- 9 Ekim 2024
- 166
- 207
- Konu Sahibi velvetrose
Olayları ne güzel çarpıtıyorsunuz :) epey okudum, yer yer hayret ettim.öğrenci olduğun için daha uygulamaların tamamını bilmiyorsun. Nafakayı çocuğun ihtiyaçları için harcamadığı gerekçesi ile nafakanın azaltılmasına ilişkin bir dava açarsa , dava reddedilir. Cem Yılmaz bile eski eşim nafakayı çocuğuma harcamıyor , o yüzden azaltın demedi. Dolar üzerinden nafaka veriyorum , dolar çok yükseldi , ve gelirim düştü diye dava açtı ve kaybetti. Ayrıca kadın çalışıyor , kendi parasını kazanıyor , dudak dolgusu, botoks yılda sadece bir ya da iki kez yapılan ve çok pahalı olmayan uygulamalar. Lütfen bir kadın ve geleceğin hukukçusu olarak, ataerkil sistemin kadın ve anneler üzerinde yarattığı baskıyı destekleme. Adam yeni eşi ile gezip tozarken, tek öz çocuğunun bazı maddi ihtiyaçlarını karşılayıp , haftada bir görünce muhteşem baba, eski eşi çocuğu için saçını taramaya vakit bulamaması gerekirken , haftanın altı günü çocuğa bakıp bir yandan işe giderken kendi bakımına para harcadı diye bundan ana olmaz, harcadığı paranın hesabını versin diyemezseniz. Mahkemeler de bunu demez.
Çocuk gayet halinden memnun ve mutlu annesi ile yaşamaktan, bunu konu sahibinin kendisi söylüyor.
Ayrıca baba anlaşmalı boşanmış ve çocuk için iştirak nafakası , eğitim gibi bazı giderlerini karşılamayı kabul etmiş zaten, ayrıca kesinlikle çocuğun velayetini almak gibi bir niyeti de yok.
Şuraya bir virgül eklemek isterim ki, biz eşimle günümüzü gün edip haydi eller havaya modunda takılmıyoruz. Yukarıda da yazdım işinize geldiği gibi okumayı bırakırsanız belki anlarsınız. Adam hayvan gibi çalışıyor, yeri geliyor tek gün boşunda kızını alıyor. Sabit bir izin günü yok, o yüzden bazen iki gün alıyor. Veya bazı günlerini bana ayırıyor tıpkı annesi gibi.
Nasıl ki bazen annesi kızı bizdeyken kendi sevgilisiyle görüşüyor, biz de bazen boş gününde kızı annedeyken birbirimize vakit ayırıyoruz.
Geçin artık ya. İnsanda biraz onur, gurur olmalı.
Memesini de dikleştirebilir, botoks da yaptırabilir bunların hepsi harika şeyler evet. Ama sen kızını ille de babası alsın diye kirli, küçük gelmiş şeylerle gezdiriyorsun.
E ondan önce de babası almıştı? Ondan önce de babası almıştı? Ondan önce, ve ondan önce de…
Avukatsınız madem siz de iyi bilirsiniz ki müşterek çocuğun giderleri ortaktır. Kimse ondan ortak olmasını da beklemiyor, olur olmadık vakitte 250-300 liralık kitap için yazarken azıcık duruşlu olmasını bekliyoruz. Manipülasyonlarınızı bırakın