- 9 Ekim 2024
- 166
- 207
- Konu Sahibi velvetrose
Sizin bu öfkenizin nedeni nedir? Yoksa siz de mi eski eşsiniz? :) kimse kimseye kardeşimin okulunu falan ödetmiyor. Eşim “beraberce” hallederiz, bir an önce başlasın okula dedi diye kimse kimseye bi şey ödetmiyor yani.Eski karısının bedenindeki bütün değişimlere dikkat eden, sana ondan olay taşıyan adam mı saygısız değil? Kocanın yaptığı sana terbiyesizlik terbiyesizlik. Senle evli adam, boşandığı kadının her yerini inceliyor, sohbetler ediyor kadınla. Üstüne gelip sana sitemler ediyor eski karısı hakkında. Güzel sevilen bir kadın değilsin kısacası.
Evet düzgün ailede yetişmemişsin, gerekli sevgiyi, ilgiyi görmemişsin. Sen kendi konuna yazmışsın zaten sorunlu silem vardı diye. Evladını seven aile zaten 20lerinin başındayken kızıyla böyle bir adamın görüşmesime müsade etmez, 18 yaşındaki özel üniversite parasını bu tipe ödetmez.
Boşanmayacaksın zaten. Boşansan gidecek yerin yok. Paran yok. Boşanma blöfünü açma boşuna.
Annemle babam 30 yıllık evliler her sabah-akşam öpüşüyorlar. Bi zahmet siz yeni evliyken o bahsettiğin olay olsun.
Burda ayaklarımı vura vura “hayırrr güzel seviliyorum hiç de değillll” diyecek halim yok öyle düşünebilirsiniz tabii ki.
Boşansam niye gidecek yerim olmasın hanımefendi, annemin evi 45 dakikalık mesafede
Ama boşansam tek kuruş istemezdim bak o konuda haklısınız. Eski eşim olsa o adamdan bana beş kuruş geçirtmem öyle bir insanım, yapı meselesi.