Eşimin eski eşi, sorunlar ve boşanmayı düşünmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski karısının bedenindeki bütün değişimlere dikkat eden, sana ondan olay taşıyan adam mı saygısız değil? Kocanın yaptığı sana terbiyesizlik terbiyesizlik. Senle evli adam, boşandığı kadının her yerini inceliyor, sohbetler ediyor kadınla. Üstüne gelip sana sitemler ediyor eski karısı hakkında. Güzel sevilen bir kadın değilsin kısacası.

Evet düzgün ailede yetişmemişsin, gerekli sevgiyi, ilgiyi görmemişsin. Sen kendi konuna yazmışsın zaten sorunlu silem vardı diye. Evladını seven aile zaten 20lerinin başındayken kızıyla böyle bir adamın görüşmesime müsade etmez, 18 yaşındaki özel üniversite parasını bu tipe ödetmez.

Boşanmayacaksın zaten. Boşansan gidecek yerin yok. Paran yok. Boşanma blöfünü açma boşuna.

Annemle babam 30 yıllık evliler her sabah-akşam öpüşüyorlar. Bi zahmet siz yeni evliyken o bahsettiğin olay olsun.
Sizin bu öfkenizin nedeni nedir? Yoksa siz de mi eski eşsiniz? :) kimse kimseye kardeşimin okulunu falan ödetmiyor. Eşim “beraberce” hallederiz, bir an önce başlasın okula dedi diye kimse kimseye bi şey ödetmiyor yani.
Burda ayaklarımı vura vura “hayırrr güzel seviliyorum hiç de değillll” diyecek halim yok😂 öyle düşünebilirsiniz tabii ki.
Boşansam niye gidecek yerim olmasın hanımefendi, annemin evi 45 dakikalık mesafede😂😂
Ama boşansam tek kuruş istemezdim bak o konuda haklısınız. Eski eşim olsa o adamdan bana beş kuruş geçirtmem öyle bir insanım, yapı meselesi.

Eşimle hala çocuk için oturup konuşmuyoruz çünkü ben hem erken olduğunu düşünüyorum hem de kariyerim açısından da doğru bir zaman olmadığını düşünüyorum.
Kimse demiyor ki bir an önce çocuk yapın. Oturup konuşmanız lazım. Sizin birikim yaptığınızı bilmiyor mu, kendisi de koymuyor mu köşeye? Çocuğumuz doğunca şartlar eşit olsun, bir çocuğuma yaptığımı ötekine de de yapmam lazım vs. demiyor mu? Parayı pulu geçin, adamın çocuk isteyip istemediğini bile bilmiyorsunuz. Bari bundan emin olun.

Ayrıca güvenini zor kazandım derken ne yaptınız ki? İki insan sever anlaşır evlemeye karar verir evlenir. Adamın hem çocuğu var baba olmuş hem yaşı sizden büyük hem de derdini sorununu negatif yükünü size boşaltıyor. Asıl onun sizin güveninizi kazanması gerekmez mi? Saflık derecesinde iyi niyetlisiniz ya da gerçeği görmek istemiyorsunuz. Ben de ailemle ilgili her şeyi anlatırım paylaşırım diyorsunuz ama ailenizle eski eş-çocuk aynı mı? Bir tarafın sorunu derdi kendilerini bağlıyor, yetişkin insanlar sorunlarını çözüyor. Eşinizi direk etkileyen bir negatiflik yok ama eşiniz tarafındaki direk size yansıyor ve bu geçici bir şey de değil. Eşiniz böyle gelmiş böyle gitsin kafasında. Görünen o ki rest falan çekseniz, boşanma davası açıyorum derseniz yapma demeyecek gibi duruyor.

Yazıklar olsun, demek 3 - 4 Beden büyük aldın ha , o babaya da binlerce defa yazıklar olsun , siz kimsiniz ki o çocuğun ihtiyaçlarına bu şekilde karar veriyorsunuz!
Konuda benide alintilamisiniz ama yanlislik oldu sanirim☺️
Bu sayede mermad hanimin yorumunu agzim acik okudum

mermad- mermad- kusura bakmayinda sizinki gozu aciklik akillilik falan degil dupeduz saygisizlik. Ustunuze dusmeyen seyleri kendinize hak gorme.
Ne munasebet benim eski esimin esiyle muattap olucam cocugumun ihtiyaclari icin. Ne alaka yani gercektende edep yahu!

Konuda benide alintilamisiniz ama yanlislik oldu sanirim☺️
Bu sayede mermad hanimin yorumunu agzim acik okudum

mermad- mermad- kusura bakmayinda sizinki gozu aciklik akillilik falan degil dupeduz saygisizlik. Ustunuze dusmeyen seyleri kendinize hak gorme.
Ne munasebet benim eski esimin esiyle muattap olucam cocugumun ihtiyaclari icin. Ne alaka yani gercektende edep yahu!
Çok pardon yanlışlıkla oldu , o sinirle gözüm bisey görmedi sizi de alıntılamışım 😕🤦‍♀️

Çok pardon yanlışlıkla oldu , o sinirle gözüm bisey görmedi sizi de alıntılamışım 😕🤦‍♀️
Hic sorun degil bende suan bu kadinin yazdigi yorumlara gerildim
Allah dusmanima vermesin bu turlerini
Cahillik budur iste
Boyle insanlar yuzunden bu ulkede sacma sapan seyler yasaniyor

Kadının mahkemede “ben boşanmak istemiyorum hakim bey” dediğini söylemedim ki?
Ben aksini söylemedim ki.
Eşim boşanmak istediğini söylüyor, boşanma davası açıyor. Zaten aksi olsaydı anlaşmalı değil çekişmeli boşanma davası olmaz mıydı?
O süreçte de eski eşi çift terapisi vs öneriyor olmuyor en sonunda da anlaşıp boşanıyorlar.
Eski eşi boşanmak istememiş, çift terapisi teklifi sunmuş. Buna rağmen boşanılmış en sonunda. Eşinizin bu kadar cömert davranmasının altında eski eşe vicdan yapması olabilir mi? Sonuçta boşanarak kadının düzenini bozmuş, onu konfor alanından çıkarmış oldu.

kimse kimseye kardeşimin okulunu falan ödetmiyor. Eşim “beraberce” hallederiz, bir an önce başlasın okula dedi diye kimse kimseye bi şey ödetmiyor yani.
Size gelip eski eşi anlatıyorsa, eski eşe de sizi anlatıyor olabilir. Kardeşinin özel okul parasını ödüyoruz dediyse kadın da o yüzden böyle yapıyor olabilir. Sen bizim çocuğumuzun masrafını ödemekle yükümlüsün, ne alaka başkasının özel üniversite parasını ödemek diyordur içinden. Belki her kuruşu babaya ödetmesinin nedeni budur. Eşiniz ağzı sıkı ketum biri değil. Özel üniversite için ne kadar ödeniyor?

Üyelere kızmayın, gözünüzü açmaya çalışıyorlar. Devamlı savunma pozisyonundasınız. Ama sizi savunan yok, güven veren rahatlatan huzurlu ortam yaratan bir eş yok, sadece bunu anlatmaya çalışıyorlar.

Sizin bu öfkenizin nedeni nedir? Yoksa siz de mi eski eşsiniz? :) kimse kimseye kardeşimin okulunu falan ödetmiyor. Eşim “beraberce” hallederiz, bir an önce başlasın okula dedi diye kimse kimseye bi şey ödetmiyor yani.
Burda ayaklarımı vura vura “hayırrr güzel seviliyorum hiç de değillll” diyecek halim yok😂 öyle düşünebilirsiniz tabii ki.
Boşansam niye gidecek yerim olmasın hanımefendi, annemin evi 45 dakikalık mesafede😂😂
Ama boşansam tek kuruş istemezdim bak o konuda haklısınız. Eski eşim olsa o adamdan bana beş kuruş geçirtmem öyle bir insanım, yapı meselesi.

Öfke? Yazdıklarımı öfkeyle yazdığımı mı sanıyorsun? Eski eş değilim. 27 yaşında bekar, daha önce evlenmemiş, gidipte boşanmış yaşı büyük zengin adamın sevgisine muhtaç olmamış biriyim. Annemle babamın ilk evliliği öyle üvey anne yaramda yok.

Sen demişsin okul konusunu ne diye uyduruyorsun şimdi eşim beraberce öderiz diye. Adam durup dururken dememiş kardeşini okula yazdıralım. Bir yıllık özel okul öyle 30 bin değil, nerdeyse on katı ücreti var.

Kocanın hatalı olduğunu anlamıyorsun hala. Boşandığı kadınla bu kadar içli dışlı olup, memesini botoksunu anlatıyor sana. Hangi kadın bunu kabul eder. Evli olmadığı, ilişkisi olmadığı kadının üzerindeki tüm değişimlere dikkat ediyor adam. Bu normal mi? Hiçbir ilişkide kabul edilmez bu. Birde sana gelip utanmadan anlatıyor.

Sen eski eş şöyle böyle yazıp duruyorsun ama sorun evliliğinde sorun kocanın davranışlarında.

Ben aksini söylemedim ki.
Eşim boşanmak istediğini söylüyor, boşanma davası açıyor. Zaten aksi olsaydı anlaşmalı değil çekişmeli boşanma davası olmaz mıydı?
O süreçte de eski eşi çift terapisi vs öneriyor olmuyor en sonunda da anlaşıp boşanıyorlar.

Üstünlük ifadesi olarak eşim boşanmak istemiş demişsiniz ben de adliyedeki durumu söyledim.

Eşiniz o boşanmak istedi demez tabiki.

Karşılıklı boşanmak istemişler ve boşanmışlar.

Öfke? Yazdıklarımı öfkeyle yazdığımı mı sanıyorsun? Eski eş değilim. 27 yaşında bekar, daha önce evlenmemiş, gidipte boşanmış yaşı büyük zengin adamın sevgisine muhtaç olmamış biriyim. Annemle babamın ilk evliliği öyle üvey anne yaramda yok.

Sen demişsin okul konusunu ne diye uyduruyorsun şimdi eşim beraberce öderiz diye. Adam durup dururken dememiş kardeşini okula yazdıralım. Bir yıllık özel okul öyle 30 bin değil, nerdeyse on katı ücreti var.

Kocanın hatalı olduğunu anlamıyorsun hala. Boşandığı kadınla bu kadar içli dışlı olup, memesini botoksunu anlatıyor sana. Hangi kadın bunu kabul eder. Evli olmadığı, ilişkisi olmadığı kadının üzerindeki tüm değişimlere dikkat ediyor adam. Bu normal mi? Hiçbir ilişkide kabul edilmez bu. Birde sana gelip utanmadan anlatıyor.

Sen eski eş şöyle böyle yazıp duruyorsun ama sorun evliliğinde sorun kocanın davranışlarında.

Diğer konusunda eski eşle cocuklarının doğum gününü beraber kutlayıp foto çekinmeleri falan da garip.

Benim tanıdık da boşandı çocukları var iletişimleri iyi öyle çocuğu iki tarafta görüyor ama doğum günleri ayrı kutlanıyor.

Çünkü ne gerek var her yıl olan bir olay için hele ki fotolar çekinmeler fln.

Söz nişan düğün mezuniyet tamam bir araya gelirler çocuk için ama doğum gününü beraber kutlamaları masum gelmedi.

Bu adam sanki 2 eşli gibi ilk eşi durumun farkında ama 2. Eşi farkında değil.

Kendinsi icin tek kurus istemek banada sacma geliyor. Ama sizinde cocugunuz olsaydi cocuk icin elbette isticeksiniz makul sekilde olani

Eski eşi boşanmak istememiş, çift terapisi teklifi sunmuş. Buna rağmen boşanılmış en sonunda. Eşinizin bu kadar cömert davranmasının altında eski eşe vicdan yapması olabilir mi? Sonuçta boşanarak kadının düzenini bozmuş, onu konfor alanından çıkarmış oldu.

Ne dicekti ki o mu boşanmak istedi diyecekti 😄

Karşılıklı boşanmışlar her yıl birlikte doğum günü kutlayıp foto çekiniyorlar böyle bi samimiyetleri de var hala sonuçta.

Arada mal sayımı da yapıyorlar hatta baksana silikonları botoxları konuşuluyor 😃

Diğer konusunda eski eşle cocuklarının doğum gününü beraber kutlayıp foto çekinmeleri falan da garip.

Benim tanıdık da boşandı çocukları var iletişimleri iyi öyle çocuğu iki tarafta görüyor ama doğum günleri ayrı kutlanıyor.

Çünkü ne gerek var her yıl olan bir olay için hele ki fotolar çekinmeler fln.

Söz nişan düğün mezuniyet tamam bir araya gelirler çocuk için ama doğum gününü beraber kutlamaları masum gelmedi.

Bu adam sanki 2 eşli gibi ilk eşi durumun farkında ama 2. Eşi farkında değil.

Kötü ayrılsalar görüşmezlerdi. Hem aileler hem eski karı koca olarak muhabbetleri gayet iyi demekki. Konuyu açan kişiyle adam 5 yıl olmuş tanışalı, demek 5 yıldan uzun süre olmuş bunlar boşanalı. Samimiyetleri hala baya samimi.

O doğum günü konusu normal geldi bana, aileler akrabalar, ortak arkadaşları hepsi gelmiştir.

Ama adam sevgilisi olan eski eşinin dudağına memesine botoksunu fark ediyor gelip anlatıyor. Haftada bir aldığı çocuğu yani haftada bir kere gördüğü kadını inceleyip, ki botoks dudak dolgusu gibi minik ayrıntıyı çocuğu alırken nasıl fark eder ilginç, çocuk evden çıkıyor çantası arabaya binmesi vs. ne ara kadına bakıyor. Kaç tane adam 5 yıldan uzun süre önce bitirdiği kadını böyle inceler.

Kötü ayrılsalar görüşmezlerdi. Hem aileler hem eski karı koca olarak muhabbetleri gayet iyi demekki. Konuyu açan kişiyle adam 5 yıl olmuş tanışalı, demek 5 yıldan uzun süre olmuş bunlar boşanalı. Samimiyetleri hala baya samimi.

O doğum günü konusu normal geldi bana, aileler akrabalar, ortak arkadaşları hepsi gelmiştir.

Ama adam sevgilisi olan eski eşinin dudağına memesine botoksunu fark ediyor gelip anlatıyor. Haftada bir aldığı çocuğu yani haftada bir kere gördüğü kadını inceleyip, ki botoks dudak dolgusu gibi minik ayrıntıyı çocuğu alırken nasıl fark eder ilginç, çocuk evden çıkıyor çantası arabaya binmesi vs. ne ara kadına bakıyor. Kaç tane adam 5 yıldan uzun süre önce bitirdiği kadını böyle inceler.

Valla ben hiç görmedim doğum gününü beraber kutlayan eski eşleri.

Gerçi gördüm sonra tekrar evlendiler 😅

Dediğim gibi adam 2 eşli sadece konu sahibi bu durumun farkında değil

Ne dicekti ki o mu boşanmak istedi diyecekti 😄

Karşılıklı boşanmışlar her yıl birlikte doğum günü kutlayıp foto çekiniyorlar böyle bi samimiyetleri de var hala sonuçta.

Arada mal sayımı da yapıyorlar hatta baksana silikonları botoxları konuşuluyor 😃
Her yıl birlikte doğum günü olabilir, beraber fotoğraf da olur, ama azıcık edebi olan adam eski karısının estetiklerini masaya yatırmaz. Tabi höyt diyen de olmamiş bu güne kadar o napsın.

Her yıl birlikte doğum günü olabilir, beraber fotoğraf da olur, ama azıcık edebi olan adam eski karısının estetiklerini masaya yatırmaz. Tabi höyt diyen de olmamiş bu güne kadar o napsın.

Kaç tane böyle çocuğunun doğum gününü beraber kutlayan foto çekinen eski eş var?

Benim meslektaşım ayrıldığı eşiyle çocuğunun doğum gününü kutlayıp foto paylaşmıştı, hemen sordular ne oluyor beraber poz ? O da dedi çocuğumuz için tekrar barıştık, sonra nikah kıydılar.

Tehlikeli sular bunlar.

Belki de her şeyi birbirimizle çok paylaştığımız için böyle oluyor. Ben de ailemle ne yaşarsam hemen gelir eşimle paylaşırım.
Eşim eski eşiyle konuşmadı mı? Konuştu. Belki defalarca. Ama artık şey modunda, tamam yeter ki huzurum kaçmasın.
Daha yeni olan olay, çocuğun bir arkadaşının doğum günü varmış, annesiyle çocuğu davet etmişler hediye alınacak işte. Eşime yazmış böyle böyle siz alabilir misiniz. Eşim de şehir dışında o zaman, alamam çalışıyorum işte istanbulda değilim.
Gelen cevap; tamam biz alalım o zaman bana gönderirsin.
Durup dururken nem kapmak değil ki bu, bazı şeyler artık göze parmak gibi zorla rahatsız ettirmeye çalışılır gibi. Bu sefer eşimin huzuru kaçıyor, onunki kaçınca bana yansıyor. Belki anlatmadığı bunun gibi bir sürü olay vardır. İster istemez yansıyor işte.
Konu sahibi benim burnuma kotu kokular geldi . İyi baba yok bu konuda fazla iyi bir eski eş var . Umarım sadece eski eştir sizin eşiniz . Bu fazla iç içe olma hala o ailenin babasiymis tavırları falan hiç normal gelmedi. Sanki iki eve de bakiyor gibi adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X