- 20 Ocak 2010
- 44.987
- 151.089
- 43
- Konu Sahibi velvetrose
Tamamda bu konuda ku adam daha ne yapsın? Aylık 23 bin nafaka ozel okul parası üst baş kurs paraları bi zahmet anneside 300 tl lik kitap için artık babayı aramasınlütfen kendinizi yormayın
cunku 2. evlılıgı yapmayan bırı sızı anlamaz.
cocugu ıle ılgılenmıyor dıye ofkelı olan anneler sızı anlamaz. cunku her baba, bosanınca baba olarak kalmıyor bır cogu sankı cocuktan da bosanmıs gıbıler maalesef ama buna bakarak, sızın esınız gıbı sızın gıbı ınsanların oldugunu da dusunmek lazım. ve sızden bır yorum gelınce , kotu kalplı uvey anne algısına gırmemek lazım ıste.
kaldı kı ınsanlar, kendı cocuklarına bıle ben senın ıcın nekadar harcadım dıye sıtem ederken, halen annelerımız babalarımız, sızler ıcın omrumuzu harcadık, yemedık yedırdık dıyerek bızlerı darlarken, sızden olmayan bır cocuga karsı adil ve bonkör olup, esınızı de engellemeyıp ama annesıne dair yorum yapmanıza kımsenın bırsey deme hakkı olamaz
kaldı kı herkes yasadıgını bilir.
mesela ben eskıden asla lafını yapmazdım, eşimle daha 1 haftalık sevgılıyken bıle oyuncak alırdım, ama o serefsız annesı, cocuga kalın kıyafet gıydırıp cocugun alerjı olsun da darp raporu alıp cocukla ılısıgı keseyım cunku ben hamıleyken bosandık ıntıkamını 10 senedır yuruttugu ıcın benım, esımın, annesının saglıgı bozuldu annem bıle kalp krızı gecırecektı polıs, avukat yasamadıgımız sey kalmadı mesela.
sımdı benım dogmayan cocugumun hakkını, o anne nasıl verecek pekı, cunku o donem erken menopozda tedavıye gıdemedım ve tamamen menopoza gırdım ve cocugumun olma ıhtımalını kacırdım
yanı her anne, adil ve haklı degildir. her cocuk, guzel seyılerı hakeder babalar yapsın tabi ama mesela yenı esın maasına goz dıkerek degıl, ya da guvenerek degıl, ya da dıyelım kı cocukları oldu, her cocugunun hakkını esıt gozeterek yapsınlar.
Bu arada nickin çok hoşuma gidiyor sarıların sülo