Eşimin duyarsızlığı

Esiniz sadece duyarsız degil ki. Size ve ailenize ağız dolusu küfürler eden, Her akşam ve haftasonu disarlarda gezen ve en önemlisi sizi yumruklayan biri. Sürekli şikayet ediyorsunuz. Adamın umrunda degil sizin şikayetleriniz. Siz de hicbir aksiyon almıyorsunuz. Yani kötü koca olması ve onu bırakmanız için daha ne yapması lazım anlamiyorum.

Son düzenleme:
Eşiniz ne sizi, ne de çocuğunuzu seviyor. Yaşınız kaç bilmiyorum ama yaşım gelmiş diye evlenmiş, çocuk olsun diye yapmış gibi görünüyor. Görev olarak görmüş, görevleri tamamlamış...

5 yıllık evlilikte 4 yaşında çocuğunuz mu var? çocuk yaparak eşinizi evliliğe bağlamaya çalışan tipik bencilliği yapmışsınız. Arkadaşların dediklerine göre bir sürü olumsuz konunuz varmış. Eşiniz de merhametsiz ve ilgisiz. Bunlar evlenilmeyecek erkeğe evlilik rolü yüklemekten kaynaklanıyor.

Evet çocuğunu da sevmiyor diyebiliriz. Bu soğuk duruyor sevgisini gösteremiyor duruşu değil. Adam sizi bir tarafına takmıyor. Sevgi kapasitesi yok düz bir insan işte. Çok derin anlam aramamak lazım. Sizin bir beklentiniz olmazsa çok siniriniz bozulup üzülmezsiniz belki ama çocuğa üzüldüm.

Merhaba, önceki konularınıza baktım de eşinizle hep sorunlarınız varmış. Gerçekten bazen bırakmak gerekir belli ki eşiniz size değer vermiyor. Boşanmaktan başka çareniz yok gibi bence.

Çok üzücu bir durup psikolog olarak sorun sizde diyorum ve durum çok ciddi bana sorarsanız siz kendinizle barışik kendinizi seven değer veren birisi değilsiniz ve size değer vermeyen sevmeyen bir adam seçmişsiniz eminim ailenizde babanız veya abiniz annenizle ilişkinizde bouleydi ve bunun normal oldugunu düşünüp size aynı değersizligi yaşatan bir adami getirmişsiniz ki kendinize bak sen değersizsin kimse seninle ilgilenmek istemiyor eşin bile diyerek kendi kendinizi hakli çıkarıyor bilinciniz eğer bu yanlıştan dönmezseniz malesef yine size değer vermeyen siizn hastalığınizda yanınizda sadece laf olsun diye duran sizi sevmeyen insanlar etrafınizda olacak ve yine siz üzülecek ve mutsuz olacaksıniz manulatip birisi eminim hayatınızda ailenizde boyle manülatif birisi var sürekli sizi suçlayan suçlu oldugunuzu düşundürüp sizin kusurlu olduğunuzu düşündürüp suçun sizde olduguna sizi inandıran bana sorarsanız bir psikologtan yardım alın yada farkin varin bunun arayın doğru psikolog ilk başta bulamyabilirsiniz yada psikiyatır ama arayın ve hayatınizda sizi mutsuz dden öğretiden kurtulun yoksa bir ömür size değer vermeyen insanlar ile mutsuz yaşarsıniz

Dediğim gibi korkularınızi tanıyın ve neden kaynaklandıgıni sorun yoksa bir omur korkularınızın esiri olursunuz ki olmussunuz korkunuz hayatınızin merkezine yerleşmiş ve hayatınizı yonlendiriyor kendinize güvenmiyorsunuz sizin için nişan atması gurunuzu okşamıs bana drğer verdiği için nişani atmıs bu adam beni seviyor diyebilirsiniz ama ben iliskisine değer vermehen hemen kolaylikla vazgeçebilen emek vermeyi tercih etmeyen sebmeyen sagliksız bir insan profili gorüyorum sizde bunu görememişsiniz ki bana kalırsa eşiniz bu konuda oldukça tecrubeli oldugu için sizi kandırmasi çok kolay olmus eşinizde ve eğer kendinizle ilgili sorunu gormez iseniz boşansanız bile size ayni değersizliği yaşatacak insnaları bulursunuz bana sorarsanız kıziniz var diye boşanmiyorusunuz ama bosanmadıgıniz sürece kızınız babasınin bu ilgisizligini degersizliğini bilincinde normal kabul edecek ve ayni babası gibi adamaları seçecek kendine yanisi kaderinizi kızinıza gecireceksiniz oda sizin gibi şikayet edecek boşanacak ama yine ayni şeyleri yaşatacak insanları bulacak boşanmak çözüm mü degilmi bilemem ama eğer kendi hayatınızda kendinizi iliskilerinizi gözden geçirmezseniz mutsuz olmaya hayatınızda insanlardan şikayete devaam edersiniz eşiniz suçlu mu degil eşiniz tam manüpüle edeceği kendine bağlanacak bırakmayacak birini seçmiş sizde hayatınzda size aileniz tarafından gösteren değerde birini tavsiye psikoloğa gidemiyorsaaniz bile izzet güllu izleyin kendini srvme değer verme videolari hayati suçluluk duygu size çok yardimci olacağından eminim eğer kendinizi degiştirmeseniz boşansanızda asla fayda etmek biri gider diğeri gelir

çocuğunuzun hastane işlerini bile umursamayan
size küfürleri basan yumruklayan (önceki konularınızda var)
adamdan ne bekliyordunuz Allah aşkına

kardeşinizden öfke saçtığı herkesten özür diledi mi?
iş bulup çalışmayı düşünmez misiniz?

Direk boşan bundan olmaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…