu ay, mumkun ise YKB kart borcunu odemeni rica ediyorum.Geri odemeyi cok isterim ama odemek icin insalah kazancim olur ve oderim. Minimumu bile odeyemiyorum.
Ben veremem diyebilirsin, o da senin bilecegin sey. Ama senden bu konuda destek bekliyorum.
Belki, bu kadar borcu nasil yaptin diyebilirsin. Yaptigim sey: Evde ekstra cikan masraflar, saglik sorunlari dolayisi ile harcama, sene de bir defa 1 hafta yaptigimiz sehirlerarasi tatil, benim para kazanabilmek icin aldigim egitimler, mutfak masraflari, Denizin ve benim minimum aldigimiz kiyafetler..Bunlar lux olmayan ve arasinda acil olan ihtiyaclar icin yapilan masraflar..

Bu konuda tarafsız olamayacağım icin susuyor ama sizi icimden ķınıyorum
Eşiniz en dogrusunu yapıyor . hatta Allah ona o eski esine ve çocuguna diyorum

İkinci evlilik olunca ilk eşten çocuk da olunca bunlar çok anormal değil. Sizin eski eş çocuğunuza destek olmazsa nasıl hissedersiniz?
Ben eski eşimden nafaka istemedim. Eski eşim de sadece kızımızın eğitim parasının yarısını verdi o kadar. Başka hiç bir masrafını vermedi ben de istemedim.

Evet kadin lux içinde yasiyor anlattiginiza göre ama bu sizin yasaminiza etkisi var mi?
Esiniz maddi durumu ne kadar?
Sizde eski esinizden nafaka aliyor musunuz cocugunuz icin

Valla helal olsun, benim öküzde nafakayı bile kendi parası yok diye hepsini veremiyor. vereceği de sizin eşinizin verdiği paranın 1/4 kadar bişey onu bile vermiyor düşün.

e
eşiniz saf mı? bence çok alakasız yani 3000 nafaka+ev+araba verip arabanın tamir ve bakımı ayrıca oteli ödemek.

eşim saf değildir aksine cin gibidir. eli de çok sıkıdır aslında. Her akşam evde ülkenin durumunu konuşur bana da "aman sakın bir iğne bile alma, para harcama, kriz yıllarca sürecek" der. Ben neden eski karısına bu kadar eli açık onu anlamıyorum.

Ödemek zorunda değilsin demiş kadın. Ben yanlış bir şey göremedim.

Kadına kızmak yerine, eşinle konuşmalısın bence. Eğer bu borcun ödemesi sizi sıkıntıya sokacaksa, ödemesin.

Siz niye öyle yapıyorsunuz ki?
Sonuçta bu adam 3bin maaş alıp 3 bin nafaka vermiyordur. Ona göre belirlenmiştir tutar.

eşiniz ile konuştunuz mu yollamasın.
her ay 3 bin nafaka mı veriyor eşiniz . ne maaş alıyor ki bu kada rveriyor . aldığı maaş çok yüksek ise eşinizin nasıl sinekli bi pansiyona gidiyorsunuz

eşiniz saf mı? bence çok alakasız yani 3000 nafaka+ev+araba verip arabanın tamir ve bakımı ayrıca oteli ödemek.

2 kez trafik cezasını da ödediğini biliyorum. Saflık değil muhtemelen de var birşey ama ben bulamadım nedir? Biz evliyken beni aldatmış oldukları falan geliyor aklıma, kadın açık ederse diye mi korkuyor vs böyle saçma sapan şeyler bile geliyor aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…