- 11 Temmuz 2024
- 789
- 2.933
- 28
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
-
Evet çocuğunu da sevmiyor diyebiliriz. Bu soğuk duruyor sevgisini gösteremiyor duruşu değil. Adam sizi bir tarafına takmıyor. Sevgi kapasitesi yok düz bir insan işte. Çok derin anlam aramamak lazım. Sizin bir beklentiniz olmazsa çok siniriniz bozulup üzülmezsiniz belki ama çocuğa üzüldüm.Severek evlendik , eşim aşırı ben merkezci acıma ve merhamet duygusu çok çok az , beni sevmiyor diyelim peki çocuğu ameliyata girince 1 gün boyunca hastanenin yan boş odasında tek başına takılıp maç izledi kızının yanına oturmadı bile 5. Yıla yeni girdik
Merhaba arkadaşlar dün idrar enfeksiyonu geçiyordum yoğun bir kanamalı şekilde akşam hastaneye gittik benim betim benzim atmış ağlıyorum acıdan uyutulmak istiyorum o derece , hastanedeyiz ve eşim sürekli 101 oynuyor telefondan benimle doktorun odasına bile girmiyor , 2 kez 5 kez değil hep kaybediyor ve çip satın alıyor 3 saat hastanede kaldık ve eve dönerken takside bile oynuyor , yani morga mı girmem lazım telefonu elinden bırakması için ,
en son doktor ilaçlarımı reçete ederken kapısı açıktı oyun oynamaktan içeri giremiyor o sıra doktor bana 2.kez idrar kürü istiyor ve ben doktora yaptırmasam olur mu diye soruyorum , kapıdan çıktım ve eşime dedim ki doktor tekrar idrar kürü istedi bana diyor ki sen çok üsteliyorsun doktora o yüzden 2.kez verdi halbuki ben yaptırmasam olur mu diye sordum doktor idrar kürü istediği için sinirleniyor yükseliyor bana o kadar aklı telefonda ki doktorla ne konuştuğumuzu kafasından uyduruyor , sonra ben ona bu cümleyi kurdum bana dedi ki sanane oyun oynamam sana niye batıyor , hastaneye getiriyorum seni yine yaranamıyorum ( ki öyle nazlı biri değilim 2 yılda bir böyle çok kötü bir durum olursa hastaneye gidiyorum ) Allahtan ki çalışıyorum seninle tüm gün aynı evde kalmıyorum felan dedi böyle beni manipüle ediyor birde kanım donuyor , yaptıklarını söyleyince suçlu ben oluyorum söylediğim için ..
Çok üzücu bir durup psikolog olarak sorun sizde diyorum ve durum çok ciddi bana sorarsanız siz kendinizle barışik kendinizi seven değer veren birisi değilsiniz ve size değer vermeyen sevmeyen bir adam seçmişsiniz eminim ailenizde babanız veya abiniz annenizle ilişkinizde bouleydi ve bunun normal oldugunu düşünüp size aynı değersizligi yaşatan bir adami getirmişsiniz ki kendinize bak sen değersizsin kimse seninle ilgilenmek istemiyor eşin bile diyerek kendi kendinizi hakli çıkarıyor bilinciniz eğer bu yanlıştan dönmezseniz malesef yine size değer vermeyen siizn hastalığınizda yanınizda sadece laf olsun diye duran sizi sevmeyen insanlar etrafınizda olacak ve yine siz üzülecek ve mutsuz olacaksıniz manulatip birisi eminim hayatınızda ailenizde boyle manülatif birisi var sürekli sizi suçlayan suçlu oldugunuzu düşundürüp sizin kusurlu olduğunuzu düşündürüp suçun sizde olduguna sizi inandıran bana sorarsanız bir psikologtan yardım alın yada farkin varin bunun arayın doğru psikolog ilk başta bulamyabilirsiniz yada psikiyatır ama arayın ve hayatınizda sizi mutsuz dden öğretiden kurtulun yoksa bir ömür size değer vermeyen insanlar ile mutsuz yaşarsınizMerhaba arkadaşlar dün idrar enfeksiyonu geçiyordum yoğun bir kanamalı şekilde akşam hastaneye gittik benim betim benzim atmış ağlıyorum acıdan uyutulmak istiyorum o derece , hastanedeyiz ve eşim sürekli 101 oynuyor telefondan benimle doktorun odasına bile girmiyor , 2 kez 5 kez değil hep kaybediyor ve çip satın alıyor 3 saat hastanede kaldık ve eve dönerken takside bile oynuyor , yani morga mı girmem lazım telefonu elinden bırakması için ,
en son doktor ilaçlarımı reçete ederken kapısı açıktı oyun oynamaktan içeri giremiyor o sıra doktor bana 2.kez idrar kürü istiyor ve ben doktora yaptırmasam olur mu diye soruyorum , kapıdan çıktım ve eşime dedim ki doktor tekrar idrar kürü istedi bana diyor ki sen çok üsteliyorsun doktora o yüzden 2.kez verdi halbuki ben yaptırmasam olur mu diye sordum doktor idrar kürü istediği için sinirleniyor yükseliyor bana o kadar aklı telefonda ki doktorla ne konuştuğumuzu kafasından uyduruyor , sonra ben ona bu cümleyi kurdum bana dedi ki sanane oyun oynamam sana niye batıyor , hastaneye getiriyorum seni yine yaranamıyorum ( ki öyle nazlı biri değilim 2 yılda bir böyle çok kötü bir durum olursa hastaneye gidiyorum ) Allahtan ki çalışıyorum seninle tüm gün aynı evde kalmıyorum felan dedi böyle beni manipüle ediyor birde kanım donuyor , yaptıklarını söyleyince suçlu ben oluyorum söylediğim için ..
Dediğim gibi korkularınızi tanıyın ve neden kaynaklandıgıni sorun yoksa bir omur korkularınızın esiri olursunuz ki olmussunuz korkunuz hayatınızin merkezine yerleşmiş ve hayatınizı yonlendiriyor kendinize güvenmiyorsunuz sizin için nişan atması gurunuzu okşamıs bana drğer verdiği için nişani atmıs bu adam beni seviyor diyebilirsiniz ama ben iliskisine değer vermehen hemen kolaylikla vazgeçebilen emek vermeyi tercih etmeyen sebmeyen sagliksız bir insan profili gorüyorum sizde bunu görememişsiniz ki bana kalırsa eşiniz bu konuda oldukça tecrubeli oldugu için sizi kandırmasi çok kolay olmus eşinizde ve eğer kendinizle ilgili sorunu gormez iseniz boşansanız bile size ayni değersizliği yaşatacak insnaları bulursunuz bana sorarsanız kıziniz var diye boşanmiyorusunuz ama bosanmadıgıniz sürece kızınız babasınin bu ilgisizligini degersizliğini bilincinde normal kabul edecek ve ayni babası gibi adamaları seçecek kendine yanisi kaderinizi kızinıza gecireceksiniz oda sizin gibi şikayet edecek boşanacak ama yine ayni şeyleri yaşatacak insanları bulacak boşanmak çözüm mü degilmi bilemem ama eğer kendi hayatınızda kendinizi iliskilerinizi gözden geçirmezseniz mutsuz olmaya hayatınızda insanlardan şikayete devaam edersiniz eşiniz suçlu mu degil eşiniz tam manüpüle edeceği kendine bağlanacak bırakmayacak birini seçmiş sizde hayatınzda size aileniz tarafından gösteren değerde birini tavsiye psikoloğa gidemiyorsaaniz bile izzet güllu izleyin kendini srvme değer verme videolari hayati suçluluk duygu size çok yardimci olacağından eminim eğer kendinizi degiştirmeseniz boşansanızda asla fayda etmek biri gider diğeri gelir4 yaşında kızım var düşünüyorum ama gelecek korkusu var belki artık ona karşı soğudum ama onsuz yapabilcekmiyim kızımı nasıl alıştıracağım evimin düzeni var yani kısacası gelecek kaygısı bunu nasıl atlatırım bilemiyorum
4 yaşında kızım var düşünüyorum ama gelecek korkusu var belki artık ona karşı soğudum ama onsuz yapabilcekmiyim kızımı nasıl alıştıracağım evimin düzeni var yani kısacası gelecek kaygısı bunu nasıl atlatırım bilemiyorum
çocuğunuzun hastane işlerini bile umursamayan4 yaşında kızım var düşünüyorum ama gelecek korkusu var belki artık ona karşı soğudum ama onsuz yapabilcekmiyim kızımı nasıl alıştıracağım evimin düzeni var yani kısacası gelecek kaygısı bunu nasıl atlatırım bilemiyorum
Direk boşan bundan olmaz ...Merhaba arkadaşlar dün idrar enfeksiyonu geçiyordum yoğun bir kanamalı şekilde akşam hastaneye gittik benim betim benzim atmış ağlıyorum acıdan uyutulmak istiyorum o derece , hastanedeyiz ve eşim sürekli 101 oynuyor telefondan benimle doktorun odasına bile girmiyor , 2 kez 5 kez değil hep kaybediyor ve çip satın alıyor 3 saat hastanede kaldık ve eve dönerken takside bile oynuyor , yani morga mı girmem lazım telefonu elinden bırakması için ,
Ne diyorsun sen ya erkek misin nesin!Zorla mı evlendi? Çok mutsuz gibi. Boşansın kocan bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?