- 25 Kasım 2024
- 1
- 0
- 31
- Konu Sahibi zeynepruveyda
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa kimse alıntı yapmamış, aşkolsunKendime Not: Sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntıla ki amme hizmeti olsun.
Konu geri gelecek gelmesine de silindiği için Mune konuyu kapamak zorunda kalacak. Yazık oldu...
Hayır yani yazıp yazıp sonra silmek nedenEvet yaa kimse alıntı yapmamış, aşkolsun
Bari konuyu okuyan biri bi özet geçse, başlığı görünce yanlış okudum sanıp üç kez daha okudumHayır yani yazıp yazıp sonra silmek neden
Eşimin eski kız arkadaşı ve erkek kardeşi olmasın yanlış yazmış olabilir miBari konuyu okuyan biri bi özet geçse, başlığı görünce yanlış okudum sanıp üç kez daha okudum
Yani en azindan konuyu goruruz diye Mune 'u etiketledim merakimiz giderdi, benden once kimse alintilamamis ama sanirim kocasi biseksuel oyle anladim ben.Kendime Not: Sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntıla ki amme hizmeti olsun.
Konu geri gelecek gelmesine de silindiği için Mune konuyu kapamak zorunda kalacak. Ne anladım ben ondan. Yazık oldu.
Hanımlar lütfen not alalım: "sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntılayalım ki amme hizmeti olsun. Tüm BDV sakinleri faydalansın"
Okuyanlardan biri "eşiniz biseksüel mi?" diye yazmış.Eşimin eski kız arkadaşı ve erkek kardeşi olmasın yanlış yazmış olabilir mi
Bari Mune konuyu kapamadan önce bize bir 30 dk verse de içimizde kalmasa...Yani en azindan konuyu goruruz diye Mune 'u etiketledim merakimiz giderdi, benden once kimse alintilamamis ama sanirim kocasi biseksuel oyle anladim ben.
Saf olduğumu tekrar hatırlattığın için teşekkür ederimOkuyanlardan biri "eşiniz biseksüel mi?" diye yazmış.
Olay daha alengirli gibi, o kadar saf düşünmeyelim yani.
Haa olabilir mi? Bilemiyorum ki, bilen birinin bizi aydınlatması gerekiyor. Bakalım bi gönüllü çıkacak mı?Eşimin eski kız arkadaşı ve erkek kardeşi olmasın yanlış yazmış olabilir mi
Hahshs bi 30'da benim icin versin, gecende vardi boyle birsey onu yakalayamadim.Okuyanlardan biri "eşiniz biseksüel mi?" diye yazmış.
Olay daha alengirli gibi, o kadar saf düşünmeyelim yani.
Bari Mune bize konuyu kapamadan önce bir 30 dk verse de içimizde kalmasa...