- 19 Mayıs 2020
- 46.268
- 206.757
- Konu Sahibi velvetrose
Ben sizi bi yere kadar haklı buluyorum. Nafakadan kuruş harcamayıp çocuğu her seferinde Medine dilencisi gibi göndermesi çok çirkin, belli bişeylerin hırsı geçmemiş daha, yoksa az sağlıklı düşünen bir anne yapmaz onu. Ama eşinizin ağzını açamaması da çok tuhaf, bu kadar toleransı başka adam göstermezdi, ne derseniz deyin. Bir gariplik var ama ben 2 eş falan diyemiyorum ama bir gariplik var.Ben kocamdan bir şey istemeye çekinen bir insanım. Bazen yurt dışına çıkıyor orda kozmetik buraya göre yarı yarıya oluyor, kendisi soruyor bak istiyorsan alıyım bir kaç tane daha bir şey madem uygun türkiye’ye göre diye. Yok diyorum alma gerek yok vs sıkılıp çekiniyorum. Ne kocamın parası için evlendiğim kaldı, ne imkanlarını sömürdüğüm. Yine de takılmıyorum herkes evinin kapısını kapattığında kendi yaşadığını biliyor.
Ben açık konuşacağım size, ben 20 lı yaşlarda kadın olarak, yaşı benden büyük, boşanmış, çocuklu adamla güzel seviyor diye evlenmezdim, ilk çocuğuna, babasına, bacısına yağarken ben oturup çocuk doğurcam diye para mara biriktirmezdim. Millete sağanak olmuş, bana gelince de öpüyor falan. Pardon ben bu aileye enayi mi atandım, nedir yani?