Eşimin eski erkek arkadaşı ve kız arkadaşı

Eşinden de arkadaşından da midem bulandı. Nasıl o adamı koynuna sokabiliyosun ? Seninde miden yokmuş hiç.

Keşke geçmişi sorgulamasaydınıZ.
Bunu öğrendinız de ne oldu?
Sımdı hadı insanın içi ister istemez soğur.
Eş değişimi gıbı birşey olmuş.
Benim içim almaZ böyle bır şeyi.

Kendime Not: Sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntıla ki amme hizmeti olsun.

Konu geri gelecek gelmesine de silindiği için Mune konuyu kapamak zorunda kalacak. Ne anladım ben ondan. Yazık oldu.:KK12:
Hanımlar lütfen not alalım: "sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntılayalım ki amme hizmeti olsun. Tüm BDV sakinleri faydalansın"

Kendime Not: Sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntıla ki amme hizmeti olsun.

Konu geri gelecek gelmesine de silindiği için Mune konuyu kapamak zorunda kalacak. Ne anladım ben ondan. Yazık oldu.:KK12:
Hanımlar lütfen not alalım: "sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntılayalım ki amme hizmeti olsun. Tüm BDV sakinleri faydalansın"
Yani en azindan konuyu goruruz diye Mune Mune 'u etiketledim merakimiz giderdi, benden once kimse alintilamamis ama sanirim kocasi biseksuel oyle anladim ben.

Eşimin eski kız arkadaşı ve erkek kardeşi olmasın yanlış yazmış olabilir mi😂
Okuyanlardan biri "eşiniz biseksüel mi?" diye yazmış.
Olay daha alengirli gibi, o kadar saf düşünmeyelim yani.

Yani en azindan konuyu goruruz diye Mune Mune 'u etiketledim merakimiz giderdi, benden once kimse alintilamamis ama sanirim kocasi biseksuel oyle anladim ben.
Bari Mune konuyu kapamadan önce bize bir 30 dk verse de içimizde kalmasa...

Saf olduğumu tekrar hatırlattığın için teşekkür ederim
IMG_6013.jpeg

Bari Mune bize konuyu kapamadan önce bir 30 dk verse de içimizde kalmasa...
Hahshs bi 30'da benim icin versin, gecende vardi boyle birsey onu yakalayamadim.

Konu sahibinin kocasının yakın bir erkek arkadaşı varmış.Yabancı bir kızla sevgiliymiş bu arkadaş.Hep beraber takılırlarmış, sonra arkadaşı kızdan ayrılmış. Kız bu adama yazmaya başlamış, kızın eski sevgilisi olan arkadaş da adama sana yürüyorsa benim için sıkıntı yok, onunla işim bitti demiş.Adam arkadaşının eski sevgilisi ile buluşmuş ve beraber olmuş.Bir ay sonra arkadaşı bununla selamı keşmiş, meğer kızla nişanlanmış. Konu sahibi eşinin bu durumu karşısında midesi bulanmış.Niye kendisine evlenmeden önce anlatmadı diye.

X